5 Ocak 2012 Perşembe

Oyun - World Of Goo (APK)

World of Goo

Goo Dünyası'nda bu küçük şirin yaratıklarla kuleler inşa edip muslukltan içeri girmeye çalışıyorsunuz. Goo'ları doğru bir şekilde dizip kulenizi inşa etmeniz gerekiyor. En az Goo'yu kullanıp musluktan içeri en çok sayıda Goo'yu geçirebilirseniz bölüm geçebiliyorsunuz. 2 boyutlu görüntüleri ile oldukça güzel grafiklere sahip olan oyun son zamanlarn en eğlencelioyunlarından bir tanesi.

Fareniz ile oynayabildiğiniz bu oyunda şirin grafikler şirin karakterler ve tabelalardaki çarpıcı yazılar sayesinde oldukçaeğlenceli vakit geçireceksiniz. Güzel Goo Dünyasın'daki küçük Goo'lar ile uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.
Açık kaynak kodlu sistemlerle geliştirilen bu oyun Independet Game Festival'da en iyi yeni oyun tasarımı olarak ödül almayı da başardı.

Gerçekten çok eğlenceli olan bu oyun artık her platformda. Android içinde çıkarılan oyunu oynarken zamanın nasıl geçtiğini unutacaksınız. Sizi adeta bir hırs küpüne çevirecek :)
 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab