24 Haziran 2013 Pazartesi

Oyun - SHADOWGUN v1.3.0 (APK)

SHADOWGUN v1.3.0 (APK) | Androidliyim Blog

Shadowgun  oyunu görsellik olarak sıradanlığı ortadan kaldırmış, muhteşem silah efektleri, sesler ve inanılmaz yapay zeka ile birleşince ortaya kusursuz bir oyun çıkıyor. Zorluk derecesini en kolay yapsanız bile muton saldırılarından kolay kurtulamayabilirsiniz.

Yıl: 2350 Yer: Galaksi  Hedef:Dr. Edgan Simon ve Muton Askerleri
2350 yılında Galaksiler arası kelle avına yolculuğa çıkarak (John) Dr. Edgan Simon ve onun muton askerlerini yok etmeniz gerekmekte aslında bu göründüğü gibi kolay değil lazer tuzaklar ve size engel olmak için bekleyen çok güçlü bir muton ordusu ve siz tek başınıza mücadele etmek zorundasınız.
     
Dokunmatik Kontroller ve GamePad 
Yazımızın ilk başındada belirttiğimiz gibi Shadowgun sıradışı bir oyun ve klasik dokunmatik butonlarla yetinmeyen MADFINGER Games  şirketi ekstra olarak GamePad desteğini oyuna dahil etmişler GamePad + USB girişi olan bir cihazınız var ise ekrana dokunmak zorunda değilsiniz.
GamePad’i olmayanlar veya usb girişine sahip olmayan cihazlarda dokunmatik kontrollere alışmak ilk başlarda zor gelebilir fakat ilerleyen zamanlarda parmaklarınız kolayca alışacak.
   
Saklanın ve Size Gelmelerini Bekleyin
Muton askerler kimi zaman size birden fazla olacak şekilde atak yapacaklar, doğru anı bekleyin, kendinize bir siper arayın ve  saldırın..
Mutonların yapay zekası siper kısmında kendilerini oldukça gösteriyor onlarda kimi zaman sizi gördüklerinde önce savunma daha sonra saldırı yapmayı planlıyorlar ve genelde bir tanesi size saldırırken diğeri atak için bekliyor dikkatli olun onlar tahmin ettiğinizdende zekiler. Yazı Kaynak: UP
Google Play Store'da 5,01$
Play Store'da 5,01$ olan Shadowgun adlı oyuna Androidliyim Blog üzerinden ücretsiz sahip olabilirsiniz.
   
Önemli: Bu APK dosyası Tegra 2, Mali-400, Adreno and PowerVR cihazlar içindir.
APK LİNKİ
!!! KURULUM !!!
1. APK dosyasını indirin.
2. APK dosyasını .rar'dan çıkartın. (Sağ tıklayın 'Buraya Çıkart/Extract Here' diyin.)
3. .rar'dan çıkarmış olduğunuz 'SHADOWGUN-v1.3.0-[AndroidliyimBlog]' adlı APK dosyasını telefonunuzdaki 'herhangi bir yere' atın.
4. Telefonunuza attığınız APK dosyasını bulun ve APK dosyasını yükleyin.
5. Oyunu çalıştırın. 
6. Androidliyim Blog iyi eğlenceler diler :)

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab