31 Aralık 2012 Pazartesi

Oyun - Modern Combat 4: Zero Hour (APK + DATA)


Modern Combat 4: Zero Hour, Gameloft tarafından hazırlanan ve Android oyun ve uygulama mağazası olan Google Play üzerinde yerini alan Modern Combat serisinin son oyunu. Oyunun oyun severlere sunulması için Gameloft mühendislerinin yaklaşık bir yıl boyunca oyun üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Açıkçası bu kadar uzun süren bir emeğin karşılığı da oyuna yansımış görünüyor.
Modern Combat 4: Zero Hour, yaşanan devasa bir nükleer afetin sonrasında dünyanın ileri gelen liderlerinin terörist gruplar tarafından kaçırılması ve özel bir ekibin de liderleri teröristlerin elinden kurtarması üzerine kurgulanmış aksiyon dolu bir oyun. FPS olarak bilinen birinci şahıs nişancı türüne ait Modern Combat 4: Zero Hour, bizi yani oyunucuyu söz konusu özel ekibin bir parçası olarak konumluyor.
Yeni bir taktik sistemi bulunan oyun, serinin önceki oyunlarına göre daha çekici bir hal alıyor. Dünyanın önde gelen birçok şehrinde geçen görevler sonrasında dünya liderleri kurtarılmaya çalışılırken söz konusu yenilikleri görebiliyoruz. Başta grafikler olmak üzere hem gerçekçi hem de oynanabilirliği yüksel bir yapım olarak karşımıza çıkan Modern Combat 4: Zero Hour Android oyun severlerin beğenisini kazanmış durumda.

Çoklu oyuncu seçeneği de bulunan oyunda Gameloft hesabı üzerinden rastgele oyuncularla ya da arkadaşlarınızla bu görevi birlikte yerine getirebilirsiniz. 
Gereksinimleri:
Android 2.3+, 1 GB RAM

İNDİRME LİNKLERİ

APK DOSYASI LİNKİ

DATA DOSYASI LİNKLERİ


KURULUM
- Oyunun APK'sını telefonunuza yükleyin. (DATA dosyasını telefonunuza ATMAYIN!!!)
- Bir kereliğine oyunu açın ve ardından hemen çıkın.
- Android/data klasörüne gidin. Orada yeni oluşturulmuş olan com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM/files/ klasörünü göreceksiniz.
- İndirdiğiniz data dosyalarının uzantısı .001, .002, .003, .004, ... şeklinde olacaktır. Bu dosyaları .rar'dan çıkarabilmek için HJ Split programına ihtiyacımız var. Buraya tıklayarak HJ Split programını indirin ve bilgisyarınıza kurun. Programı açın JOIN'e tıklayın Input File'a sonu .001 olan dosyayı seçin. Output bölümüne ise dosyaları çıkarmak istediğiniz klasörü seçin.
main.100.com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM klasörünün içindeki bütün dosyaları Android\data\com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM/files/ içerisine kopyalayın.
- Oyunu başlatın. :)

Oyun - Grand Theft Auto: Vice City (APK + DATA)


80'li yıllara nostaljik bir geçiş yaptığımız Grand Theft Auto: Vice Cityyabancısı olmadığımız bir menüyle android oyun severleri karşılıyor. Rockstar, Max Payne oyununda her ne kadar beklediği çıkışı yakalamayasa da GTA ile bu açığı kapatmayı başarıyor.
Özellikle bilgisayarlarda GTA Vice City oynadıysanız görevler ve grafiklerin aynısı olduğunu göreceksiniz hatta bir klavyeniz (ekran klavyesi değil) varsa oyun hilelerini bile aktif edebiliyorsunuz.


Farklı grafik kalite seçeneklerini sunan yapım, cihaz kasmalarını en aza indirgemeyide başarıyor. Bunun yanında 5 farklı kamera açısıyla oyuna tam bir hakimiyet sağlamak mümkün. 


APK LİNKİ

DATA LİNKLERİ

!!! KURULUM !!!
- APK dosyasını yükleyin ama açmayın.
İndirdiğiniz data dosyalarının uzantısı .001, .002, .003, .004 şeklinde olacaktır. Bu dosyaları .rar'dan çıkarabilmek için HJ Split programına ihtiyacımız var. Buraya tıklayarak HJ Split programını indirin ve bilgisyarınıza kurun. Programı açın JOIN'e tıklayın Input File'a sonu 001 olan dosyayı seçin. Output bölümüne ise dosyaları çıkarmak istediğiniz klasörü seçin.
- com.rockstargames.gtavc adlı klasörün içindeki main.7.com.rockstargames.gtavc.obb adlı dosyanın adını main.11.com.rockstargames.gtavc.obb olarak değiştirin. 
com.rockstargames.gtavc klasörünü sdcard/Android/obb içerisine atın.
- Oyunu başlatın.

XAPK VALIDATION ERROR: Hatası Nasıl Çözülür?
- Oyunun APK'sını silin ve yeniden yükleyin.(%50 başarı)
- Root Explorer'ı açın. (Sadece rootlu telefonlar için)
data/data/com.rockstargames.gtavc/databases/ klasörüne gidin.
- databaseDB dosyasını silin.

26 Aralık 2012 Çarşamba

Jetpack Joyride

Jetpack Joyride

Oyun Tanıtım

Jetpack Joyride bağımlılık yaratabilecek derecede güzel bir oyun denilebilir. Oyundaki amacınız kahramanımızı jet çantası ile uçurup altınları toplamak. Fakat uçarken dikkat edeceğiniz bazı şeyler mevcut. Mesela düşmanlarınız size roket fırlatıyor bunlardan kaçmalısınız. Bir de lazer ışıkları var bunlara da değmeden uçmalısınız. Oyun sırasında size verilen görevleri yerine getirerek bir üst tura geçiyorsunuz.

Oyun Resimler
Jetpack Joyride 3 Jetpack Joyride 2



Oyun Video



Android Jetpack Joyride Oyununu İndir

 

Hill Climb Racing

Hill Climb Racing

Oyun Tanıtım

Hill Climb Racing oyunu birbirinden eğlenceli ve bir o kadar zor bir sürü parkurdan oluşuyor. Size düşen bu parkurları geçip oyunda başarılı olmak.

Oyun Resimler

Hill Climb Racing 3 Hill Climb Racing 2




Oyun Video



Android Hill Climb Racing Oyununu İndir



 

 

 

 

Raging Thunder 2

Raging Thunder 2

Oyun Tanıtım

Android için yapılmış ücretsiz olarak oynayabileceğiniz güzel araba yarışı arıyorsanız Raging Thunder 2 tam size göre. Muhteşem 3D grafikleri ve oynanış kolaylığı ile büyük ilgi toplayan oyunu sitemizden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


 

Oyun Resimler

Raging Thunder 2.3 Raging Thunder 2 .1




Oyun Video



Android Raging Thunder 2 Oyununu İndir



 

 

 

25 Aralık 2012 Salı

Air Penguin

Air Penguin

Oyun Tanıtım

Sensörlü oyunları oynamayı sevenler bu oyun tam size göre ! Oyunda sevimli penguinimiz ailesine kavuşmak için zorlu etapları geçmeye çalışıyor. Hem hikayesi hem de güzel grafikleri ile kısa zamanda büyük bir oynayıcı kitlesine ulaşan bu oyun bizden tam puan aldı. Eğer siz de bu maceraya ortak olmak isterseniz hemen indirip oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.

 

Oyun Resimler

Air Penguin 3 Air Penguin 2




Oyun Video



Android Air Penguin Oyununu İndir



 

 

Chasing Yello - Balık Firarda

Chasing Yello

Oyun Tanıtım

Matilda isimli küçük kahramanımız, sevimli balığının akvaryumunda hapis kalmasına üzülür ve onu serbest bırakmaya karar verir. Fakat bu zamana kadar akvaryumda hayatını geçiren balığımız dışarıda hayatını nasıl geçireceğini hiç bilmiyordur. Bunun üzerine Matilda oyunun başında onunla alıştırma yapar ve dışarıdaki hayata alışmasını sağlar. Küçük balığımızın dışarıdaki macerasında karşısına bir sürü tehlike çıkıyor. Sizin yapmanız gereken oyunda balığımızın karşısına çıkan bu engelleri aşmasına yardım etmek.

 

Oyun Resimler
Chasing Yello 2 Chasing Yello 3



Oyun Video



Android Oyun İndir

 

 

 

24 Aralık 2012 Pazartesi

Asphalt 7: Heat

Asphalt 7Heat

Oyun Tanıtım

60 farklı modelin yer aldığı muhteşem bir araba yarışına var mısınız? Üstelik bu modeller dünyanın en iyi arabalarından oluşuyor. Nefes kesen soluksuz oynayabileceğiniz bir yarış oyunu tavsiye etmemizi istiyorsanız Asphalt 7: Heat iyi bir başlangıç olabilir. Oyunumuz Hawaii, Paris, London, Miami ve Rio caddelerinde gerçekleşen yarışlardan oluşuyor. Ayrıca oyunda 5 kişiye kadar çoklu oynama desteği de mevcut. Mükemmel grafikleri ile gerçek bir yarış deneyimi yaşayabileceğiniz bu oyun ücretinin karşılığını fazlası ile veriyor diyebiliriz.

 

Oyun Resimler

Asphalt 7 Heat 2 Asphalt 7 Heat 3




Oyun Video



Android Oyun İndir

 

 

Tvyo - Artık Tüm Diziler Cepte

Tvyo Tvyo 2


Uygulama Tanıtım:

Yerli ve yabancı en popüler diziler, en sevilen programlar, en çok izlenen müzik klipleri istediğin zaman istediğin yerde yüksek görüntü kalitesiyle tvyo uygulamasında. Üstelik tamamen ücretsiz.

tvyo uygulamasıyla diziler,programlar, müzik klipleri, çizgi filmler, canlı tv keyfi ve çok daha fazlası mobil cihazına geliyor. Üstelik yüksek görüntü kalitesiyle ve ücretsiz olarak.
tvyo ile Muhteşem Yüzyıl, Behzat Ç, İşler Güçler, Dila Hanım, Bir Erkek Bir Kadın, Game of Thrones ve the Newsroom gibi sevilen diziler ile O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz artık siz neredeyseniz orada!
Ayrıca müzik klipleri, maç özetleri, güncel haberler, türkiyenin en popüler tv kanallarından oluşan canlı tv keyfi, zevkinize göre tematik kanallar ve çok daha fazlası da tvyo’da!

Kumandam özelliği ile TV veya bilgisayar ekranınızı cep telefonunuzdan kumanda edebilmenin keyfine varacaksınız.

 

Google Play'den İndir

Siteden İndir

 

 

Uygulama - Swiftkey 3 Keyboard + Tablet (Full APK)

Android akıllı telefonların beraberinde gelen klavye her ne kadar standart bir telefon kullanıcısının ihtiyacını karşılamak için yeterli olsa da işin içine akıllı telefonların amacı olan e-posta, sosyal medya ve iş iletişimi gibi diğer şeyler girdiği zaman oldukça yetersiz kalabiliyor.

SwiftKey 3 klavye ise stok klavyenin tüm eksiklerini başarıyla kapatarak akıllı telefonunuzda tüm yazı işlerinizi çok hızlı bir şekilde çözmenizi sağlıyor.
SwiftKey’in önde gelen özellikleri arasında FacebookTwitterGmail ve SMS yazışmalarınızdaki kelimeleri öğrenebilmesi, hangi kelimeleri kullanabileceğinizi çok hızlı ve doğru bir şekilde tahmin edebilmesi ve tuşlarının çok kullanışlı bir biçimde ayarlanmış olması geliyor.
    
Eğer Android telefonunuzla yazışmalar yapmak çok vaktinizi alıyorsa SwiftKey klavye uygulamasını denemeyi unutmamanızı öneriyorum.
3.0.4 güncellemesi ile gelenler:
  • Akıllı boşluk özelliği
  • İki yeni tema eklendi
  • boşluk tuşu uzatıldı
  • Yeni diller eklendi
3.1.0 güncellemesi sonrasında:
  • Berry isimli yeni bir tema geldi.
  • Yeni diller eklendi.



23 Aralık 2012 Pazar

Need for Speed™ Most Wanted

























Oyun Adı:



Need for Speed™ Most Wanted



Oyun Boyutu:



Lisans Bilgileri:



Ücretli



Desteklediği Android Sürümleri:



2.1 ve Üzeri










Resimler:

Need for Speed™ Most Wanted Need for Speed™ Most Wanted 3 Need for Speed™ Most Wanted 2







Oyun Video :



 

[box type="bio"]Android Oyun Tanıtım:

Çılgın yarışçı pistler seni bekliyor!

Bilgisayar dünyasının vazgeçilmez oyunlarından biri olan Need for Speed Most Wanted artık android işletim sistemli telefonlarda da oynanabilecek. Oyunun android sürümünde 35 farklı araç sizleri bekliyor. Bunun yanında polis kovalama, hasar tespiti gibi ayrıntılarda unutulmamış mobil versiyonda. Muhteşem 3D çizimleri ve etkileyici müzikleri ile telefonda oyun oynamanın zevkini yaşatacak bu oyun Google Play'de 0.99 $ gibi uygun bir ücrete satılıyor. [/box]




[box type="download"]İndirme Linkleri:


[button link="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.games.nfs13_row&feature=apps_topselling_paid#?t=W251bGwsMSwxLG51bGwsImNvbS5lYS5nYW1lcy5uZnMxM19yb3ciXQ.." type="big" newwindow="yes"] Android Oyun İndir[/button][/box]

22 Aralık 2012 Cumartesi

Oyun - Pudding Monsters HD (Full APK)

Cut the Ropes yapımının geliştiricisi ZeptoLab, bir süre önce farklı oynanışa sahip yeni oyunu Pudding Monsters'ı duyurmuştu.

Pudding Monsters dün itibariyle iOS ve Android platformları için indirmeye sunuldu.

Oyunda amaç kaçırılan ve fırına atılmak üzere olan puding dostlarımızı kurtarmak. Bunun için 75 farklı seviyede puding parçalarını platform üzerinde hareket ettirerek birbiriyle birleştirmek veya uygun çevredeki eşyalarla birleştirmek. Farklı yeteneklere sahip olan pudingler ile düşmanları alt ederek arkadaşlarınızı kurtarmaya çalışıyorsunuz. Oyunda 75 seviye bulunuyor ve ilerleyen haftalarda yenileri de eklenecek.
Kaynak:DH

Ekran Görüntüleri
   

Trailer Video



APK LİNKİ

20 Aralık 2012 Perşembe

Vodafone'lu Şirketler 2 Kat Konuşuyor, Dünyaya Açılıyor

Dünyaya açılmak isteyen Vodafone İş Ortağım’lı şirketler, yurtdışıyla iş yaparken Vodafone’un global gücünü yanlarına alıyorlar. Vodafone İş Ortağım, yurtdışı ile iş yapan firmaların dünyanın birçok yerindeki iş ortaklarıyla daha avantajlı fiyatlarla iletişim kurmalarını sağlıyor.

Vodafone İş Ortağım Dış Ticaret Destek Paketi, yurtdışı ile sürekli iletişim halinde olan firmalara büyük maliyet avantajı sağlıyor. Paket sayesinde firmalar hem sabit hem de mobil telefonlarıyla 2 kat görüşme avantajı elde ediyor. Üstelik bu avantaj sadece Türkiye’deyken geçerli değil. Vodafone İş Ortağım Dış Ticaret Destek Paketi ile firmalar yurtdışındayken de cep telefonu görüşmelerini avantajlı fiyatlarla yapıyor, küresel rekabette öne geçiyorlar.
vodafone is ortagim

Siz de bu avantajlardan yararlanmak istiyorsanız 0 850 250 0 542 numarasını arayın veya tıklayın!

Bir bumads advertorial içeriğidir.

15 Aralık 2012 Cumartesi

Blast Monkeys - Aç Maymun Sizi Bekliyor !

























Uygulama Adı:



Blast Monkeys



Uygulama Boyutu:


4.6 MB

Lisans Bilgileri:



Ücretsiz



Desteklediği Android Sürümleri:



2.1 ve Üzeri




 

 

 

Resimler:

Blast Monkeys Blast Monkeys2 Blast Monkeys3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oyun Video :

[box type="bio"] Oyun Tanıtım:

Aç maymunu doyurmaya var mısınız?

Oyundaki amaç maymun Moki'yi muzlara doğru fırlatarak karnını doyurmak. Gittikçe zorlaşan bölümleri ile harika bir oyun sizleri bekliyor[/box]

 

 

[box type="download"]İndirme Linkleri:

[button link="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yobonja.blastmonkeysfree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS55b2JvbmphLmJsYXN0bW9ua2V5c2ZyZWUiXQ.." type="big" newwindow="yes"] Google Play'den İndir[/button][button link="http://deneme.androidforumun.com/wp-content/uploads/2012/12/Blast-Monkeys.apk" type="big" color="red" newwindow="yes"] Siteden İndir[/button] [/box]

14 Aralık 2012 Cuma

Bistro Cook - Android Yemek Pişirme Oyunu
























Uygulama Adı:



Bistro Cook



Uygulama Boyutu:


2.8 MB

Lisans Bilgileri:



Ücretsiz



Desteklediği Android Sürümleri:



2.1 ve Üzeri




 

 

[box type="info"] Resimler:

bistro cook[/box]

[box type="bio"] Oyun Tanıtım: Haydi arkadaşlar mutfağa!

Oyundaki amacınız size verilen malzemeleri kullanarak ve süreyi de dikkate alarak müşterilerinize yemek yapmak. Oyunda dikkat etmeniz gereken nokta yemeklerin pişme süresidir. Eğer yemekleri zamanında pişiremezseniz müşteriler kaçar. Ya da yemekleri faza pişirirseniz onları yakabilirsiniz

[/box]

 

[box type="download"]İndirme Linkleri:

[button link="https://play.google.com/store/apps/details?id=quasar.bistrocook&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsInF1YXNhci5iaXN0cm9jb29rIl0." type="big" newwindow="yes"] Google Play'den İndir[/button][button link="http://deneme.androidforumun.com/wp-content/uploads/2012/12/Bistro-Cook2.apk" type="big" color="red" newwindow="yes"] Siteden İndir[/button] [/box]

Widget - Beautiful Widgets v5.0.4 (Güncel Versiyon - Full APK)



Herkes tarafından bilinen widgetlara sahip olan Beautiful Widgets kendisini bir tık daha ileri atarak yeni bir yükselişe imza atmak istyor.

Yeniden tasarlanan widgetlar ve yeni eklenen widgetlar ile telefonunuzun ekranı daha şık ve daha pratik kullanıma sahip olacak.

Gerçekten kullanıcıya zevk veren bu uygulamanın full sürümünü sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.

Ekran Görüntüleri
       
       

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab