28 Kasım 2012 Çarşamba

Cep Şubesi İstediğiniz An İstediğiniz Yerde

Geçtiğimiz günlerde Erkin Koray’lı reklamıyla TV’lerde yerini alan ve cep telefonunuzu banka şubesine dönüştüren Garanti Cep Şubesi ilk olarak 2007 yılında wap.garanti.com.tr üzerinden kullanılmaya başlandı. Geçen sürede gelişen teknolojiye ayak uyduran Cep Şubesi bugün ise iPad, iPhone ve Android telefonlara özel geliştirilen uygulamaları ile pek çok platforma özel hizmet sunuyor. 2012 Nisan ayından bu yana 500.000’den fazla indirilen Garanti Cep Şubesi’ni kullanırken herhangi bir bağlantı ücreti ödemeniz gerekmiyor. Ayrıca Cep Şubesi’nden yapılan bankacılık işlemleri de ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Garanti Cep Şubesi’ni denemek de çok kolay. CEPSUBESI yazıp, 3342’ye gönderdiğinizde SMS ile size gelen link’e tıklayıp uygulamayı hemen indirebilirsiniz. Bununla birlikte 30 Kasım’a kadar Garanti Cep Şubesi’ne girenleri bir sürpriz bekliyor. Bu tarihe kadar giriş yapanlar arasında gerçekleşecek çekilişle 20 iPhone, 20 iPad ve 20 Samsung Galaxy S III hediye olarak veriliyor. Detaylı bilgiler ve yorumlar www.garanti.com.tr ile #mademtelefoncebinde hashtag’inde.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

23 Kasım 2012 Cuma

Bond Hızında Telefon!


Sony™ Xperia akıllı telefon serisinin en yeni modeli Xperia™ ion, Ekim ayında Avrupa ile aynı anda Türkiye’de satışa sunuldu. Türkiye’de 2 Kasım’da vizyona giren Skyfall filmiyle lanse edilen Xperia Bond serisi üyesi Xperia™ ion, 42 mbps’ye çıkabilen mobil internet hızıyla dikkatleri üstüne çekiyor. Türkiye’de ulaşılabilecek en yüksek mobil internet hızını sunan Xperia™ ion, akıllı telefon kullanıcıları için fark yaratan bir deneyim sunuyor.

4,6 inçlik Mobil Bravia Engine teknolojisine sahip HD (720p) ekranıyla film izleme keyfini üst seviyeye taşıyan Xperia™ ion, entegre Fizy müzik uygulaması ile sınırsız müzik deneyimi sunuyor. 12.1 MP kamerası ile profesyonel fotoğraf makinelerine taş çıkaran Xperia™ ion, Full HD (1080p) video çekim özelliğine de sahip.

                           

Xperia™ ion bağlantı özellikleriyle de fark yaratıyor. DLNA, MHL veya HDMI bağlantısı ile televizyon, dizüstü bilgisayar ve tablet ile anında bağlantı kurup, resim ve videolarınızı büyük ekranda yüksek kalitede görüntüleyebilirsiniz.


Avrupa’nın en prestijli tasarım ödülü olan 2012 Red Dot Tasarım Ödülü’nün de sahibi olan Sony Xperia™ ion James Bond’a yakışır teknolojik özellikleri şık bir tasarımla birlikte sunuyor.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

20 Kasım 2012 Salı

Türkçe Xbox Geliyor!

Dünyanın en çok satan oyun ve eğlence konsolu Xbox Türkiye’ye geliyor. Tüm büyük elektronik marketlerde satışa sunulacak olan yeni Türkçe Xbox, büyük bir partiyle Taksim Teknosa’da ilk örneklerini elden çıkaracak.

Duyduğum kadarıyla şanslı olanlar da bu yeni oyuncağımıza 19 Kasım gecesine özel sürpriz indirim ve hediyelerle sahip olabilirlermiş.

Bu arada Xbox sadece önyüzde değil, tüm içerik, servis ve oyunların satın alınabildiği Xbox Mağaza’sında da Türkçe dil seçeneğini ve Türkiye kredi kartlarını destekliyor. Böylece kullanıcılar konsol menüleri arasında Türkçe ilerleyebiliyorlar. Ayrıca call center ve güçlü servis hizmeti de oluşturulmaya başlanmış.


Halo4, Forza Horizon, Nike Training, Call of Duty Black Ops 2, Kinect Disneyland ve Kinect Sports gibi dünyanın en çok beğeni toplayan ve rating alan oyunları da Xbox 360 ile birlikte satışa sunuluyor olacak.



xbox
Değinmeden edemeyeceğim son bir nokta var: Smartglass! Microsoft’un geliştirdiği Smartglass teknolojisi mobil cihazların Xbox konsolu aracılığıyla televizyonlarla adeta konuşur hale gelmesini sağlıyor. Bulut entegrasyonu sayesinde, telefon ve tabletler dünyanın en güçlü uzaktan kumandasına dönüşüyor, Xbox oyunlarını oynamak çok daha keyifli hale geliyor.

Xbox’a tutkuyla bağlı olan Türk takipçiler için Kasımda aşk gerçekten de başka olacak!

Detaylı bilgi için; http://www.xbox.com.tr


Bir bumads advertorial içeriğidir.

19 Kasım 2012 Pazartesi

Launcer - SPB Shell 3D (APK)


Windows Mobile ve Symbian kullananların iyi bildiği en çok satan uygulamalar arasında her zaman 1 numara olmayı başarmış bol ödüllü bir uygulama olan Spb Mobile Shell’in devamı niteliğinde olan Spb Shell 3D’nin Android telefonlar için geliştirilmiş olan ilk sürümü duyuruldu. Görsellik ve performans konusunda oldukça iddalı bir olan Spb Shell 3D kullanıcılarına neler sunuyor. Hepsi yazımızın devamında.
Spb  Software daha önce geliştirilmiş olan 3D özelliklere sahip uygulamalarda daha çok sergiledikleri efektler ile beğenilmenin hedeflendiği, kullanılabilirlik adına çok fazla bir şey yapılmadığını ve Spb Shell 3D ile bu noktada fark yaratmayı hedeflediklerini belirtiyor.
Spb Shell 3D kullanım kolaylığı bakımından ele alındığında gerçekten de hedeflediği çizgiyi yakalamış gibi görünüyor. Arayüz kullanımı oldukça kolay olacak şekilde tasarlanmış. Neyin nerede olduğunu kestirmek çokta zor değil. Programın herhangi bir yardım dökümanına bakmaya ihtiyaç duymadan çok rahat bir şekilde kullanılabileceğinizi belirtelim.  Tabii ki bunda diğer programlardan alıştığımız seçenekler, ayarlar gibi bir ekranın olmaması çok büyük etken. 
Spb Carousel var olan bütün sayfaları bütün özellikleri ile birlikte üç boyutlu bir görünümde görmenizi sağlayan hızlı, güzel ve faydalı bir özellik. Programın içerdiği bütün özellikleri bir bakışta görebiliyorsunuz.
    
Spb Shell 3D uygulamasın sahip olduğu akıllı klasör yapısı oldukça güzel ve iyi düşünülmüş. Ana ekranınızda oluşturabileceğiniz klasörler ile widget ve kısayolları klasörler içinde tutabiliyorsunuz. Bu klasörler kaydırma özelliğine sahip. Ayrıca klasörler üç varklı şekilde görüntülenebiliyor. Alışılmış klasör görüntüsü, tek satıra genişletilmiş klasör görüntüsü ve tamamen açık görünüm. Tercih kullanıcının. Program içeriniğine göre otomatik olarak adlandırılıyor. Tabiki siz istediğiniz ismide verebiliyorsunuz. Bunun için yapacağız şey klasörün başlığına tıklayıp biraz beklemek ve istediğiniz başlığı yazmak. Akıllı klasörler ile herşey daha düzenli ve kontrol altında.
    
Spb Shell 3D standart widgetleri destekliyor. Bununla birlikte beraberinde gelen bazı widgetlerde mevcut. Spb Shell 3D ile gelen widgetler alışılmış widgetlerin dışında 3D modu ve animasyon gibi özelliklere de sahip. Daha önce kullandığınız iki boyutlu widgetlerden farklı olarak sunulan 3D widgetler, çalıştırıldığı anda görüntülenen üç boyutlu ortamda kullanılıyor. Oldukça hoş ve başarılı.
Daha öncede bahsettiğimiz gibi Spb Shell 3D kullanmak için diğer bir çok programda olduğu gibi uzun yardım belgeleri okumanızı gerektimeyecek, onlarca parametreyi bu ne işe yarıyor diye denemenizi gerektirmeyecek bir uygulama. Örneğin Spb Carousel modda bazı widgetlerin (sihirli animasyonlar) animasyonlar ile nasıl çalıştığını görebiliyor olmanız programın kullanımının etkileşimli olarak nasıl öğrenilebileceğine dair bir örnek.
    
Bir çok kişinin zaten pil ile başımız dertte bu program ile pili dayandırmak mümkün değil dediğini tahmin edebiliyorum.  Ancak programı test ettiğimiz süre içerisinde pil ile ilgili herhangi bir sıkıntının söz konusu olmadığını belirtmek isterim. 
Spb Software Cpu/Gpu en verimli kullanımının sağlanması için programın C++ ile kodlanmış SPB UI Engine üzerine kurulu olduğunu belirtiyor. Bu sayede gayet akıcı bir 3D performans olduğunu belirtiyorlar ki, bu konuda programın başarısı gerçekten çok iyi.  Samsung Galaxy S i9000 ile test ettiğimiz uygulamanın kayda değer bir sorun çıkartmadığını  belirtelim. 
Spb Shell 3D kullanabilmeniz için Open GL ES 2.0 uyumlu grafik işlemcisine ve Android işletim sistemine sahip bir cihazınız olması gerekiyor. Türkçe dahil bir çok dile destek veren yazılım yaklaşık 9 Mb dosya boyutuna sahip ve rom üzerinde yaklaşık 14.5Mb yer kaplıyor. 14.95$ karşılığında satın alabileceğiniz programın deneme sürümü olmaması dezavantaj. 
Spb Shell 3D gösterdiği performans ve kullanım kolaylığı bakımından oldukça başarılı ve sorunsuz bir program. Pil kullanımı konusunda çok acımasız olacağını düşünenler programı kullandıktan sonra yazılımın geliştiricilerine başarılarından dolayı teşekkür etmek isteyecektir. Spb Mobile Shell ile yakalanan başarı bu ürün ile de devam edecektir.
Trailer Videosu

APK LİNKİ
Kurulum ile ilgili bilgiler dosyanın içindedir. Lütfen okumadan kurmayınız.

17 Kasım 2012 Cumartesi

Nexus 4 Canlı Duvar Kağıdı

Nexus 4'ün arka kapağında bulunan ve oldukça beğenilen küçük kare pullar artık Android telefonların arka kapağında olacak. Nexus 4 Dot Live Wallpaper ismini taşıyan duvar kağıdı Google Play Store'da yer alıyor.

Beğenilen duvar kağıdının boyutu ise 948 KB boyutunda. Ayrıca Android 2.1 sürümü dahil pek çok Android versiyonunda desteklenen duvar kağıdı size zevkinize göre değiştirebilme imkanı da sağlıyor. Dilerseniz küçük karelerin rengini değiştirebilir, dilerseniz de değişim hızlarını ayarlayabilirsiniz.

HTC, Jelly Bean Güncellemesi İçin En AZ 512 MB Ram'e İhtiyaç Duyulduğunu Açıkladı

 

Akıllı telefon üreticileri Android 4.1 Jelly Bean güncellemesine son hızla devam ediyor. HTC de bu konuda bazı modelleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalarda güncellemede hangi şartlara göre hazırlık yaptığı yer alıyordu.

HTC, Jelly Bean güncellemesi için 512 MB Ram gerektiğini duyurdu. Ayrıca 2011 modeller için de Jelly Bean güncellemesi olup olmayacağı araştırılıyor. Güncelleme verilmeyen modeller önemli yazılım güncellemeleri almayı sürdürecek.

HTC One X ve HTC One S güncelleme listesinde ilk sırada yer almıştı. Firma bu modeller için hazırladıkları geliştirici ROM'ları da geliştirici sitelere koyacağını açıkladı.

CyanogenMod 10 Stable İndirmeye Sunuldu

Kişisel ROM paketleri geliştiren CyanogenMod 10 Stable dengeli sürümünü indirmeye sunuldu. Bİldiğiniz gibi CyanogenMod 10 Stable, işletim sistemi güncellemeleri alamayan ya da kendi mobil cihazındaki işletim sistemi yerine farklı işletim sistemi denemek isteyenler için ROM paketleri geliştiriyor. Ayıca Cyanogen Mod'un Jelly Bean tabanlı olduğunu söylemekte de fayda var.

Bu ROM paketleri de genellikle 100MB- 160 MB arasında farklılaşan boyutlara sahip. Ayrıca bu paketlerin içerisinde root destekli dosya yöneticisi ya da masaüstü modu gibi uygulamalar da mevcut.

CyanogenMod 10 Stable sürümünün bulunduğu modeller arasında Galaxy S3, Galaxy S2, HTC One S, Nexus 7, Sony Xperia T, Transformer Pad Infinity, Motorola Defy, Motorola Xoom, Xperia Play modelleri mevcut.

16 Kasım 2012 Cuma

AndroidForumun.Com Tekrar Hizmete Girmiştir!

 

 

 

Forum sitemize yapılan saldırılar sonucunda 1 haftadır sizlere hizmet veremiyorduk fakat bu durumu aşıp bugün itibari ile tekrar forumu aktif ettik. Saldırıları yapanları şiddetle kınıyor ve Allah'a havale ediyoruz. Artık forum alt yapımız daha güçlü ve saldırılara karşı daha dayanıklı. Ara verdiğimiz bu dönemden dolayı kendi adımıza tüm takipçi ve üyelerimizden özür diliyoruz. 


Sizlerin desteği olduktan sonra kimse bizi YIKAMAZ!


http://www.androidforumun.com/forum.php

15 Kasım 2012 Perşembe

S5670 Galaxy Fit Odin ile Clockworkmod Recovery Mod Kurulum Resimli Anlatım

 

Lütfen takıldığınız yerde yorum kısmından yardım isteyiniz.

14 Kasım 2012 Çarşamba

Oyun - Plants vs. Zombies HD (APK)


Zombilerle mücadele mobil dünyada devam ediyor. Bağımlılık yaratan Plants vs. Zombies oyununda amacınız zombilere geçit vermeden en güzel bahçeyi yetiştirmek. PopCap'ın yarattığı farklı ve eğlenceli bir oyun olan Plants vs. Zombies'i android cihaz sahipleri severek oynayacak.
Kokuşmuş zombilere karşı sağlıklı bitkiler ile savunma kuracağınız oyunda geliştireceğiniz savunma stratejileri büyük önem taşıyor. Bölümler ilerledikçe birbirinden varklı bitkiler, sürekli güçlenen zombilere karşı en büyük savunmanız. Kafasında trafik konisi bulunan, sırıkla atlama sporcusu olan ve hatta buz kızağı yapan zombilere karşı koyacağınız eğlenceli bir oyun olan Plants vs. Zombies ile çok eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.
Kurulum:
  • APK dosyasını indirin.
  • APK dosyasını kurun.
  • Oyunu başlatın.
  • İyi eğlenceler :)
APK LİNKİ

12 Kasım 2012 Pazartesi

Uygulama - Alarm Clock Xtreme (Full APK)


Telefonunuzun standart alarmı sizi uyandıramıyor mu? O zaman alarmı kapatmak için matematik soruları bile çözmek zorunda kalacağınız Alarm Clock Xtreme 'e bir göz atalım.
Alarm Clock Xtreme 'nin boyutu ve gereken Android sürümü cihazlara göre değişiyor. Uygulama Google Play Store'da 4,5 puan ortalaması tutturmuş. 
Alarm Clock Xtreme , gelişmiş özellikleri ile dikkat çeken bir alarm uygulaması. Uygulamanın ana ekranında alarm ekleyebileceğiniz, zamanlayıcı ayarlayabileceğiniz ve ayarlara girebileceğiniz üç ikon bulunuyor. Uygulamaya istediğiniz kadar alarm ekleyebilirsiniz, bu alarmları hafta içi - hafta sonu gibi gruplara ayırabilirsiniz. 
Eklediğiniz alarmın zamanını, hangi günler çalacağını değiştirebilir ve etiket ekleyebilirsiniz. Yine bir çok ses ayarı yapmak mümkün. Alarm için zil sesi ya da müzik dosyası seçebilir, titreşim ekleyebilir, ses seviyesini ayarlayabilirsiniz.
Alarmı ertelemek için bir kaç seçenek bulunuyor. Bunu alarmı ayarlarken seçebilirsiniz. Ekrana dokunarak, telefonu sallayarak, ya da matematik problemleri çözerek yapabilirsiniz. Matematik sorularının zorluğu bile ayarlanabiliyor. Bu işlemleri yapmak zaman alacağından uykunuzun açılması ve kalkmanız hedeflenmiş. 
Uygulama çok gelişmiş bir ayarlar menüsüne sahip. Görünüm, davranış, yararlılık, alarm ve zamanlayıcı, matematik ve dil ayarları yapılabiliyor.Alarm Clock Xtreme 'nin görünüm ayarları da değiştiriliyor. Gelişmiş bir renk paleti ile size uyan rengi bulabilirsiniz.Uygulamada görsel olarak, alarm erteleme butonunun büyüklüğünü ve bildirim ekranındaki ikonun şeklini ayarlayabilirsiniz. Matematik problemlerinde zorlandıysanız, pas geçmeye izin verebilir ve ya ses kısma süresini değiştirebilirsiniz. Bunlar gibi daha bir çok ayarı bulunuyor uygulamanın.
Kıscası Alarm Clock Xtreme ,başarılı bir alarm uygulaması. Eğertelefonunuzun standart alarmı sizi uyandıramıyorsa, bu uygulama ile matematik problemleri çözerek güne zinde başlayabilirsiniz. 
Yazı kaynak: SDN

10 Kasım 2012 Cumartesi

Oyun & İnceleme - Modern Combat 3: Fallen Nation (APK + DATA)

Modern Combat 3: Fallen Nation

    İNCELEME:

    Mobil cihazlarda FPS türünde oynayacak oyun arıyorsanız, Modern Combat 3: Fallen Nation imdadınıza yetişecek. Gameloft’un iddialı FPS oyununu iOS platformunda mercek altına alıyoruz.

    Gameloft mobil oyunculuğa kattığı artı değerle, mobil oyunculuğun hızla gelişmesine en büyük katkı sağlayan firmalardan biri olarak göze çarpıyor.
    Firma birçok oyunun ‘kopyası’ olarak adlandırılan oyunları hazırlayıp piyasaya sürüyor ve bu oyunların hepsinin de oldukça başarılı yapımlar olduğunu rahatlıkla söyleyebiliyoruz.
    Daha önce iki versiyonu piyasaya sürülen Modern Combat serisinin şimdilik son halkası olan Modern Combat 3: Fallen Nation ise Gameloft Montreal’in elinden çıkmış.
    Oyun yapısı, sunumu ve oynanışı açısından Call of Duty: Modern Warfareserisini oldukça anımsatan bu yapım, Call of Duty ile olan benzerliği yüzünden yabana atılacak türden bir yapım kesinlikle değil.
    Savaş temalı FPS oyunlarının zaten hepsinin birbirine oldukça benzer yapıda olduklarını da hesaba katacak olursak, Modern Combat 3: Fallen Nation’ın başarısını daha da ön plana çıkarabiliriz diye düşünüyorum.

    Uzun bir girişin ardından isterseniz gelin önce oyunun hikayesine göz atalım. Modern Combat 3: Fallen Nation aslında hikaye açısından Homefront adlı yapıma oldukça benziyor.
    Hatta piyasadaki çoğu savaş temalı FPS oyununda olduğu gibi, işgal ya da tehdit altındaki ABD’yi kurtarmak bize düşüyor. Kahraman Amerikan askeri yine iş başında anlayacağınız.
    Oyunda Pakistan, Kuzey Kore ve Rusya’nın güç birliği oluşturarak, teröristlerle birlikte Amerika Birleşik Devletleri’ni işgal etmesine engel olmaya çalışıyoruz. Aslında istila çoktan başlamış ama müdahale edip bu durumu tersine çevirmek bizim elimizde.
    Hikayenin sunumu açısından da oldukça sıkı çalışıldığını söylemem gerekiyor. Gameloft Montreal işini o kadar iyi yapmış ki, sanki bilgisayarımda bir FPS oyunu oynuyorum hissine kapıldım.
    Sinematik geçişler, karakter seslendirmeleri (ki seslendirmeler konusuna ayrıca değineceğim) gerçekten iyi kotarılmış. Kısacası hikaye ve hikayenin oyuncuya sunumunu oldukça beğendim diyebilirim ve hatta aynı hızla grafikler konusuna geçiş yapabilirim.
    Yapımın grafikleri inişli çıkışlı bir grafiğe sahip. Özellikle çevrenin detaylı tasarımı sayesinde savaş atmosferini tamamen yaşayabiliyoruz. Birçoktablet ve akıllı telefon oyununda çevrenin aşırı özensiz ve detaysızhazırlandığına dikkat çekmek istiyorum bu noktada aslında ve Modern Combat 3: Fallen Nation’ı hazırlayan Gameloft'u tebrik ediyorum.
    Ve bu tebriğimi yine aynı şekilde geri alıyorum çünkü karakter modellemeleri birbirinin neredeyse kopyası olmuş. Ayrıca grafiklerde‘Clipping’ denilen duvarın ya da objelerin içinden geçme olayı sürekli yaşanıyor. Hatta bu şekilde duvar arkasındaki düşmanlarınız silahlarını duvardan geçirerek size ateş edebiliyorlar. Siz ölürken onlar hasar almıyor tabii ki.Ayrıca patlamalar da pek hoşuma gitmeyen etkenlerden biri oldu. Orta şekerli denilebilecek şekilde hazırlanmışlar ve sanki bir ışık huzmesi yanıp sönüyor gibi bir hissiyat yaratıyorlar. Hal böyle olunca da insan atmosferden kopuveriyor. Zaten ufacık ekranda oyun oynuyoruz, lütfen yani.
    Grafiklerle ilgili son sözlerim ise beğendiğim kadar beğenmediğim noktalarının da olduğu. Çevre tasarımı konusunda tam puan alan Gameloft, karakter modellemeleri ve efektler konusuna gelindiğindesınıfta kalıyor.

    Gelelim Modern Combat 3: Fallen Nation’ın sesleri ve atmosferine. Sesler, seslendirmeler ve müzikler atmosferi tamamlayıcı unsurlar olarak göze çarpıyor. Gameloft iyi bir iş çıkarmış ve her saniye kendinizi bir savaş alanındaymış gibi hissettirecek enstantaneler yaşanıyor.
    Askerlerin arasındaki kısa diyaloglar, briefing veren komutanın seslendirmeleri, üstünüzden geçen uçak ya da helikopterin yaşattığı hissiyat, bir savaş FPS’sinde olması gereken her şeyin bu oyunda olduğunu bize kanıtlıyor. Seslendirmeler konusunda da masraftan kaçınılmamış olması dikkat çekiyor.
    Profesyonel aktörlerin kullanılıp kullanılmadığını bilmiyorum ama eğer kullanılmadıysa, Gameloft ileride hazırlayacağı oyunlarda aynı kişilere seslendirme işini çok daha ucuza yaptırabilir gibime geldi.
    Sesler konusunda tek rahatsız edici şey yine bomba patlamaları olarak gösterilebilir. Çünkü bombalar haricinde silahlarınızın çıkardığı sesler de gerçeğe çok yakın ve tokluk hissine sahip.

    Oynanış konusunda Gameloft yine yüksek puanlar almayı başardı. Bir dokunmatik cihaz FPS’si için gerçekten son derece akıcı ve oyuncuyu zorlamayan bir oynanış hazırlamayı başarmışlar.
    Oyun içerisinde yedirilen ve dokunmatik ekranı kullanarak oynadığınız mini oyunlardan tutun da koşma, yürüme, ateş etme ve etrafa bakınma hareketleri oldukça kolay bir şekilde öğrenilebiliyor. Alışmak tabii ki biraz zaman istiyor ama sonuç olarak iyi hazırlanmış bir oynanışı olduğu kesin.
    Analog çubuğun ve ateş düğmelerinin tepki sürelerinin de harika denilebilecek düzeyde olması, multiplayer modlarında bile oyunun rahatlıkla oynanabilmesine yol açmış.

    Yol açmış ama gelin görün ki kazın ayağı öyle değil. Zira tablet dışında bir akıllı telefonla Modern Combat 3: Fallen Nation oynamayı denerseniz,işin ne kadar zor olduğunu hemen anlayabilirsiniz. Ufacık ekranda baş parmaklarınızın da görüş açınıza dahil olmasıyla birlikte gözleriniz neye uğradığını şaşırıyor.
    Ayrıca parmaklarınız biraz yağlı ya da terliyse, ekranda sürekli olarak kayacağından kontroller bir anda kontrolünüzden çıkıveriyor. (Nasıl bir cümle oldu bu yahu?)
    Ateş etmek yerine bomba atmaktan tutun da bir anda yanlışlıkla dürbününüzü açmak gibi eylemler sıkça başınıza gelecek. Tabii alıştıktan sonra biraz daha kolay bir hal alacaktır ama yine de dokunmatik ekranlarda FPS oynamak gerçekten çok zorlayıcı bir deneyim.

    Gelelim son olarak multiplayer yani çoklu oyunculu modlara. Modern Combat 3: Fallen Nation, her online FPS oyununda olması gereken standart modlarla birlikte oyunseverlere sunuluyor.
    Bu sayede Deathmatch, Team Deathmatch ve Capture The Flag’dentutun da, eskort görevlerine kadar her türlü çoklu oyunculu mod oyunda mevcut.
    Multiplayer modlarının en büyük eksiği kesinlikle ve kesinlikle oynamak için Wi-Fi bağlantınızın açık olmasını istiyor oluşu. Yani 3G üzerinden oynama şansına sahip değilsiniz. Bu da her yerde Modern Combat 3: Fallen Nation oynama şansınızın olmayacağı anlamına geliyor tabii ki.
    Bunun haricinde kontrollere alıştığınız takdirde hiç zorlanmadan, oldukça keyifli vakit geçirerek Modern Combat 3’ü oynayabileceğinizirahatlıkla söyleyebilirim.

    Geldik son sözlere. Modern Combat 3: Fallen Nation tartışmasız mobil cihazların en iyi oyunlarından biri. Grafikleri bir Infinity Blade havası yaratmıyor olsa da, ikisinin oldukça farklı kulvarlarda yer aldığını unutmamak gerekiyor.

    Modern Combat 3: Fallen Nation, hem harika bir sunumla hazırlanmış tek kişilik modu hem de multiplayer modlarıyla gerçekten akıllı telefonlarda ve özellikle tabletlerde parasının karşılığını kuruşu kuruşuna ödüyor diyebilirim.
    Eğer oynayacak oyun arıyorsanız ve mobil cihazınızda basit platform oyunları oynamaktan sıkıldıysanız, Modern Combat 3: Fallen Nation’ın şu anda iOS için App Store üzerinde indirimde olduğunu ve 0.99$ gibi bir ücret karşılığında oyuna sahip olabileceğinizi de belirteyim.
    İyi oyunlar dilerim.
    8/10
    Artılar: Detaylı çevre tasarımları. İyi bir hikaye anlatımı var ve hikayenin sunumu çok başarılı. Sesler ve müzikler gerekli atmosferi sağlamayı başarıyor. Çoklu oyunculu modları uzun soluklu oynanış sağlıyor.
    Eksiler: Çoklu oyunculu modları oynamak için Wi-Fi bağlantısı zorunlu. Grafiklerde hatalar var ve karakter modellemeleri özensiz hazırlanmış. Kontrollere alışmak oldukça zaman istiyor ve gerçekten çok zor. Yapay zeka bazen delirebiliyor.

    9 Kasım 2012 Cuma

    Oyun - Angry Birds: Star Wars (HD)

    Popüler oyun geliştiricisi Rovio herkesin duyurulduğu günden bu yana merakla beklediği Angry Birds serisinin son oyunu Angry Birds Star Wars’u bugün tüm oyunseverler için yayınladı. Oyun şu anda iOSAndroid, Windows Phone, Amazon Kindle Fire, Mac OS X ve PC platformları için aktif durumda ve Windows 8 kullanıcıları da rahatça oynayabilirler.

    Elbette sadece Angry Birds meraklıları değil, aynı zamanda Star Wars hayranları da oyunun çıkışını merakla bekliyorlardı. Oyunda kızgın kuşlarımız Luke Skywalker, Han Solo, Prenses Leia, Chewbacca, R2-D2 ve C3PO tarafından temsil edilirken domuzcuklar ise Darth Vader, Tusken Raiderlar, Stormtrooperlar ve diğer kötü karakterlar tarafından temsil ediliyorlar.
    Oyunun ilk bölümü çift güneşli çöl gezegeni Tatooine’de geçiyor ancak diğer bölümler uzayda ilerliyor ve içerisinde Angry Birds Space benzeri yer çekimi modellemeleri barındırıyorlar. 
    Rovio Entertainment’ın pazarlama müdürü Peter Vesterbacka’nın yaptığı açıklamaya göre Rovio bu Angry Birds oyununun şimdiye dek yaptıkları içerisinde en iyisi olduğuna inanıyor ve Star Wars hayranlarını da mutlu etmekten oldukça memnun.
    Oyun içerisinde domuzlara saldırırken ışın kılıcından tutun da güce kadar pek çok farklı özelliği kolayca kullanabiliyorsunuz. İçerisinde 80 bölüm barındıran oyunda pek çok gizli bölüm de yer alıyor ve gelecekte çok daha fazlası da oyun içerisine entegre edilecek.

    8 Kasım 2012 Perşembe

    Uygulama - Bilyoner.com & Misli.com & Nesine.com



    Bahis sitelerinin yarışı android platformunda da devam ediyor. 
    Birbirleriyle sıkı bir yarış içerisinde olan ve müşteri kazanmak için bir çok alternatif sunan bahis sitelerinin mobil pazardaki payı gerçekten önemli. Sitelerinden sundukları her türlü hizmeti mobil ortamada aktaran bu siteler gerçekten başarılı uygulamalara imza atıyor. Sizin için bu uygulamaları bir araya topladım. Eğer hala internet ve telefon üzerinden bahis oynamaya başlamadıysanız umarım bu yazı ve ekran görüntüleri size yardımcı olur. 




                 
           


                

               

     

    Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

    Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab