12 Ekim 2012 Cuma

Spray Painter Uygulama İnceleme

Son zamanlarda oldukça popüler olan grafitinin android için yeni bir uygulaması çıktı. Bu makalemizde sizlere bu uygulamayı tanıtacağız.

Çok fazla ayrıntılı bir şekilde olmasa da telefonunuzda güzel zaman geçirebileceğiniz bir uygulama olan Spray Painter ugulaması 1.5 Megabayte boyutunda. Android 2.0 ve üzerinde çalışabilen uygulama Google Play'den 4.2 puan almış.

Uygulamada duvar bölümü telefonunuzun ekranı olarak düşünülmüş. Çizimlerinizin güzelliği sizin yeteneğinize kalmış. Çizimi yaptıktan sonra boyama faslına geçildiğinde ekranda seçebileceğiniz renkler görünüyor. İstediğiniz rengi seçip boyamaya başlayabilirsiniz. Duvarın şeklini ve rengini değiştirmek isterseniz bunu menü bölümünden yapabilirsiniz. Eğer boş bir arka planda çalışmak isterseniz None seçeneğini seçerek bunu gerçekleştirebilirsiniz. Eğer arka plan seçiminizde seçeneklerden birini beğenmediyseniz veya boş bir arka planda çalışmak istemiyorsanız telefonla sizin çektiğiniz resimleri yükleyip arka plan olarak kullanabilirsiniz.



Uygulama bittikten sonra çalışmalarınızı kaydetme seçeneğiniz de mümkün. Eğer grafitiye meraklıysanız bu uygulamayla güzel vakit geçirebilirsiniz.

İndirmek için tıklayınız. 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab