5 Şubat 2013 Salı

Guns 4 Hire



Oyun Tanıtımı

Beğeneceğinizi düşündüğümüz bir silah oyunuyla karşınızdayız. Kuş bakışı görünümüyle dikkat çeken oyun, patlama efekleriyle ve oyun içi kazanç sistemiyle de beğeni topluyor. Oyunda kendi takımınızı oluşturuyorsunuz. Grubunuzdaki kişilerin daha donanımlı olmasını isterseniz onları çelik yelek, kask gibi savunma araçlarıyla koruyabilir; silahlarını da daha iyi konuma getirebilirsiniz. Oyunun özelliklerine bakacak  olursak:

  • Patlama efektleri

  • Oyun içi kazanç sistemi

  • Geniş silah yelpazesi

  • Multi-Touch desteği

  • Karakter özelliğini yükseltme

Oyunun Resimleri








 

Google Play'den İndir

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab