31 Mayıs 2013 Cuma

Oyun - Eternity Warriors 2 v3.0.0 [Sınırsız Para Hilesi - Rootsuz] (APK)

Eternity Warriors 2 v3.0.0 [Sınırsız Para Hilesi - Rootsuz]

Oyunun ilk yapısına bakacak olursak, muhteşem grafiklerden oluşuyor. Sürükleyici olmasına rağmen en önemli eksiği de  birebir vs atılmaması. Oyunun isminden anlaşılacağı gibi oyun warrior karakteri üzerine kurulu. Oyuna ilk başladığımızda sizi otomatik bir haritaya atarak adeta sizi deniyor ve oyuna adepte olmanıza olanak sağlıyor. 
Eternity Warriors 2' yi offlinesınırsız para ile oynamak istiyorsunuz ve rootsuz bir cihaza sahipseniz Androidliyim Blog üzerinden indirdiğiniz oyunu offline, sınırsız para ve rootsuz bir şekilde oynayabilirsiniz
  
Oyunda 1 level`den başlayıp 70 level`e kadar yükselebiliyorsunuz. Çeşitli kıyafetlerin yanı sıra bir çok silah da sizleri bekliyor. Tabi bu ürünlerinizi geliştirmeniz için değerli taşlara da ihtiyacınız olacak sakın unutmayın. Multiplayer yani çoklu oyuncu modunda internet bağlantınız olduğu sürece bir çok kişi ile aynı takımda olarak zorlu seviyeleri de geçebilirsiniz. Kaynak: mmogamesturkiye.com 
  
APK LİNKİ

Uygulama - Androidliyim Blog v1.2 (APK)

Androidliyim Blog v1.2
Androidliyim Blog android uygulaması v1.2 yayınlandı.

Uygulama üzerinde 2 adet değişiklik yaptım. 
- Bunlardan ilki 'İletişim' sekmesi. Benimle iletişime geçmek için İletişim bölümünü kullanarak bana herhangi bir konu hakkında mail atabilirsiniz.
- İkinci değişiklik ise 'Arama' sekmesinde. Arama bölümü sitedekinin aynısını haline getirildi ve "Ne Aramıştınız?" yazısı tıklandığında siz silmeden otomatik siliniyor.
               
APK LİNKİ

Oyun - New Star Soccer v1.19 (APK)

New Star Soccer v1.19 (APK)

New Star Soccer eskilerden günümüze gelebilmiş oldukça kaliteli bir oyundur. Oyunda amacımız ise şu: oyun içi bir karakter oluşturuyoruz ve bu karakterin futbol yıldızı olması için çalışıyoruz. Google Play Store'da 2,86$ olan bu oyuna Androidliyim Blog sayesinde ücretsiz sahip olabilirsiniz. 

New Star Soccer'ın oynanışına gelecek olursak; ilk başta oyuncunun ismini, yaşını, mevkisini, ırkını, boyunu ve daha birçok şeyi seçiyoruz. Bunun sonrasında oyuncumuzu sahalara sürüyoruz. Tabi ki karakterimiz sahalara Cristiano Ronaldo havasında giremiyor.Oyuncumuzu yavaş yavaş geliştiriyoruz, idmanlara çıkmasını sağlıyoruz.Oyunun içerisinde sürekli çalışmamız gerekiyor. Teknik direktör kariyerimizi etkileyebiliyor, bizi yedek bırakabiliyor. Kaynak:ilkerkadioglu.blogspot.com

            
APK LİNKİ

30 Mayıs 2013 Perşembe

Oyun - Bloons TD 5 v1.3/v1.1 [Sınırsız Para] (APK+DATA)

Bloons TD 5 v1.3/v1.1 [Sınırsız Para] (APK+DATA) | Androidliyim Blog

SAS: Zombie Assault 3'ün yapımcısı olan Ninja Kiwi imzasını taşıyan Bloons TD 5 oyununu özellikle savunma oyunu sevenler için ekstra özellikler sunuyor.
Emsallerine oranla yaratık veya insan figürlerine yer vermeyen yapımcı balonları dahil ederek aradan sıyrıldığı gibi bunun yanında geniş kule yelpazesiyle kısa sürede dış dünyadan koparmayı başarıyor.
Bloons TD 5'in diğer bir özelliği ise sıra dışı haritalara yer vermiş olması ve zorluk derecelerine göre harita seçimi yer aldığı gibi alt seviyeyi bitirmeden üst seviyeye geçme gibi bir şansınız yok. 
   
Google Play Store'da 2,40$ olan Bloons TD 5'i Androidliyim Blog üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz. İsterseniz sınırsız para hilesi bulunan v1.1 sürümünü de indirebilirsiniz.
Bloons TD 5 Özellikleri:
  • 10 özel ve 250'den fazla rastgele görev
  • 18 kule
  • oyun modu
  • Oyun içi ekipman satın alma
  • Soundtrack 
  • Kaynak:tamindir.com
   
APK LİNKİ
DATA LİNKİ
!!! KURULUM !!!
1. İstediğiniz versiyon APK dosyasını ve o versiyona ait DATA dosyasını indirin.
2. İndirdiğiniz DATA dosyasını .rar'dan çıkarın.
3. .rar'dan çıkarmış olduğunuz klasörü 'SDCard/Android/obb' içerisine atın.
4. APK dosyasını hafıza kartınızda herhangi bir yere atın.
5. APK dosyasını yükleyin.
6. Oyunu çalıştırın.
7. Androidliyim Blog iyi eğlenceler diler :)

29 Mayıs 2013 Çarşamba

Oyun - Men's Room Mayhem v1.0 (APK)


Parmaklar hazır! Sinirlerine hakim bir hijyen çılgını ol!
Bu farklı çizim oyunuyla tuvalet oyunlarını yeni bir aşamaya taşıyoruz! Uyarı: Oyun surata yumruk ve ciddi temizlik aksiyonu içerir!
Men's Room Mayhem'de eski bir tuvalette hademe olarak çalışıyorsunuz. Göreviniz talimatları yerine getirmek, her yeri pırıl pırıl tutmak ve müşterileri beladan uzak tutmaktır! Müşterileri güvenlice pisuvar ve kabinlere götür; ancak elini çabuk tut! Aksi halde temizlemen gereken pislikler ortaya çıkabilir!
Büyük hassasiyetle müşterileri yönlendirerek istenmeyen kavgaları önle; hızlı hızlı biriken müşterilere karşı dikkatli ol! Müşterilerin içeriye koşacak olursa, hava yumruklar uçuşabilir! Tuvaleti temiz tutma konusunda başarılı olursan ekstra puanlar kazanabilirsin (kızlar bu oyunda bazı sırları öğrenebilir). Elini yıkar mısın, yoksa yıkamadan mı çıkarsın? Her iki halde de, müşterilerinin ellerini yıkamasını sağlamak sana puan kazandıracaktır.
   
İlerledikçe yönetmen gereken 5 farklı konum olacak. Belirli oyun için görevleri yaparak yeni öğeler açıp seviye atla. Dikkatli ol! Müşteri dalgaları artacağından her seviyede işin zorlaşacaktır! Yaşlı ve sarhoş müşterilerin yan yana gelemeyeceğini unutma! Yani kendini ağır ve tez kanlı kişilere karşı hazırla! Müşteri akışını yönetip onları kazasız içeri ve dışarı taşıyabilir misin? Yoksa zamanında görevini başaramayıp pis bir tuvalete neden olan kötü bir hademe misin?
Men's Room Mayhem'i Androidliyim Blog sayesinde ücretsiz indirip temizliğin ve tuvalet edebinin simgesi olun. Üst düzey tuvalet oyununda kabinlerin içerisinde neler döndüğünü keşfet!
 
APK LİNKİ

27 Mayıs 2013 Pazartesi

Oyun - Real Football 2013 v1.0.6 [Türkçe] (APK+DATA)


Ücretsiz futbol simülasyon oyunu Real Football 2013, en yeni sürümü yepyeni hareketlerle birlikte yine ortalığı sallamak için karşınızda.
En gerçekçi ücretsiz futbol simülasyon oyununda yer al ve sahaların en iyisi olduğunu göster. Kulübün tesislerini geliştirerek, yeni elemanlar alarak, sponsor ile anlaşarak şampiyonlar dolu takımını güçlendir.
Oyun kapak yıldızı Falcao gibi futbol şampiyonlar arasına katıl ve sahalara in. SEN FUTBOLSUN, SEN REAL FOOTBALL'SUN!

KULÜBÜNÜ ZİRVEYE TAŞI
Lig ya da kupa maçları boyunca takımını sahada kontrol et. Çaylak bir takımla başlayacaksın, en üst lige çıkmak için oyuncularının becerilerini artırman gerekecek, ayrıca şampiyonluk ve kupa için dünyanın en iyi dünya takımlarıyla mücadele edeceksin.
DAHA GERÇEKÇİ OLAMAZ
Ücretsiz oyun Real Football'da ilk kez 3000 futbol yıldızının ismi ve portresi, resmi FIFPro lisansı sayesinde oyunda yer alıyor. Ayrıca güncellemeler ücretsiz oyunu en yeni transferlere ve lig programına göre yapılandırıp güncelliğini korur.
   
KULÜBÜNÜ GELİŞTİR
Oyunda Avrupa takımları, dünya en iyi takımları en modern tesislere sahip. İyi bir fantezi futbol menajeri olabilirsin. Oyuncularının antrenman sahalarını geliştirip onların fiziksel, teknik ve taktik becerilerini artırabilir böylece gerçek bir menajer gibi onları formda tutabilirsin. Stadyumunu genişleterek içini dükkanlarla doldurabilir, ünlü markalardan sponsorluk alabilir, daha fazla para kazanabilir ve daha çok hayran toplayabilirsin.
GERÇEĞE EN YAKIN DENEYİM
Kusursuz ve gerçekçi grafikler oyun boyunca futbolcuları ekrandan çıkarıp karşına dikecek. Geliştirilmiş yapay zeka ve 700 hareket yakalama animasyonu sayesinde özel efekt ve ara sahnelerle bezeli oyunu TV kalitesinde deneyimleyeceksin. Sanki gerçek bir futbol maçı seyrediyor gibi hissedeceksin.
Real Football 2013 Androidliyim Blog üzerinden ücretsiz indirip kurabilirsiniz
   
APK LİNKİ
DATA LİNKİ
!!! KURULUM !!!
1. APK ve DATA dosyalarını indirin. 
1.1. DATA dosyalarının aynı klasörü indiğinden emin olun.
2. APK dosyasınıda hafıza kartınızda herhangi bir yere atın.
3. APK dosyasını yükleyin ama oyunu çalıştırmayın.
4. İndirdiğiniz data dosyalarının uzantısı .001, .002, .003, .004 şeklinde olacaktır. Bu dosyaları .rar'dan çıkarabilmek için HJ Split programına ihtiyacımız var. Buraya tıklayarak HJ Split programını indirin ve bilgisyarınıza kurun. Programı açın JOIN'e tıklayın Input File'a sonu 001 olan dosyayı seçin. Output bölümüne ise dosyaları çıkarmak istediğiniz klasörü seçin.(HJ-Split Nasıl Kullanılır? Videolu Anlatım)
5. .rar'dan çıkartmış olduğunuz klasörü"SDCard/Android/obb" kısmına atınız.
5.5 Oyunu ilk çalıştırdığınızda internete bağlı olun. Diğer oynayışlarınızda internet gerekli değil.
6. Oyunu çalıştırın.
7. Androidliyim Blog iyi eğlenceler diler :)

Oyun - Max Payne Mobile v1.2 (APK+DATA)

Max Payne Mobile v1.2 (APK+DATA)

Max Payne bundan böyle Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar üzerinde de oynanabilecek. Polis ve mafya tarafından işlemediği bir cinayet yüzünden aranılan gizli polisimiz Max Payne ile kendimizi temize çıkarmak için amansız bir mücadelenin içine giriyoruz. Bir yandan Max Payne'in katledilen ailesi hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmaya çalışırken bir yandan da kendi adını temize çıkarması için ona yardımcı olmamız gerekiyor.
    
Bilgisayar oyunları içerisinde zamanında çığır açan ve adeta bir efsane olan Max Payne'in, Android mobil cihazlar için geliştirilmiş efektlerle hazırlanan bu versiyonunu Google Play'de 2,99$ dolar gibi bir ücret karşılığında telefonunuza indirmek yerine Androidliyim Blog üzerinden ücretsiz indirip maceraya başlayabilirsiniz. Kaynak:tamindir.com
   
APK LİNKİ
DATA LİNKİ
!!! KURULUM !!!
1. APK ve DATA dosyalarını indirin.
1.1 DATA dosyalarının aynı klasöre indiğinden emin olun.
2. İndirdiğiniz data dosyalarının uzantısı .001, .002, .003, .004 şeklinde olacaktır. Bu dosyaları .rar'dan çıkarabilmek için HJ Split programına ihtiyacımız var. Buraya tıklayarak HJ Split programını indirin ve bilgisyarınıza kurun. Programı açın JOIN'e tıklayın Input File'a sonu 001 olan dosyayı seçin. Output bölümüne ise dosyaları çıkarmak istediğiniz klasörü seçin. (HJ-Split Nasıl Kullanılır? Videolu Anlatım
3. .rar'dan çıkartmış olduğunuz klasörü  "Android/obb" içerisine atın. 
4. APK dosyasınıda hafıza kartınızda herhangi bir yere atın. 
5. APK dosyasını yükleyin. 
6. Oyunu çalıştırın.
7. Androidliyim Blog iyi eğlenceler diler :)

26 Mayıs 2013 Pazar

Rehber - Dark Avenger [Sınırsız Para Hilesi]

Dark Avenger [Sınırsız Para Hilesi]











Dark Avenger (APK) indirmek için tıklayın 

Dark Avenger Sınırsız Para Hilesi Nasıl Yapılır?
Not: Telefonunuz rootlu olmalıdır.
1- Öncelikle buraya tıklayarak hile dosyasını dosyasını indirin.
2- Bu dosyayı hafıza kartınıza atın.(Herhangi bir yere)
3- Titanium Backup programını telefonunuza kurun. (Eğer kuruluysa bu adımı geçebilirsiniz.)
4- Hafıza kartınıza attığınız dosyayı bir dosya yöneticisi programı yardımıyla bulun.
5- Dosyaya tıklayın ardından içe aktarın (import) ve sadece datayı geri yükleyin (restore) 
Not: Hileyi yapmadan önce oyununuzun kayıtlı datasını silmeniz gerekebilir. Olmazsa data dosyasını silip işlemi tekrarlayınız.

25 Mayıs 2013 Cumartesi

Oyun - Gangstar Rio: City of Saints v2.0.0 (APK+DATA)

Gangstar Rio: City of Saints v2.0.0 (APK+DATA)

Rio de Janeiro'yu keşfetmenin daha iyi bir yolunu bulamazsın!
RIO'YU GEZ... VE DÖVÜŞ
Kum havuzu türünden bir oyunda ilk defa Brezilya kenti Rio de Janerio'yu keşfetme şansı. Favela, iş bölgesi, plajlar ve ormandan oluşan 5 ayrı bölgeyi keşfet.
Ayrıca Gangstar serisinde ilk defa, tamamen 3B yaratılmış iç ortamları keşfet.
ZİRVEYE GİDEN YOL UZUN
Tamamlanacak 60 üstünde görev ve çok sayıda rastgele etkinlik sana saatlerce sürecek bir eğlence sunuyor.
Yozlaşmış politikacıları öldür, şahitleri koru, özel paketlerin dağıtımını yap, araba çal ve seni ölüme terk eden ve öldürmeye çalışanların kim olduğunu bul.

   
KÜÇÜK DOSTLARIMA MERHABA DE
Tabanca, tüfek, bazuka, el bombası ve yeni, yerel, özel ürün Patlayıcı Futbol Topu gibi çeşitli silahları kullan.
Ayrıca, uçak, helikopter ve tank gibi kullanabileceğin çok sayıda araç kullan ve tabii ki çalabileceğin, satın alabileceğin ve biriktirebileceğin sayısız araba ve motosiklet.
KENDİ TARZINI YARAT
Şimdi karakterini kişiselleştirebilirsin. Biriktirebileceğin ve karakterini kişiselleştirmek için kullanabileceğin çok sayıdaki gömlek, şapka, gözlük ve benzeri ürünün kilidini aç.
GERÇEK BREZİLYA'YA ADIM AT
Çok sayıda lisanslı şarkı repertuvarıyla hip hop, elektronik ve funk müzik yayını yapan radyolar sayesinde gerçekçilik bir adım daha ileriye taşındı.

 
APK LİNKİ
DATA LİNKİ
(İsterseniz DATA'yı WiFi ile indirebilirsiniz)
!!! KURULUM !!!
1. APK ve DATA dosyalarını indirin.
1.1 DATA dosyalarının aynı klasöre indiğinden emin olun. 
2. İndirdiğiniz data dosyalarının uzantısı .001, .002, .003, .004 şeklinde olacaktır. Bu dosyaları .rar'dan çıkarabilmek için HJ Split programına ihtiyacımız var. Buraya tıklayarak HJ Split programını indirin ve bilgisyarınıza kurun. Programı açın JOIN'e tıklayın Input File'a sonu 001 olan dosyayı seçin. Output bölümüne ise dosyaları çıkarmak istediğiniz klasörü seçin. (HJ-Split Nasıl Kullanılır? Videolu Anlatım
3. .rar'dan çıkartmış olduğunuz klasörü ' hafıza kartınızda "Android/data" ' içerisine atın. 
4. APK dosyasınıda hafıza kartınızda herhangi bir yere atın. 
5. APK dosyasını yükleyin. 
6. WiFi/3G bağlantınızı açın.
7. Oyunu çalıştırın ve ekstra data dosyası indirmesini yapın. (~50MB)
8. Oyunun yüklenmesi için bekleyin.
9. İyi Eğlenceler :)
Not: APK dosyası GALAXY TAB ile uyumlu değildir.

Uygulama - Akinator the Genie v2.1 (APK)


Akinator... Lamba cini geri döndü!
Akinator zihninizi okuyabilir ve aklınızda düşündüğünüz karakteri birkaç soruyla bulabilir.Gerçek veya hayali bir karakter düşünün ve Akinator de onu tahmin etsin. Hodri meydan! Hadi Lamba Cini Akinator'ü dene!

Tanıdığınız kişilerin (ismini ve resmini) düzenleyin arkadaşlarınızı etkileyin. Facebook'da paylaşın, Akinometre'yi keşfedin... ve yeni güncellemelerle dahası. Çocuk korumasını açın çocuklarınızın daha güvenli oynamasını sağlayın. Tabletiniz'de de oynayabilirsiniz!
            
Lütfen dikkat:
-Akinator editörünü değiştirmiştir ve artık orjinal yaratıcısı tarafından yürütülmektedir.
-Akinator'un sihirli lambasını kullanması için internet bağlantısına ihtiyacı var. Wifi veya 3G 'nin açık olduğundan emin olun.
-Birçok dil seçeneği mevcuttur (Fransızca, İngilizce, İspanyolca, Portekizce, Almanca, Japonca, İtalyanca, Rusça, Arapça, Basitleştirilmiş Çince, Korece ve Türkçe).
-Dilinizi seçmek için listede aşağı inmeyi unutmayın.
            
APK LİNKİ

24 Mayıs 2013 Cuma

Oyun - Combo Crew v1.0.2 (APK)


Surata atılan bir yumruğun tüm sorunları çözebildiği, her şeyin Mr. Boss'a ait olduğu bir dünya. Şimdi gezegendeki en muhteşem dövüşçülerle savaşmak istiyor. Tutsak kaldığınız bu devasa kulede, onu devirmek için savaşmalısınız. Street of Rage, Final Fight ve Street Fighter gibi klasiklerden ilham alınarak hazırlanan Combo Crew, hareketlerinizi berbat edecek sanal düğmelerin olmadığı muhteşem bir oyun.
Dokunmatik kontroller sorunsuz, hassas ve öğrenmesi kolay: yumruk / tekme atmak için bir parmakla kaydırma, kontra yapmak için dokunma ve özel kombolar için iki parmakla kaydırma yeterli. Süper kombo göstergeniz dolduğunda, kıyamet vakti geldi demektir - efsanevi kombolarla kötü çocukları yerle bir edebilirsiniz.
   
Bu aksiyonla dolu dövüş oyununu tek başınıza oynayabilir ya da tüm ekibinizi çağırabilirsiniz! Çevrimiçi arkadaşlarınızı nakavttan kurtarabilir (ya da sizi kurtarmalarını isteyebilir) ve global lider panolarında yüksek puan mücadelesi verebilirsiniz. Arena tarzı bölümlerdeki hızlı yakın dövüşler, Combo Crew oyununda ilerlerken heyecanın hiç azalmamasını sağlıyor. Yüzlerce görev, açılmayı bekleyen özellikler ve sonsuz mod sayesinde oyunu elinizden düşüremeyeceksiniz.
▶ Özellikler:
• Parmaklarınızla dövüşün: çılgın komboları tetiklemek için düşmanlarınızı kesip biçin, savunmak için dokunun. Sanal D ped kullanılmayan modern bir dövüş oyunu!
• Cihazlar arasında eşzamansız çoklu oyuncu imkanı veren ilk mobil dövüş oyunu. Arkadaşlarınızı kurtarın ya da onlar sizi kurtarsın!
• Muhteşem kombo sistemi ve süper hareketlerle gerçek bir atari deneyimi.
• Kendilerine has dövüş tarzlarına sahip birçok kahraman ve öğrenilmeyi bekleyen 80'den fazla hareket.
• Yüzlerce görev - tek başınıza tamamlayabilir ya da çevrimiçi arkadaşlarınızla yüksek puan mücadelesi yapabilirsiniz.
• Sonsuz puan modu, açılmayı ve toplanmayı bekleyen özellikler - tekrar tekrar oynamanız için tonlarca sebep.
• Cihazlarınız arasında otomatik olarak eşzamanlamak için oturum açın.
• Diller: İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Brezilya Portekizcesi.
   
APK LİNKİ

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab