25 Haziran 2013 Salı

Oyun - Dead Space™ v1.1.41 (APK+DATA)

Dead Space™ v1.1.41 (APK+DATA) | Androidliyim Blog

Bilim-kurgu korku başyapıtı Dead Space™ Androidliyim Blog'a geldi!
Dead Space™ serisinin bu çarpıcı vizyonu gerçekten mobil oyun sektöründe bir dönüm noktası oldu. Hardcore oyun ve zengin bir ses deneyimi sunan, Necromorph kalabalık olaylar insanın kanını donduruyor. Bir kez bu bilim-kurgu korku oyunu olan Dead Space™ oynadığınızda android oyunlarına olan bakış açınız değişecek.

   

ÜSTÜN GÖRSELLİK VE SES DENEYİMİ
Mobil platformun en sürükleyici, tüyler ürpertici deneyimlerden biri hayatta. Üstün görsel etkiler ve atmosferik aydınlatma zengin - konsol oyunun sinematik korku efektleri yeniden aramızda. Tam ses-hareket stereo müziği özelliği, artı bir film-kalite puanı ve ses efektleri, kendinizi tamamen Dead Space korkusu içine dalmış bulabilirsiniz.

   
APK LİNKİ

DATA LİNKİ

!!! KURULUM !!!
1. APK dosyasını, DATA dosyasını indirin.
1.1. DATA dosyasını WiFi ile indirebilirsiniz.
2. DATA dosyasınıı .rar'dan çıkartın. (Sağ tıklayın 'Buraya Çıkart/Extract Here' diyin.)
3. .rar'dan çıkarmış olduğunuz 'com.ea.deadspace_row' adlı klasörü 
telefonunuzdaki 'SDCard/Android/data' klasörünün içine atın.
6. APK dosyasını yükleyin.
7. Oyunu çalıştırın. 

8. Androidliyim Blog iyi eğlenceler diler :)

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab