31 Ekim 2012 Çarşamba

Oyun - Osmos HD (APK)


Osmos HD


Hipnotize edici müzikleri ve bilim-kurgu severlere hitap eden görüntüleriyle Osmos, çok keyifli bir mobil oyun.

Oyunda amacınız kendinizden daha küçük parçaları yakalayarak büyümek. Bunu yaparken uzayın derinliklerinde olduğunuzu ve işinizin giderek zorlaştığını unutmayın. Hayatta kalmak için harcayabileceğiniz belli bir enerji var. Bu enerjiyi tüketmeden çevrenizdeki tüm parçacıkları toplamanız gerekiyor. Dikkat etmeniz gereken şey ise sizden büyük tüm parçacıklardan uzak durmak. 

Pek çok ödül kazanarak hayran kitlesini artıran Osmos müzikleri ve atmosferiyle elinizden bırakamayacağınız bir dünya sunuyor.



Ekran Görüntüleri

 
 
APK LİNKİ

24 Ekim 2012 Çarşamba

Uygulama - Kaspersky Mobile Security (Full)


Kaspersky Mobile Security








Dünyanın en çok tercih edilen anti-virüs üreticisi Kasperskytarafından geliştirilen Mobile Security akıllı telefonu olan kullanıcıları tüm mobil tehditlerden uzak tutar. 3G gibi uygulamalarla beraber artış gösteren mobil internet kullanımı tehditleri de beraberinde getiriyor.Tehditlere açık telefonlarda mobil cihaz bilgilerinin başkalarının eline geçmesinden, cihaz üzerinden SMS ve MMS atılması gibi kullanıcıları maddi zarara uğratacak sorunlarda görülebilir. Buna benzer tüm tehditlerden korunmak için Kaspersky Mobile Security en doğru tercih.

Kaspersky Mobile Security Özellikleri:

ANTİ-HIRSIZLIKKaspersky Mobile Security verilerinizin yanlış ellere geçmesini engeller, çalınmaya veya kaybolmaya karşı korur.

  • SMS Engelleme: Eğer akıllı telefonunuz çalınırsa veya kaybolursa verilerinizin yanlış ellere geçmesini engelleyebilirsiniz. Elinizde verilerinizin kopyaları veya yedekleri var ise telefonunuza basit bir SMS ile daha önceden belirlemiş olduğunuz şifreyi gönderiyorsunuz ve ardından bilgiler telefonun hafızasından silinerek telefon kilitleniyor. Telefonunuzu tekrar açmak için yalnızca daha önceden belirlediğiniz şifreyi girmeniz yeterlidir.
  • SMS ile Bulma: Bu özellik sayesinde telefonunuzu nerede olursa olsun bulabilirsiniz. Kaybolmuş olan telefonunuza bir SMS ile önceden belirlediğiniz şifreyi gönderiyorsunuz, ardından size cihazınızdan SMS geliyor. Bu SMS içeriğinde Google Maps tam olarak telefonun yerini gösteren koordinatları gösteriyor. Böylelikle telefonunuzun çalındığını veya kaybolduğunu ve nerede olduğunu kesin olarak öğrenmiş olursunuz.
  • SMS Temizleme: Eğer akıllı telefonunuz çalındıysa ve hiçbir şekilde geri getirilemeyeceğini düşünüyorsanız, telefonunuza bir SMS mesajı ve beraberinde önceden belirlediğiniz şifreyi göndererek içeriğindeki tüm gizli verilerinizi silebilirsiniz.
  • SIM İzleme: Eğer telefonunuzdan SIM kartı çıkarılırsa, telefon otomatikman kendini kilitler. Yeni bir SIM kart takılırsa, "SIM Watch" SIM izleme sistemi derhal size bilgi SMS'i göndererek telefonunuza takılan yeni numarayı size bildirir.

 ŞİFRELEME
  • Dosya Şifreleme: Şifrelemek istediğiniz klasörü seçiyorsunuz ve şifreliyorsunuz. Kaspersky Mobile Security yalnızca dosyayı şifreleyen kişinin dosyaya daha önceden belirttiği şifre ile girmesini sağlar. Başka kimse dosyaya erişim sağlayamaz.
  • Veri Hırsızlığı: Eğer birisi tarafından akıllı telefonunuzdaki hafıza kartı çıkarılırsa o an içinde dosyaları bilgisayardan okumaya çalışır böylelikle veri kaybı yaşamazsınız.
  • Veri Güvenliği: Şifreyi girdiniz, şifreli klasör açılır hale geldi. Bir süre işlem yapmadığınız takdirde tekrar bu dosyayı kilitler ve siz bilgisayarınızın başında değilken verilerinizin kaybolma riskini azaltır.
  
 ANTİ-SPAM
  • Kaspersky Mobile Security, beyazliste ve karaliste şeklinde iki spam kontrol aracı sağlar. Bunlar gelen aramalarve gelen SMS'ler için kullanılabilir. Kişi listenizi tüm gelen aramalar ve sms'lere izin veren beyaz liste veya belirleyeceğiniz kişilere engelleme uygulayacak kara liste ayarları ile düzenleyebilirsiniz. İstenmeyen kelimeler ve ifadeleri de karaliste ye eklemenize olanak sağlar böylece SMS tacizlerinden de kutulursunuz.
EBEVEYN KONTROLÜ
  • Çocuğunuzun telefonuna Kaspersky Mobile Security yükleyerek istenmeyen aramaları ve SMS'leri engelleyebilirsiniz.
  • "SMS ile Bulma" özelliği sayesinde çocuğunuzun tam olarak nerede olduğunu bilirsiniz.
SİBER SUÇ KORUMASI
  • Kaspersky Mobile Security antivirüs dosya aktivitelerini kontrol eder, belli aralıklarla veya anlık olarak taramalar yapar.
  • Anti-virüs veritabanı internet bağlantısı olan herhangi bir yerden güncellemeleri ve bilgisayar ile senkronizasyonları otomatik olarak yapar.
  • Ürün içeriğinde gömülü "Güvenlik Duvarı" modülü barındırır. Bu şekilde ağ bağlantılarından gelebilecek tehditleri önceden algılayarak engeller. Koruma üç aşamalıdır ve istediğiniz aşamayı seçebilirsiniz. (minimum, medium, maksimum)

23 Ekim 2012 Salı

Bond, Sony ile İstihbarat Topluyor!


23. macerasına çıkan James Bond’un yeni filmi “Skyfall”, 2 Kasım’da vizyona giriyor. Bu sefer MI6 saldırı altında ve James Bond hem arkadaşlarını korumak, hem de M’e olan sadakatini kanıtlamak zorunda. Sen de gerçek bir Bond hayranıysan, Sony’nin sürükleyici sosyal medya oyunu “AjanS” bir hayli ilgini çekecek.

Sony, “Skyfall” lansmanı ile birlikte geçenlerde açıkladığı sosyal medya oyununun ilk görevini dün verdi. Bond’un zihni sinir alet edevatları olmadan sıkıntıya düşeceğini düşünen Sony, “4 ekran ile Bond’a yardım et” görevini açıkladı. Q’nun verdiği görevde 4 ekran olarak TV – Tablet – Akıllı Telefon ve Laptop düşünülmüş. Bu 4 ekranın nasıl kullanılacağı da kullanıcılara bırakılıyor.

Q’nun sorusu ise şu şekilde:

“Eğer sen olsan, bu 4 ekrandan hangisini seçerdin ve o ekrana hangi özelliği eklerdin?”

Sen de bir ekran seç, farklı ve Bond’un işine yarayacak bir özelliği Twitter’da #M1benyaptım hashtag’i ekleyerek paylaş. En çok retweet edilen ve Sony jurisi tarafından seçilen fikirlerin sahipleri, Bond’un güvendiği Sony Xperia Tablet S, Gala Gecesi davetiyesi ve Bond 50. Yıl Blu-ray seti kazanacak.

Bakalım gerçekten Bond’a yardımcı olabilecek zihni sinir bir yanın var mı?

Yeni görevleri öğrenmek için, #AjanS hashtag’ini takibe devam et.

https://www.facebook.com/SonyTR
https://twitter.com/Sony_Turkiye #AjanS #M1benyaptım

Bir bumads advertorial içeriğidir.

22 Ekim 2012 Pazartesi

Uygulama & İnceleme - TuneIn Radio Pro (APK)

TuneIn Radio Pro


TuneIn Radio ücretli ve ücretsiz olmak üzere 2 farklı versiyon ile kullanılmaktadır. Ücretli versiyonunun farkı, isterseniz dinlediğiniz yayını kaydetme özelliğine sahip olması ve yayınları düşük bağlantı hızında bile takılmadan daha optimize bir şekilde dinleyebiliyor olmanız. Kullandığım sırada ücretsiz versiyonunda mobil internet ile bazen taklımalar meydana geldi ama ücretli versiyonunda bu takılmalar sıfıra indi. Tabi bu her bölgenin coğrafi şartlarına göre ve çekim gücüne göre farklılık göstermektedir. Ücretli diyoruz ama çok pahalı birşey değil sadece 0.99$. Yaklaşık 2 TL‘nin altında.(Ömür boyu kullanım lisansı)
60.000+ Online Radyo ve 2 milyon+ Podcast Yayını
  • Müzik dinlemenin yanı sıra haber ve spor programı yapan radyoların podcast yayınlarını dinleyebilirsiniz.
  
Dinle ve Kaydet
  • Sevdiğiniz bir radyo programını yada şarkıları daha sonra istediğiniz zaman tekrar dinleyebilmek için canlı yayını telefonunuza kayıt edebilirsiniz.








  
Hızlı Erişim – Veri Akışı – Araç Modu
  • Sık dinlediğiniz radyoları favorilerinize ekleyerek hızlı erişim sağlayabilirsiniz. Eklediğiniz radyoları Ön ayarlarım bölümünden görebilirsiniz.
  • Mevcut bağlantı hızınıza göre program en iyi veri akışında ses kalitesini otomatik ayarlıyor. İsterseniz bağlantı hızınıza göre veri akışı hızını değiştirerek daha yüksek yada düşük kalitede akış hızını seçebilirsiniz. Bu uygulamada her radyonun yayın akışı hızına göre farklılık gösteriyor.
  • Araç kullanırken erişim kolaylığı sağlamak için menüler daha büyük oluyor.









Twitter Sohbet ve Paylaşım
  • Radyoyu dinlerken aynı zamanda twitter üzerinden de sohbete katılarak istek yada görüşlerinizi radyoya iletebiliyorsunuz.
  • Dinlediğiniz radyoyu Facebook ve Twitter üzerinden paylaşımda bulunabiliyorsunuz.









Türkçe Menü ve Kolay Kullanım
  • Uygulama internet bağlantısı olmadığında İngilizce olarak açılıyor fakat internete bağlandığında otomatik Türkçe’ye çevriliyor ve menülerde ile ayarları kullanmak çok basit hale geliyor.
  • Kaynak: ercangulcay

APK LİNKİ

19 Ekim 2012 Cuma

AlarmDroid Uygulama İnceleme

 

Akıllı telefonlarınızdaki bilindik alarmlardan biraz farklı bir alarmdan bahsedeceğiz.

Alarm Droid uygulamasında istediğiniz özellikleri atayarak istediğiniz bir alarm oluşturabiliyorsunuz. Alarm sesi olarak ister telefonunuzdaki müzikleri atarsınız, isterseniz de radyo istasyonunu ayarlayabilirsiniz. İsterseniz bu uygulama hava durumunu ve saati sesli olarak bildirebilir.



Uygulamanın amacı başarıyla sonuçlandı ve uyandınız. Alarmı kapatmak için yapmanız gereken birşey daha var. O da matematik işlemlerini çözmek. Çözdüğünüz zaman alarmı kapatabilirsiniz. Ve yeni güne başlayabilirsiniz.

Oldukça değişik bir uygulama olan Alarm Droid'i denemenizi tavsiye ederiz.

Uygulamayı indirmek için tıklayınız.

SkyMotion Uygulama İnceleme





Bulunduğunuz yerdeki hava durumunu cebiize gelsin mi istiyorsunuz? O zaekir. man SkyMotion'u incelemeniz gerekiyor.

   

SkyMotion bulunduğunuz konumu algılayarak size hava durumu bilgisini veriyor. İsterseniz uygulamanın GPS verilerinizi kullanarak siz belirtmeden konumunuzu ayarlayarak o konuma göre hava durumu verilerini bildiriyor. Ya da siz posta kodunuzu girerek konumuzu belirtebiliyorsunuz. Bu şekilde uygulama genel olarak değil de daha bölgesel olarak hava durumu verilerini aktarabiliyor.

Uygulamayı denemek isterseniz indirmek için tıklayınız.

16 Ekim 2012 Salı

Bike Racer Free Oyun İnceleme

 

Bu makalemizde size basit görünümlü fakat oldukça eğlenceli bir oyun tanıtacağız.

Google Play'den aldığı puan 4.6 olan oyunumuz 27 Megabayte boyutunda. Ayrıca oyunumuz da android 2.2 ve üstünde çalışıyor.

 

Denge ağırlıklı olan oyunumuzda huzur verici arka planlar yer alıyor. Çizgi şeklinde hazırlanmış pistlerin üstünde denge kurmaya çalıştığımız bir oyun bu. Ekranın sol tarafına dokunarak fren yapabilir, sağ tarafına dokunarak ise gaza basabilirsiniz.

Oynanışı bu kadar basit olmasına rağmen pistin şekli zaman zaman değişmekte ve zamana karşı yarışmanız da oyunu oldukça zevkli hale getiriyor.



Oyunda 8 büyük bölüm var ve her bölüm kendi içerinde 10 bölümden oluşmakta. Bölümlerde ilerledikçe çoklu oyuncu modu ve yeni motosikletler gibi bölümlere gelebilirsiniz.

Oyun grafik anlamında ortalama, ses efekleri anlamında ise başarılı bir yapım olarak belirtilmiş. Eğer siz de oyunu ilginç bulduysanız ve denemek istiyorsanız indirmek için tıklayınız.

Android Bad Piggies

 

Angry Birds ailesinden oldukça değişik, yepyeni bir oyun karşınızda.



Yeni oyunumuz Bad Piggies, Angry Birds'den farklı olarak domuz fırlatmak üzerine değil de verilen görevleri yerine getirmek üzerine kurgulanmış. Parça halinde verilen eşyaları bir araya getirerek verilen görevi yerine getirmemiz gerekiyor.



Yepyeni oyunumuz Android, İOS, Mac için yayınlandı bile. Ardından da Windows Phone 8 ve Windows 8 için de yayınlanması bekleniyor.

12 Ekim 2012 Cuma

Fruit Sorter Oyun İnceleme

 

Önünüze çeşitli sayılarda türlü türlü meyveler geldiğini düşünün. Ve sizden istenen bunları kengi kategorilerinde ayırmak. Sadece bunu yapacağınız eğlenceli bir oyun tanıtıyoruz sizlere.Eğlenceli olmasının yanında oldukça hızlı ve dikkatli olmanızı gerektiren bir oyun bu.



Fruit Sorter oyunu Google Play'den 4.5 puan almış, Andorid 2.1 ve üstünde çalışan oyun, 8.1 megabayte boyutunda. Oyunumuzda üç oyun modu bulunmakta. Bu modlar normal, more fruits, time attack olarak yer alıyor. More Fruits normal moda göre daha hızlı oynamanız gereken bir oyun.



Oyun oldukça basit gibi görünse de ilerledikçe sizi zorlayan bir oyuna dönüşüyor. Sürekli dikkatli olmanız ve çok seri hareket etmeniz gerekiyor. Grafiksel olarak çok fazla şeyler sunmasa da ortalama bir kalitede diyebiliriz.

Siz de oldukça iyi reflekslere sahibim ve zamana karşı iyi bir yarışçıyım diyorsanız oyunu denemenizi tavsiye ederiz.

İndirmek için tıklayın.

Spray Painter Uygulama İnceleme

Son zamanlarda oldukça popüler olan grafitinin android için yeni bir uygulaması çıktı. Bu makalemizde sizlere bu uygulamayı tanıtacağız.

Çok fazla ayrıntılı bir şekilde olmasa da telefonunuzda güzel zaman geçirebileceğiniz bir uygulama olan Spray Painter ugulaması 1.5 Megabayte boyutunda. Android 2.0 ve üzerinde çalışabilen uygulama Google Play'den 4.2 puan almış.

Uygulamada duvar bölümü telefonunuzun ekranı olarak düşünülmüş. Çizimlerinizin güzelliği sizin yeteneğinize kalmış. Çizimi yaptıktan sonra boyama faslına geçildiğinde ekranda seçebileceğiniz renkler görünüyor. İstediğiniz rengi seçip boyamaya başlayabilirsiniz. Duvarın şeklini ve rengini değiştirmek isterseniz bunu menü bölümünden yapabilirsiniz. Eğer boş bir arka planda çalışmak isterseniz None seçeneğini seçerek bunu gerçekleştirebilirsiniz. Eğer arka plan seçiminizde seçeneklerden birini beğenmediyseniz veya boş bir arka planda çalışmak istemiyorsanız telefonla sizin çektiğiniz resimleri yükleyip arka plan olarak kullanabilirsiniz.



Uygulama bittikten sonra çalışmalarınızı kaydetme seçeneğiniz de mümkün. Eğer grafitiye meraklıysanız bu uygulamayla güzel vakit geçirebilirsiniz.

İndirmek için tıklayınız. 

Zirvedeki Dijital Yaratıcılar Toplanıyor!



Digital Age Summit ‘Dijital Yaratıcılık’ temasıyla bu yıl altıncı kez katılımcılarını ağırlayacak.

Digital Age dergisi tarafından 2007 yılından bu yana düzenlenen ve bu yıl 18 Ekim’de  gerçekleşecek olan Digital Age Summit 2012’nin program detayları bellioldu. Ana sponsorluğunu Vodefone’un , Gençlik  Sponsorluğu’nu ise Coca-Cola’nın sahiplendiği Digital Age Summit Four Seasons Hotel’de gerçekleşecek.

‘Dijital Yaratıcılık’ temasıyla, bu yıl altıncı defa katılımcılarını ağırlayacak olan Digital Age Summit’12’nin ana konuşmacılarından ilki Forbes.com tarafından dünyanın en önemli 10 sosyal medya uzmanından biri olarak gösterilen ‘Unmarketing’ kavramının yaratıcısı ve UnMarketing isimli bestseller kitabın yazarı Scott Stratten. Stratten bu yılki Digital Age Summit’te ‘The Business of Awesome’ isimli yeni kitabından; pazarlama, markalaşma, halkla ilişkiler, sosyal medya, insan kaynakları ve müşteri hizmetleri ile ilgili ana iş konseptlerini kapsayan bir sunum gerçekleştirecek.


Digital Age Konferansı 2012′nin bir diğer konuşmacısı ise sanal âlemde medya tasarımı konusunda araştırmalar ve yaratıcı çalışmalar yapan Beth Coleman. MIT’de ‘Writing and Humanistic Studies and Comparative Media Studies’ bölümünde Yeni Medya Yazarlığı dalında yardımcı doçent olarak çalışan Coleman, son kitabı Hello Avatar: From Virtual Worlds to X-Reality’de ‘sanal tasarım’ ve ‘sosyal ağ kimlikleri’ konularını incelemişti.

Konferansın diğer konuşmacısı ise Porter Novelli Global Teknoloji Uygulama Lideri Richard Cline. Daha önce Voce, Google, Yahoo!, eBay, NetApp, Bell Sports, Intel, Playstation, Dolby, Discovery Channel, Unisys ve diğer benzeri markaları yöneten Richard Cline konferansta Beyond the Conversation: The Evolution ofCorporate Social Media’ başlıklı konuşmasını yapacak.

Bir diğer konuşmacı ise; Mariano A. Bosaz. 2007 senesinden itibaren Coca-Cola South Latin’de İnteraktif Pazarlama Direktörü olarak görev almaya başlayan Bosaz, Coca-Cola’nın dijital pazarlama stratejisini geliştirdi, markaların web/mobil platformlarını birleştirdi ve WorldCup 2012 ile Powerade Latin Amerika gibi projelerin tüm dijital işlerini devraldı. 2011 senesinde Coca-Cola’nın Avrasya ve Afrika Grup İnteraktif Pazarlama Müdürü olan Mariano Bozas konferansta katılımcılarla deneyimlerini Coca-Cola Türkiye İnteraktif Pazarlama Müdürü Yüce Zerey ile ortak gerçekleştirecekleri sunumlarında paylaşacaklar.

Digital Age Summit 2012’nin program detayları ise şöyle:

Digital Age Konferansı saat 9’da Digital Age Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Pelin Özkan’ın açılış konuşmasıyla başlayacak.

Saat 9.30 – 10.20 arasında ise Beth Coleman ’Hello Avatar’ başlıklı konuşmasıyla sahnede olacak.

Coleman saat 10.20 – 10.50 arasında da kitabını imzalayacak.

Saat 13.50 – 14.40 arasında etkinliğin diğer bir önemli ismi Scott Stratten ’Untalk’ başlıklı konuşmasıyla sahnedeki yerini alacak.

Stratten saat  15.30 – 16.00 arasında kitap imzası için okurlarıyla bir araya gelecek.

Saat 16.10 – 16.40 arasında ise Porter Novelli Global Teknoloji Uygulama Lideri Richard Cline ’Beyond the Conversation: The Evolution of Corporate Social Media’ başlıklı konuşmasını yapacak.




İletişim;

Alper Barış alperbaris@kapital.com.tr / 0 212 282 26 40 – 138
İnternet sitesi        :http://www.mci.com.tr/konferanslar
Twitter hesap bilgisi    : @digitalage
Twitter hashtag        :  #digitalage2012

Bir bumads advertorial içeriğidir.

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab