1 Şubat 2013 Cuma

Square

Oyun  Tanıtımı

Altın dolu karede gizli bir yol bulup içeri girmeyi başardın. Şimdi güvenliklere yakalanmadan , altınları toplamalısın. Tabi bu görevi alırken sonucunu da biliyorsun. Eğer yakalanırsan güvenlikler tarafından yumruklanacaksın. Çok dikkatli olup altınları toplamalısın.

Oyun esnasında kutu sana ufak oyunlar oynayacak. Kutu kendi etrafında dönmeye başladığında nereye gitmen gerektiğini anlaman biraz zor olacak. Fakat , özel güçlerini* kullanarak güvenliklerin arasından rahatça kaçabilir , altınları kolayca toplayabilirsin.

***Özel Güçler***

Bomba: Bir oyunda sadece bir kez kullanabileceğin bu güç ile ekrandaki bütün güvenlikleri yok edebilirsin.

Görünmezlik: Çok zor durumlarda görünmezlik özelliğin ile güvenliklere yakalanmadan rahatça hareket edebilirsin.

Mıknatıs: Mıknatıs gücü ile altınlar otomatik olarak sana gelecektir. Bu sayede riske girmeden altınları kolayca toplayabilceksin.

Tabi bu güçleri elde edebilmek ve onları geliştirebilmek için oyun altını kazanman gerekiyor. Ne kadar yüksek puan o kadar oyun altını demek. Daha sonra altınlarla istediğin özellikten belli miktarda alabilirsin.

Kutudaki altınlar seni bekliyor!

Oyun Resimleri

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab