5 Ocak 2012 Perşembe

Android'i Bilgisayarda Kullanma



Arkadaşlar bugün sizlere YouWave for Android uygulamasını tanıtacağım. Bugün nette rastgele gezerken bulduğum ve farklı bir uygulama olarak sizlerle paylaşmak istediğim bu uygulama bilgisayarınızda Android oyun ve uygulamalarını çalıştırmanızı sağlıyor. Yani Android bir telefon sahibi olmadan tüm apk uzantılı oyun ve uygulamaları bu
emulatörde oynayabilirsiniz. Uygulama şu an için ücretli olarak satılmakta ve deneme sürümü sadece 7 günlük bir kullanıma izin vermekte. Ama eğer isterseniz illegal yollardan patch dosyasını bulup sürekli kullanabilirsiniz ;) Eğer sizinde Android telefonunuz yoksa ve almadan bu android nasıl bir şeymiş görsem tanısam diyorsanız bu uygulamayı denemenizde fayda var. En azından bir telefona bin lira verip sonra bana bu sistem çok karışık geldi kullanamıyorum deme şansınız olmaz ::) Ayrıca uygulama içinde android 2.3.4 sürümlü bir rom mevcut. Yani android güncellemesi için hasret çekip yeni oyunları oynayamayan android severler bir nebze heveslerini almış olacaklardır bu uygulama ile:) Uygulama aynı zamanda bilgisayarınızın internetini kullanabiliyor. Yani android markete bu emulatör ile girip istediğiniz uygulamaları bilgisayara indirebilirsiniz. Aslında bu program ile daha çok şeyler yapılabilir ama artık gerisini sizin hayal gücünüze bırakıp anlatımıma geçiyorum :)
Programı BURADAN indirebilirsiniz



Kurulumu:

Öncelikle eğer bilgisayarınızda virtualbox yüklü ise kaldırın çünkü ikisi aynı anda çalışmıyor. Daha sonda indirdiğiniz .exe uzantılı ptogramı bilgisayarınıza kurun ve masaüstünüze çıkan program simgesi ile uygulamayı başlatın. İlk açılma biraz uzun sürer bir dakika kadar bekleyin. Program başladığında zaten klasik android arayüzü karşılıyor olacak bizi. Aşağıdaki resimde belirttiğim yere istediğiniz apk uzantılı oyunları , uygulamaları atın.


.apkları attıktan sonra aşağıdaki resimde gösterdiğim şekilde redraw icons menüsüne tıklayın. Kenardaki uygulamalarda kendi atmış olduğunuz uygulamalarında olduğunu göreceksiniz . Burda gördüğünüz uygulama ve oyunların hangilerini kurmak istiyorsanız üzerine fare ile çift tıklayın ve uygulamayı kurun. Ben 360 launcher kurdum :) Ne diyelim herkes bir gün Androidli olacak :) Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere ;)



android

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab