6 Kasım 2012 Salı

Oyun - Asphalt 7: Heat v1.0.4(Full APK + DATA)




Dünyanın en popüler otomobil üreticilerinin elinden çıkan 60 farklı harikulade modellemelerinin yer aldığı Asphalt 7: Heat, Hawaii, Paris, London, Miami ve Rio caddelerinde geçen yarışlardan oluşuyor. Beş kişiye kadar yerel bağlantı üzerinde çoklu oyuncu desteği sunabilen oyunda tüm bu şehirleri, kendileriyle simgeleşmiş görüntüleriyle birlikte ve oldukça gerçekçi bir biçimde görüntülemek mümkün.
6 farklı oyun türünde kullanıcıları 150 farklı yarışa dahil edebilen yeni Asphalt, Yeni iPad ile gelen retina ekran teknolojisini destekleyerek mükemmel görüntüler ortaya koyuyor. Kısacası Asphalt 7: Heat aldığı küçük ücretin hakkını fazlasıyla verebilen oldukça başarılı bir araba yarışı olarak mağazadaki yerini alıyor.
Ekran Görüntüleri


Trailer Videosu

Kurulum:
  • Her iki dosyayıda indirin.
  • Data (com.gameloft.android.ANMP.GloftA7HM) dosyasını .zip'ten çıkarıp telefonunuzun sdcard/Android/obb bölümünün içerisine atınız.
  • PATCH DOSYASI OLAN ADD OBB ADLI KLASÖRÜ;
  • sdcard/Android/Obb/com.gameloft.android.ANMP.GloftA7HM içerisine atınız.
  • Ardından .apk dosyasını kurunuz.
  • Oyunu ilk açışta internete bağlı olmalısınız.   


ASPHALT 7: HEAT (DATA)
(Tüm partları aynı klasöre indirip ilk parta sağ tıklayıp buraya çıkart diyerek .rar dan çıkarma işlemini tamamlayın ve dosyayı telefonunuzun hafıza kartında Android/obb klasörü içerisine atınız.)

(Data dosyası yüklenince obb üzerine eklenecek dosya)

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab