27 Mart 2013 Çarşamba

1TK.US İLE LİNK KISALT PARA KAZAN.



---TÜRKÇE ARAYÜZ VE DESTEK
---SAYAÇLAR DİĞER LİNK SERVİSLERİNE GÖRE HIZLI VE ÇOĞUL
---ÖDEMELER HAFTALIK YAPILIP, ALT LİMİT 5 $
---ŞİMDİLİK EN İYİ LİNK KISALTMA SİSTEMİ OLARAK GÖZE BATIYOR.

FİYAT OLARAK 1000 TIKLAMAYA 10 TL KAZANDIRIYOR.

ÜYE OLUP HEMEN PARA KAZANMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

CM10.1 ANDROİD 4.2 GALAXY FIT ROM


---İlk önce telefonumuza Android 2.3.* rom yüklüyoruz. ODİN İLE
--- CM10 dosyasını linkten indirip SD Kartımıza kopyalıyoruz.
---Recovery modda telefonumuzu açıp wipe data ve wipe cache sonrada format/system yapıyoruz.
---Sonra recovery moddan çıkmadan choose zip from sd card bölümünden SD Kartımıza yüklediğimiz zip dosyasını recovery moddan flashlıyoruz.
---Son olarak wipe data wipe cahce yapıyoruz.

ROM GAYET STABİL SORUNSUZ ÇALIŞAN ROMDUR. TÜRKÇE DİL SEÇENEĞİ MEVCUTTUR.

MİNİCM10 GALAXY FIT ROM





---İlk önce telefonumuza Android 2.3.* rom yüklüyoruz. ODİN İLE
--- CM10 dosyasını linkten indirip SD Kartımıza kopyalıyoruz.
---Recovery modda telefonumuzu açıp wipe data ve wipe cache sonrada format/system yapıyoruz.
---Sonra recovery moddan çıkmadan choose zip from sd card bölümünden SD Kartımıza yüklediğimiz zip dosyasını recovery moddan flashlıyoruz.
---Son olarak wipe data wipe cahce yapıyoruz.

24 Mart 2013 Pazar

Uygulama - Easy Task Killer Advanced (APK + Reklamsız)


Bu uygulama, arka planda çalışıp cihazınızın performansını düşüren uygulamaları sonlandırmanızı sağlıyor. 
Easy Task Killer yani kısa adıyla ETK, arka planda çalışıp sisteminize yük olan uygulamaları sonlandırarak gereksiz uygulamaların çalışmasını engeller.

            
Uygulamayı kurup çalıştırdığınızda, o anda cihazınızın arka planında çalışan uygulamalar listelenir. Bu ekranda dilerseniz tek tuşla çalışan tüm uygulamaları kapatabilirsiniz. Tümünü kapatmak istemezseniz uygulama yanlarında yer alan kutucukları işaretleyerek sadece bazılarının kapanmasını sağlayabilirsiniz.

 
Dilerseniz kapatma işlemini otomatik olarak uygulamanın yapmasını da sağlayabilirsiniz. Ama bu pek önerilmiyor. Çalışmasını istemediğiniz uygulamarı listeden seçerek silmeniz daha sağlıklı.

Performans ve pil ömrü açısından kullanılması gereken bu başarılı uygulama, Widget olarak da kullanılabiliyor.


            
APK LİNKİ

16 Mart 2013 Cumartesi

Oyun - Bladeslinger (APK + DATA)



Bladeslinger adı ile vahşi batı temasını konu alan oyun. Vahşi batı temasını aksiyon ve bilim kurgu ile birleştiren yapım kendi tarzı ile şu an piyasada bir ilk diyebiliriz. Kalitesini belli eden ve farkını bu şekilde ortaya koyan oyun bunun yanında yüksek grafik kalitesi ve oynanışı bakımından da göz alıyor. Bununla birlikte kontrol yapısı da kendini gösteriyor ve oyuncuyu fazla zorlamıyor.
 
 
 
APK LİNKİ

DATA LİNKLERİ

!!! KURULUM !!!
1. APK ve DATA dosylarını indirin.
2. DATA dosyalarının aynı klasöre indiğinden emin olun.
3. İndirdiğiniz data dosyalarının uzantısı .001, .002, .003, .004, ... şeklinde olacaktır. Bu dosyaları .rar'dan çıkarabilmek için HJ Split programına ihtiyacımız var. Buraya tıklayarak HJ Split programını indirin ve bilgisyarınıza kurun. Programı açın JOIN'e tıklayın Input File'a sonu .001 olan dosyayı seçin. Output bölümüne ise dosyaları çıkarmak istediğiniz klasörü seçin. (HJ-Split kullanımı videolu anlatım için tıklayın.)
4. DATA dosyasını sdcard/android/obb içerisine atın.
5. APK dosyasını yükleyin.
6. Oyunu çalıştırın.
7. İyi Eğlenceler :)

14 Mart 2013 Perşembe

Rehber - HJ-Split Nasıl Kullanılır? - HJ-Split ile Data Dosyası Partlarını Birleştirme (Video)

Bir çok kişinin siteden DATA dosyalarını indirdikten sonra HJ-Split ile partları birleştirme de sorun yaşadığından dolayı böyle bir video hazırladım. Videoda da belirttiğim gibi DATA dosyalarını .rar/.zip şeklinde telefonunuza atmayın. Klasör şeklinde olmalıdır DATA dosyası.
Umarım sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olur.
Buraya tıklayarak HJ-Split programını indirebilirsiniz.
Eğer sorun yaşamaya devam ediyorsanız yorum bölümünden sorunlarınızı iletebilirsiniz.



Oyun - Temple Run: Oz (APK)



Temple Run: Oz, Temple Run isimli oyunun Oz Büyücüsü film temasının işlendiği sürümü.

Android akıllı telefonla tablet kullanıcılarına yönelik olarak hazırlanan Temple Run: Oz, popüler filmlerden biri olan Oz Büyücüsü'ne dair temaların ve unsurların yer aldığı bir sürüm.
       
Temple Run: Oz oyunuyla balonla seyahat edebilir ya da Oz Büyücüsü filmindeki seyahat sahnelerine uygun yollarda koşabilirsiniz. 
      
APK LİNKİ

4 Mart 2013 Pazartesi

Garanti Link Lezzete Doyuruyor!

Garanti Link ile sosyal medyada kampanyalara katılmak oyun oynamak kadar keyifli! Garanti, Link adını verdiği bir proje hayata geçirmiş, duydunuz mu? Sosyal medyayı sık kullanıyorsanız, kampanyalara katılayım diyorsanız, Bonus Card’ınız da varsa oldu bu iş! Sosyal medyadaki hesaplarınızı kartınıza Link’liyorsunuz, kampanyalara sosyal mecra aracılığı ile tık diye katılıyorsunuz. Şimdilerde acıkanlara özel lezzetli mi lezzetli bir kampanya başlatılmış; Arby’s’den Classic menü alanlara Roast Chicken Deluxe Jr. menü hediye. Bu lezzetli kampanyaya ulaşmak da oyun oynamak kadar bile zor değil. Facebook’ta kampanyayı paylaşıyor ya da Twitter’da #garantilinkarbys hashtag’i ile tweet atıyorsunuz. Kampanya anında kartınıza yükleniyor. Tam da kampanyalara katılmak istiyorum ama kodla, şifreyle, kuponla uğraşamam diyenler için! Link’te kampanyalara katılmak oldukça keyifli görünüyor, ayrıca kampanyalarda pek hız keseceğe benzemiyor. Detaylı bilgiler www.link.garanti.com.tr’de.



Bir bumads advertorial içeriğidir.

3 Mart 2013 Pazar

TSF Shell Android




Telefonunuzun arayüzünden sıkıldıysanız bu program tam size göre. Programı yüklediğinizde telefonunuz yepyeni bir görünüm kazanacak üstelik TSF yenilikçi özellikleri ile android deneyiminizi bir adım öteye taşıyabileceksiniz.

İndirmek için tıklayın.


















Titanium Backup PRO




Android sisteminizin yedeğini almanıza yarayan çok kullanışlı bir program. Program sayesinde tüm sistemin yedeğini,market lisanslarını,program datalarını hatta sd cart içeriğini bile yedekleyebilirsiniz. Eğer t custom romlarla çok işli dışlı iseniz mutlaka sisteminize kurulu olması gerekmetdir. Dikkat program root yetkisi gerektirir.


İndirme için tıklayın.












Poweramp Music Player Pro





Cep telefonunuzdan güncel bütün formatları çalıştırabileceğiniz bir media Player. Desteklediği bazı formatlar: mp3, mp4/m4a alac, ogg, wma, flac, wav, ape, wv, tta, mpc, aiff .



İndirmek için tıklayın.















N.O.V.A. 3 - Near Orbit Vanguard Alliance




Göz dolduran grafikler, eşşiz atmosfer. Hazırsan gelecekte geçen savaşa sende katıl dünyayı kurtar.



İndirmek için tıklayın
Data dosyası


















2 Mart 2013 Cumartesi

Horn Android




Muhteşem görselliği ve özgün oynanışı bir araya getiren yapım maalesef sadece Tegra platformunda çalışıyor. Fakat bazı forumlarda Chainfree3d yazılımı ile tegra chipseti olmadan da oynatabilenler mevcut.



İndirmek için tıklayın.
Data dosyası


















Playstion Emulator Android




Bu yazılım sayesinde Playstation 1 oyunları android platformunda oynayabileceksiniz. Android platformunda dilediğiniz playstation oyununu oynamak için programı yükleyebilirsiniz.

İndirmek için tıklayın.


















Temple Run:Brave Android




IOS platformunda milyonlarca kişi tarafından oynanan oyun artık androidde. Bağımlılık yapıcı özelliğinden dolayı başladığınızda kopamıyorsunuz.



İndirmek için tıklayın.


















Wild Blood Android




Unreal Engine teknolojisi ile geliştirilen oyun benzersiz atmosferi ve parmak ısırtan grafikleriyle tam bir başyapıt. Bu benzersiz deneyimi sizde yaşamak istiyorsanız oyunu yükleyin.



İndirmek için tıklayın.
Data Dosyası


















The Adventures of Tintin Android




Ünlü çizgi roman karakteri Tintin'in maceralarına ortak olmaya hazır mısın? Birbirinden güzel bilmeceler ve zorlu düşmanlarla yüzleşerek Tintin'i zafere ulaştır.

İndirmek için tıklayın



















Final Fantasy III Android





Dünya çapında milyonlarca satan RPG oyunu serisi Final Fantasy artık cep telefonlarınızda. Devasa bir dünya ve etkileyici karakterle karşılaşmaya hazırsan bu oyunu mutlaka oynamalısın.



İndirmek için tıklayın.

Data dosyası





















The Dark Knight Rises Android




Batman'in son macerasında düşmanlarını yenmesine yardım edin. Gotham şehri dört gözle sizi bekliyor. Durmayın maceraya başlayın ve Bane'i alt edin.


İndirmek için tıklayın.
Data dosyası


















Real Steel HD Android





Real Steel filminin resmi oyunu. Robotu yönet rakiplerini geç ve turnuvayı kazan.


İndirmek için tıklayın
Data Dosyası


















The Amazing Spider-Man Android




Çocukluğumuzun süper kahramanı örümcek adamın maceralarında ona yardım edin. Birbirinden güçlü düşmanları bir bir geçerek dünyayı kurtarın.


İndirmek için tıklayın
Data dosyası


















9mm HD Android




Kahramanımıza mafya ile olan mücadelesinde yardım edin. Kesintisiz aksiyon ve nefes kesen bir atmosferi iliklerinizde hissedin.


İndirmek için tıklayın.


















BackStab HD Android




Kahramanımıza intikamını alması için yardım etmek ister misiniz. Gizlilik ve aksiyonu çok güzel harmanlayan yapım sadece bir tık uzağınızda.


İndirmek için tıklayın.
Data dosyası


















Flashout 3D Android




Sıra dışı grafikleriyle yepyeni bir dünya sizi bekliyor. Birbirinden güzel mekanlarda rakiplerinizi alt edip kupaya uzanın.


İndirmek için tıklayın.
Data dosyası


















Riptide GP




Konsol kalitesinde grafiklerle yarışın keyfine varın. Botlarla ve Jet Skilerle rakiplerinizi birbir alt edip zafere ulaşın.


İndirmek için tıklayın


















Train Crisis HD




Trenler bir türlü tren garından çıkamıyorlar ne dersiniz yardım etmek ister misiniz? Sorunları çözmekte kendinize güveniyorsanız bir bakın derim.


İndirmek için tıklayın
Data dosyası


















Cut the Rope: Experiments HD




Cut the Rpo oyununun en son versiyonu. Geliştirilmiş grafikleri ve baş yolduran bulmacaları ile müthiş bir oyun. Daha önceden ilk versiyonunu oynamadıysanız buradan ulaşabilirsiniz.


İndirmek için tıklayın.


















Where's My Perry




Where's My Water'ın yapımcılarından yeni bir oyun. Bu oyunda sevimli kahramanımız Perry'e yardım ediyoruz. En az selefi olan oyun kadar eğlenceli bir yapım.


İndirmek için tıklayın


















Can Knockdown 2




Oyunumuzda amaç topu kullanarak bütün konserve kutularını devirmek. Önceleri kolay olan oyun giderek zorlaşmaya başlıyor. Grafik kalitesi olarak oldukça iyi olan Can Knockdown 2 oynanmayı kesinlikle hak ediyor.


İndirmek için tıklayın.


















Sim City Deluxe




Şehrini kur,geliştir ve yönet. Belediye başkanı olarak iyi kararlar vermek zorundasın yoksa şehrin iflas edebilir. Efsanevi oyun Sim City'nin android versiyonu ile bu heyecanı ceplerinizde hissedin.


İndirmek için tıklayın.
Data dosyası


















The Sims 3 Android





Dünyanın en çok satılan oyunlarından biri olan Sims serisi şimdi android platformunda. Android için özel geliştirilmiş kontrol yapısı ile sims heyacanı ceplerinizde. Sizde sims hayranı iseniz hemen indirin.


İndirmek için tıklayın.

Data dosyası





















Need For Speed Shift




Başka bir Need For Speed oyunuyla yeniden karşınızdayız. Bu sefer yarış pistlerinde rakiplere karşı mücadele vermeye çalışıyoruz. Kesinlikle tavsiye olunur.


İndirmek için tıklayın.


















Need for Speed Most Wanted




Need For Speed oyunlarından bir başkası ile yine karşınızdayız. Yarış oyunun tutkunlarının yıllardır değişmeyen favorisi bu seri dokunmatik cihazlara özgü kontrol mekanizması ile size yepyeni bir deneyim vadediyor. Oyunun android sürümü fulldür.


İndirmek için tıklayın
Data dosyası


















Modern Combat 4: Zero Hour




Şimdi savaşma zamanı. Savaşı cebinizden oynayın. Sıra dışı grafikleri ve benzersiz oynanışı ile takdire şayan bir oyun.

İndirmek için tıklayın.
Data dosyası


















Anomaly Warzone Earth HD




Anomaly Warzone Earth oyununun android versiyonudur. Oyunun amacı kaynakları kullanarak savunma yapmaktır. Seviyen yükseldikçe yeni kaynaklar silahlar ve tabiki de yeni düşmanlar sizi bekliyor olacak.

İndirmek için tıklayın.
Data dosyası


















Plants vs. Zombies




Plant vs Zombies oyununun android versiyonu. Oldukça eğlenceli ve bağımlılık yapan yapısıyla oynanmaya hak eden bir yapım.

İndirmek için tıklayın.
Data dosyası















PES 2012




Tüm dünyada milyonlarca kişinin oynadığı popüler futbol oyun PES 2012 android versiyonu ile oynamanızı bekliyor. Futbol oyunlarından hoşlanıyorsanız mutlaka oynayın.


İndirmek için tıklayın.
Data Dosyası



Rayman Jungle Run




Çok eğlenceli bir platform oyunu olan Rayman kesinlikle şans verilmesi gereken bir yapım.



İndirmek için tıklayın
Data Dosyası















Minecraft - Pocket Edition




Milyonlarca kişi tarafından oynanan Minecraft şimdi de androidde. Oyunda yapabilecekleriniz yalnızca hayal gücünüz ile sınırlı.



İndirmek için tıklayın









Street Fighter IV HD




Çocukluğumuzda okul harçlıklarımızı yatırdığımızın Street Fighter şimdi androidde. Eski günleri yâd etmek için bile oynanmayı hak eden bir oyun.



İndirmek için tıklayın.
Data dosyası 854x480 için
Data dosyası Genel



Sprinkle




Küçük itfayiyeci dostumuza yangınları söndürmede yardın edin. Eğlenceli ve bağımlılık yapan bir oyun



İndirmek için tıklayın.





















Machinarium




Ödüllere doymayan macera oyununun android versiyonu. Bir kere başladığınızda bırakamayacaksınız.



İndirmek için tıklayın.
Data dosyası


















1 Mart 2013 Cuma

SHADOWGUNS Tam sürüm. Data dosyası istemez





Android platformunu en güzel grafikli oyunlarından birisi. Kaliteli oyun oynamak isteyen herkesin indirmesi gereken bir oyun.



İndirmek için tıklayın.


















Chainfire3D Pro






Nvidia Tegra işlemcili olmayan telefonlarda Tegra oyunlarını oynamanızı sağlayan çok yararlı bir program. Program çalışmak için root yetkisi gerektirir. Program Pro versiyondur.



İndirmek için tıklayın.













 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab