17 Kasım 2012 Cumartesi

CyanogenMod 10 Stable İndirmeye Sunuldu

Kişisel ROM paketleri geliştiren CyanogenMod 10 Stable dengeli sürümünü indirmeye sunuldu. Bİldiğiniz gibi CyanogenMod 10 Stable, işletim sistemi güncellemeleri alamayan ya da kendi mobil cihazındaki işletim sistemi yerine farklı işletim sistemi denemek isteyenler için ROM paketleri geliştiriyor. Ayıca Cyanogen Mod'un Jelly Bean tabanlı olduğunu söylemekte de fayda var.

Bu ROM paketleri de genellikle 100MB- 160 MB arasında farklılaşan boyutlara sahip. Ayrıca bu paketlerin içerisinde root destekli dosya yöneticisi ya da masaüstü modu gibi uygulamalar da mevcut.

CyanogenMod 10 Stable sürümünün bulunduğu modeller arasında Galaxy S3, Galaxy S2, HTC One S, Nexus 7, Sony Xperia T, Transformer Pad Infinity, Motorola Defy, Motorola Xoom, Xperia Play modelleri mevcut.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab