3 Kasım 2011 Perşembe

Rehber - Turkcell T20 Stok ROM Atma

Aşağıda bağlantısı verilen stok ROM'ların hepsi denenmiştir. Hepsi sorunsuz çalışıyor. NFC özelliğini kullanmak isteyenler: Bu özellik sadece Turkcell ROM'unda aktif oluyor. Diğer ROM'larda aktif değil. Ancak diğer romların hepsinde FM Radyo özelliği açılıyor. SD karta uygulama yükleme sorunu olmadığından dolayı “Spain Yoigo” ROM'unu tavsiye ediyoruz.


Bütün romların Türkçe desteği bulunmaktadır.

U8650-1 V100R001C86B823SP05(Spain Yoigo).zip



1-Huawei Firmware U8650 sitesindeki istediğiniz herhangi bir stok romu indirin.
2-ZIP'li dosyayı açın.
3-Açılan dosyadaki “dload” adlı klasörü SD kartın içine atın.
4-Ayarlar>Depolama>Yazılım Yükseltme>Hafıza Kartından Güncelleme>Onayla yapın.
5-Yaklaşık 2 dk. sonra yeni romumuz yüklenmiş olacak.
6- Telefon kendini yeniden başlatacak, ardından kurulum ayarlarınızı yapabilirsiniz.


Kaynak: www.technopat.net

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab