31 Ekim 2012 Çarşamba

Oyun - Osmos HD (APK)


Osmos HD


Hipnotize edici müzikleri ve bilim-kurgu severlere hitap eden görüntüleriyle Osmos, çok keyifli bir mobil oyun.

Oyunda amacınız kendinizden daha küçük parçaları yakalayarak büyümek. Bunu yaparken uzayın derinliklerinde olduğunuzu ve işinizin giderek zorlaştığını unutmayın. Hayatta kalmak için harcayabileceğiniz belli bir enerji var. Bu enerjiyi tüketmeden çevrenizdeki tüm parçacıkları toplamanız gerekiyor. Dikkat etmeniz gereken şey ise sizden büyük tüm parçacıklardan uzak durmak. 

Pek çok ödül kazanarak hayran kitlesini artıran Osmos müzikleri ve atmosferiyle elinizden bırakamayacağınız bir dünya sunuyor.



Ekran Görüntüleri

 
 
APK LİNKİ

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab