28 Aralık 2011 Çarşamba

Cyanogen Mod 9 Yeni Ekran Özelliği Üzerinde Çalışıyor

android



Android işletim sistemli telefonlarda custom romların babası olarak bilinen cyanogen mod ekibi bilindiği üzere android 4.0 ice cream sandwichi cyanogen mod 9 adıyla beta olarak kullanıma sunmuştu. Cyanogen mod grubunun paylaştığı resimlerde yeni bir ekran teknolojisi olan Trebuchet tanıtılmış. Bu ekran teknolojisinde göze çarpan özellikleri sayacak olursa birden fazla ana ekran , arama çubuğunu açma ve kapatma , ekranlardaki widgetleri yeniden boyutlandırma , farklı geçiş efektleri , ekran durmunu yedekleme ve geri yükleme olarak sayılabilir. Hala beta olarak geliştirilmesine devam edilen bu uygulama cyanogen modu daha bir cazip kılacak gibi gözüküyor.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab