22 Ekim 2012 Pazartesi

Uygulama & İnceleme - TuneIn Radio Pro (APK)

TuneIn Radio Pro


TuneIn Radio ücretli ve ücretsiz olmak üzere 2 farklı versiyon ile kullanılmaktadır. Ücretli versiyonunun farkı, isterseniz dinlediğiniz yayını kaydetme özelliğine sahip olması ve yayınları düşük bağlantı hızında bile takılmadan daha optimize bir şekilde dinleyebiliyor olmanız. Kullandığım sırada ücretsiz versiyonunda mobil internet ile bazen taklımalar meydana geldi ama ücretli versiyonunda bu takılmalar sıfıra indi. Tabi bu her bölgenin coğrafi şartlarına göre ve çekim gücüne göre farklılık göstermektedir. Ücretli diyoruz ama çok pahalı birşey değil sadece 0.99$. Yaklaşık 2 TL‘nin altında.(Ömür boyu kullanım lisansı)
60.000+ Online Radyo ve 2 milyon+ Podcast Yayını
  • Müzik dinlemenin yanı sıra haber ve spor programı yapan radyoların podcast yayınlarını dinleyebilirsiniz.
  
Dinle ve Kaydet
  • Sevdiğiniz bir radyo programını yada şarkıları daha sonra istediğiniz zaman tekrar dinleyebilmek için canlı yayını telefonunuza kayıt edebilirsiniz.








  
Hızlı Erişim – Veri Akışı – Araç Modu
  • Sık dinlediğiniz radyoları favorilerinize ekleyerek hızlı erişim sağlayabilirsiniz. Eklediğiniz radyoları Ön ayarlarım bölümünden görebilirsiniz.
  • Mevcut bağlantı hızınıza göre program en iyi veri akışında ses kalitesini otomatik ayarlıyor. İsterseniz bağlantı hızınıza göre veri akışı hızını değiştirerek daha yüksek yada düşük kalitede akış hızını seçebilirsiniz. Bu uygulamada her radyonun yayın akışı hızına göre farklılık gösteriyor.
  • Araç kullanırken erişim kolaylığı sağlamak için menüler daha büyük oluyor.









Twitter Sohbet ve Paylaşım
  • Radyoyu dinlerken aynı zamanda twitter üzerinden de sohbete katılarak istek yada görüşlerinizi radyoya iletebiliyorsunuz.
  • Dinlediğiniz radyoyu Facebook ve Twitter üzerinden paylaşımda bulunabiliyorsunuz.









Türkçe Menü ve Kolay Kullanım
  • Uygulama internet bağlantısı olmadığında İngilizce olarak açılıyor fakat internete bağlandığında otomatik Türkçe’ye çevriliyor ve menülerde ile ayarları kullanmak çok basit hale geliyor.
  • Kaynak: ercangulcay

APK LİNKİ

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab