23 Mayıs 2013 Perşembe

Oyun - Kingdom Rush v1.9.2 (APK+DATA)

Kingdom Rush v1.9.2 (APK+DATA)


Ödüllü strateji oyunu Kingdom Rush Android’e geldi!

Geniş ölçüde taktir görülen ödüllü strateji oyunu Kingdom Rush iOS ve PC’den sonra nihayet Android için de çıkışını yapmış bulunmakta.
IronHide Game Studio tarafından geliştirilen bu kule savunma oyununun -bir çok fantastik temalı oyun gibi- amacı bölümlerde karşınıza çıkan sürüsüne bereket orcu, goblini, ogreleri ve diğer kötücül yaratıkları ortadan kaldırmak. Yine de Kingdom Rush içerisinde bulundurduğu bir çok eşsiz mekanik sayesinde diğer kule savunma oyunlardan kendini çok iyi bir şekilde sıyırmayı başarıyor. Bu da bazılarına göre oyunu piyasada bulunan en kaliteli kule savunma oyunlarından birisi haline getiriyor.
 
Düşmanlar hedeflerine yürümeye başladığı andan itibaren Kingdom Rush’da oyuncular sadece klasik savunma kuleleri yerleştirmekle kalmıyor, aynı zamanda kendi balına asker üretme özelliği bulunduran yapılar da kurabiliyorlar. Bu da oyuna bağımlılık yapıcı bir takım gerçek zamanlı strateji ögeleri katıyor.
Strateji tutkunu oyuncuların kesinlikle denemesi gereken bu oyunu Androidliyim Blog üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz. Kaynak: androidbot.org
 
APK LİNKİ
DATA LİNKİ
Alternatif DATA Linkleri
!!! KURULUM !!!
1. APK dosyasını ve DATA dosyasını indirin. (DATA linklerinden sadece istediğiniz 1 tanesini indirmeniz yeterlidir. Hepsini indirmenize gerek yok.)
2. İndirdiğiniz DATA dosyasını .zip'ten çıkarın.
3. .zip'ten çıkarmış olduğunuz klasörü "SDCard/Android/Obb" içerisine atın.
4. APK' yı telefonunuzda herhangi bir yere atın.
5. APK'yı yükleyin.
6. Oyunu çalıştırın.
7. İyi Eğlenceler :)

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab