18 Mayıs 2013 Cumartesi

Oyun - Punch Quest (APK)


Punch Quest arcade tarzı eğlenceli bir dövüş oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Sadece sol ve sağ baş parmaklarımızı kullanarak kroşe ve aparkatlar atarak ilerlediğimiz bir oyun. 

Oyunda bilek gücümüz yardımıyla önümüze çıkan iskelet ve yarasa düşmanlarımızı yok etmeye çalışıyoruz. Düşmanlarımızdan düşen para ve güçlendirmeler ile daha farklı silahlara da sahip olabiliyoruz. Ayrıca kırdığımız yumurtalardan lazer gücüne sahip bir dinozor çıkma şansıda var.
Grafikleri çok güzel olmasa da bu tarz oyunları sevenler için eğlenceli ve tatmin edici bir oyun.

 

Özellikleri:
- İlerleyerek pek çok özel hareketi açıp, kullanabilirsiniz.
- Lazer saldırısı yapan bir dinozora binebilirsiniz.
- Karakterinizi kendinize göre özelleştirebilirsiniz.
- Yumurtaları kırarak büyülü özelliklere sahip cüceniz olabilir.

- Görevleri yaparak fantastik şapkalar kazanabilirsiniz.
- Tabletinizde de oynayabilirsiniz.

 
APK LİNKİ

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab