31 Ocak 2013 Perşembe

Crazy Tribes


Oyun Tanıtımı

Şimdi Crazy Tribes oynayarak, Harap Topraklardaki en çok korkulan reis olun! Kıyamet sonrası tüm bölgeleri ele geçirmek için çılgın birlikler üretin. Ordularınızı binlerce oyuncuya karşı savaşa gönderin ve isminizin dünya üzerinde yankılanmasını sağlayın. Diğer oyuncularla stratejik klanlar oluşturup ve son derece rağbet gören kaynakları takas edin.Özellikler :
• İlk üssünüzü geliştirerek başlayın
• Birbirinden farklı binaları inşa edip, yeni bir uygarlık kurun
• Çılgın bir ordu kurup diğer reislere karşı savaşın
• Düşman üslerini ele geçirin ve zaruri kaynakları takas edin
• Üsleri fethetmek ve savunmak için etkili stratejiler geliştirin
• Diğer oyuncularla birlikte klanlara katılın
• Yeni teknolojiler araştırın ve heyecan dolu görevleri tamamlayın
• Zengin ve güzel tasarlanmış kıyamet sonrası grafikleri deneyimleyin
• Tek başınıza veya ekibinizle beraber azami eğlenceyi tadın
Crazy Tribes oynayabilmek için etkin Internet bağlantısı gerekmektedir. 

Oyun Resimleri

 

Google Play'den İndir





Sanal Bebek Sütlü Badi


Oyun Tanıtımı

Sanal bebeğinizi yumurtayken seçiyorsunuz. Daha sonra acıkmasından, susamasından, kirlenmesinden... siz sorumlu oluyorsunuz.  Eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için oldukça güzel bir oyun.
Oyun Resimleri

 

Google Play'den İndir

Streaker Run


Oyun Tanıtımı

Çapkın bir adam olan kahramanımızın evden tedbirsizce çıkıp kaçışını ve müthiş bir kovalamacayı konu edinen oyunumuz  oldukça eğlenceli olarak kurgulanmış. Oyunun özelliklerine  göz atacak olursak:

  • Oyun içi kazanç sistemi

  • Alt yazı

  • 9 farklı karakter seçeneği

  • Ekstra itemler

  • Öğretici mod

Oyun Video



Oyun Resimleri

   

Google Play'den İndir

Ancient Engine: Labyrinth




Oyun  Tanıtımı

Diğer labirent oyunlarından farklı olarak tasarlanmış bir oyunla karşınızdayız.  Çarklı bir düzenek üzerinde ilerleyen oyunda düzelemi döndürmek için çarkları hareket ettirmeniz gerekiyor. Bunları yaparken topu patlatmamaya dikkat etmeniz gerekiyor. 2 kontrol sisteminn yani sensör veya dokunmatik sistemin hakim olduğu oyun oldukça değişik yapıda bir oyun özelliğinde.







Oyun Resimleri

 

Google Play'den İndir

Sultanın Fedaileri




Oyun Tanıtım

Bu oyunda amacın sürebildiğin kadar uzağa at sürerek düşman casuslarını mümkün mertebe oyalamak. Atını sürerken yol üstündeki engellerden kaçınmalı ve sağa sola saklanmış düşman okçularını bertaraf etmelisin!
İmparatorluğun belki de yüzyıldan fazla bir süredir karşılaşmadığı büyük ve ölümcül bir savaş kapıya dayandı. İstila orduları önüne gelen her şeyi yok ederek, doğu sınırına yaklaşıyor. Korkusuz savaşçılardan oluşan ölüm ordusu batıdaki muhteşem zenginlikleri yağmalamak istiyor. Sınır boyundaki kahraman cengaverler ve bir avuç fedai, düşmanı oyalıyor ama vakit giderek daralmakta.
Acımasız düşmanı durdurmaya kararlı olan Osmanlı Sultanı elindeki tüm güçleri bir araya toplamak zorunda. İstanbul’un her tarafında mehter marşları çalınıyor ve zamana karşı yarış başladı. Ancak eldeki tüm kuvvetler bir araya toplanırsa, bu acımasız ve ölümcül düşmana karşı bir şans olabilir. Sultan imparatorluğun her tarafındaki sipahiler, yeniçeriler ve savaşa hazır tüm askerlerin bir araya gelmesi için ferman hazırladı. Özellikle kuzeyde seferde olan seçkin birliklerin, gözü pek akıncıların ve yiğit yeniçerilerin düşmana dur demek için bir an önce ordunun kalan kısmına katılması gerekiyor ama düşmanlar, casuslar ve hainler bu zayıf durumdan faydalanmak niyetinde.
Malkoçoğlu ve diğer kahraman akıncı beylerinin uzakta seferde olması her tarafa ölüm saçan hain düşman için çok büyük bir fırsat. İstilaya çok önceden hazırlanan düşman casusları imparatorluğun içlerine kadar sızmış durumda. Ancak Sultan ve Malkoçoğlu casusların varlığından haberdar oldukları için seferden önce gerekli tedbirleri aldılar. Acil durumda gerçek mesaj gizli bir ulak tarafından iletilecektir. Bu haberin gizliliğini korumak için sahte mesaj taşıyan cesur ve yiğit Osmanlı süvarileri yola çıkartılacaktır. Bu kahraman ve gözü kara fedailer tüm hainleri üzerlerine çekerek onları oyalayacak, gerektiğinde ölümü veya esir alınmayı göze alarak, cesaretle at sürecek ve gizli ulağın mümkün mertebe güvende kalmasını sağlayacaktır. Arkasında bir eşi, oğlan veya kız çocuğu olmayan ölümü göze almış fedailer bu tip tehlikeli görevlere her daim hazır beklemektedir. Bu çok zorlu görevde Malkoçoğlu ailesi tarafından yetiştirilmiş cesur ve kahraman Osmanlı fedailerine yardım etmeye hazır mısın? Amacın yoldaki engeller ve düşman okçularından kaçarak olabildiğince uzağa at sürmek ve dikkatlerini üzerine çekerek düşmanları oyalamak. Giderek artan bir tempoda at sürecek, yoluna çıkan düşmanları ok ile vuracak ve toplayabildiğin kadar akçe toplayacaksın. Bu çok zorlu görevde atın, kılıcın ve yayın en büyük yardımcın. İstersen topladığın akçelerle veya yeni akçe satın alarak çeşitli özellikler alabilir ve bunları kullanarak daha uzak mesafelere at sürebilirsin. Yoldaki engellerden kaçmak için sağa ve sola manevra yapmalı ve gördüğün düşman okçularını yaklaşmadan önce vurmalısın.
Haydi, zorlu ve çok tehlikeli bir yolculuk seni bekliyor! Atına atla, yay ve kılıcını kuşan, herkese Sultanın fedaisinin kahramanlığını göster. Unutma, bu muhteşem macerada ne kadar uzağa gidebilirsen görevini o kadar iyi yapmış olacaksın.
Artık oyunu ücretsiz olarak yükleyebilir ve keyfini çıkartabilirsin. Eğer beğendiysen oyunun geliştirilmesine destek olmak için yıldız verebilir ve yorum yapabilirsin. Unutma oyunun yeni sürümleri çok yakında geliyor.

Oyunun özellikleri:
# Bitmeyen oyun keyfi, ilerleyebildiğin kadar at sür
# Ok at, düşmanları öldür
# Sağa ve sola manevra yap, engellerden kaç
# Ekranın altındaki güç özelliklerini kullan daha ileriye at sür
# Akçe topla ve bunlarla yeni güç özellikleri satın al
# Görünmezlik özelliğini kullan bir süre zarar görmeden at sür
# Yık geç özelliğini kullan önüne gelen engelleri parçala ve geç
# Bol akçe topla özelliğini kullan daha fazla akçe topla
# Kalkan özelliğini kullan ve engellere çarpınca veya yara alınca daha az zarar gör
# Yeni özellikler çok yakında sizlerin desteği ile...

Oyun Video



Oyun Resimler



Google Play'den İndir

29 Ocak 2013 Salı

Temizlik Oyunları


Kız çocuklarının en vazgeçilmez oyunlarından biri temizlik oyunları çocuklarınıza temizlik eğitimini de aşılamaktadır. Aslında internetteki oyunların zararından çok yararı vardır. Eğer çocuklarınız oynarken onları takip ediyorsanız hangi oyunları oynadıklarını görebiliyorsanız o zaman bir sıkıntı oluşmaz. Temizlik oyunlarını rahatlıkla oynatabilirsiniz.
İnternetteki birçok oyun sayesinde en çokta kız çocuklarına küçük yaştan bir şeyler öğretmek istiyorsanız sizin kontrolünüz altında çocuklarınıza bu oyunları gönül rahatlığıyla oynatabilirsiniz. Temizlik oyunları hemen hemen her oyun sitesinde yer almaktadır. Temizlik oyunları da kendi içinde park temizleme, oda temizleme, oda düzenleme gibi çeşitli oyunlara ayrılmaktadır. Temizlik oyunları kız çocukları için yararlı oyunlardır. Hatta oynatabiliyorsanız erkek çocuklarınıza bile oynatabilirsiniz. Böylece sizde çocuklarınızı büyütürken zorluk yaşamamış ve onlardan şikâyet etmemiş olursunuz. Çünkü çocukların gelişimi sırasında bir şeyler öğretmek onlar için daha kalıcı olacaktır, temizlik oyunları sayesinde onları küçük yaştan eğitebilirsiniz. Erkekler içinde birçok oyun bulunmaktadır. Onlarda da futbol oyunları, yarış oyunları, dövüş oyunları ilgi görmektedir. Hatta bazen yetişkinler bile streslerini atmak için bu oyunları oynamaktadırlar. Ücretsiz oynayabileceğiniz bu oyunların ücretli ve daha gerçekçi olan oyun ortamları da mevcuttur. Ama onlar üyelik istemektedir. Ve temizlik oyunlarında değil futbol, dövüş silah oyunları gibi oyunlarda böyle bir ortam sağlanmıştır. Çocuklarımız sanal ortamlarda oyun oynamayı çok sevmektedirler. Bütün günleri bile bilgisayar karşısında geçmektedir. Kızlar için en ilgi çekici temizlik oyunları bile vazgeçilmez oyunlar arsında olmaktadır.

28 Ocak 2013 Pazartesi

Android IN ios OUT



Google'un akıllı cihaz işletim sistemi olan Androidi üretmesi ve açık kaynaklı olarak dağıtmasıyla Apple deyim yerindeyse çuvalladı. Android 4.0 sürümünden önce ios önde olsa da 4.0 ile birlikte dengeler Androidden yana değişti denilebilir.  Yeni yıldan itibaren android işletim sistemli cep telefonu satışlarının teknoloji meraklısı olan Singapur, Hong Kong, Güney Kore gibi ülkelerde artması ve iosa %20 lik bir fark atması bunun en büyük kanıtlarından biri. İlerleyen günler neler getirir bilinmez fakat Androidin geniş cihaz yelpazesi düşünülürse aradaki fark daha da açılacak gibi duruyor. Hep beraber bekleyelim ve görelim...

HTC İnfobar Arayüzü İle İddialı

Akıllı telefon üreticisi HTC oldukça fazla kişi tarafından sevilen Sense arayüzüne alternatif olarak İnfobar isimli yeni bir arayüzü üzerinde çalışıyor. Bu arayüz ilk önce Japonyada piyasaya sürülecek ve muhtemelen Android 4.1 yazılımına entegre edilecek diye düşünülüyor. Yeni arayüzün bazı özellikleri Windows 8 metro arayüzüne benzese de animasyon ve işlev olarak bir hayli dikkat çekici diyebiliriz. İsterseniz sizi daha fazla meraklandırmadan HTC İnfobar arayüzünü anlatan bir video ile yazımızı sonlandıralım.

26 Ocak 2013 Cumartesi

Oyun - Defense Zone 2 HD (Full APK + DATA)

Defense Zone 2 HD Android kule savunma oyunları içerisinde en çarpıcı ve en etkileyici olan oyunlardan biri. Oyuna 1. versiyonuna göre daha çekici seviyeler, yeni silahlar, yeni düşmanlar ve daha çok aksiyon ve bol hareket eklenmiş. 


Defense Zone 2' de zorluk seviyeleri her tip oyuncu için çok dengeli bir şekilde ayarlanmış. Sadece eğlenmek için oynamak isterseniz seviye olarak kolay veya orta düzeyi seçebilirsiniz. Beceri ve strateji yeteneğinizi denemek, test etmek isterseniz oyunu zor seviyede oynayabilirsiniz. Oyun dört farklı dili destekliyor. Tabi ki bu dört içerisinde Türkçe bulunmuyor ancak az veya orta seviye İngilizce bu oyun için yeterli. Desteklediği diller; İngilizce, Rusça, Fransızca ve Almanca.


Silah ve peyzaj türleri gibi daha çeşitli özellikler savaş taktikleri seçerken size büyük bir özgürlük veriyor. Savunmanızın etkili olduğundan emin olmak için doğru silahları seçmeli ve doğru pozisyonda olmalısınız. Hava destekleri ve çeşitli güç destekleri size avantaj kazandıracak ve oyunu oynarken sıkılmayacaksınız.

Defense Zone 2 HD - Trailer Videosu

Aşağıdaki linklerden istediğinizi indirerek oyunu telefonuzunda oynayabilirsiniz.

1. Defense Zone 2 HD v1.0.6 (Offline)

DATA Dosyası

2. Defense Zone 2 HD v1.1.4 (Online)

DATA Dosyası
Wi-Fi ile indirin.

v1.0.6 Kurulum:
- İndirdiğiniz data dosyalarının uzantısı .001, .002, .003, .004 şeklinde olacaktır. Bu dosyaları .rar'dan çıkarabilmek için HJ Split programına ihtiyacımız var. Buraya tıklayarak HJ Split programını indirin ve bilgisyarınıza kurun. Programı açın JOIN'e tıklayın Input File'a sonu 001 olan dosyayı seçin. Output bölümüne ise dosyaları çıkarmak istediğiniz klasörü seçin.
- .rar'dan çıkartmış olduğunuz klasörü telefonunuzun hafıza kartında "Android/obb/" kısmına atınız.
- APK dosyasınıda hafıza kartınızda herhangi bir yere atın.
- APK dosyasını yükleyin.
- Oyunu başlatın :).

v1.1.4 Kurulum:
- APK dosyasını indirin.
- APK dosyasını hafıza kartınızda herhangi bir yere atın.
- APK dosyasını yükleyin.
- DATA dosyalarının inmesi için Wi-Fi ile internete bağlı olun ve DATA dosyalarını indirin.
- Oyunun açılmasını bekleyin :).


25 Ocak 2013 Cuma

Piranha 3DD :The Game


Oyun Tanıtım
Piranha 3DD :The Game  oyununda amacınız karşınıza çıkan insanları ve diğer balıkları yiyerek fazla puan toplamak. 3D grafikleri ile dikkat çeken farklı  bir oyun olduğu için denemenizi tavsiye ediyoruz.
Oyun Resimler







Google Play'den İndir

   

Bike Race HD



Oyun Tanıtım

Şehrin motorcu çetesini kızdıran kahramanımız onlardan kaçmak için çok çaba sarfediyor.  Onun engellere takılmadan çılgın motorculardan kaçması için sanırım biraz yardımınıza ihtiyacı var. Eğer Temple Run tarzı oyunlardan hoşlanıyorsanız Bike Race HD oyununu da sevebilirsiniz.

Oyun Resimler


 Google Play'den İndir

Temple Run 2 - Kaçış Devam Ediyor

Oyun Tanıtım

Milyonlarca oyuncunun gönlünü fetheden Temple Run yeni sürümü ile karşınızda. Bir maceracının gizemli bir tapınaktan ve kendisini kovalayan maymunlardan kaçışını konu olan oyun oldukça sürükleyici diyebiliriz. Temple Run 2 de gözümüze çarpan en büyük değişiklik oyun grafiklerinin daha da kalitelileştirilmesi oldu. Yeni sürümde düşük ramli cihazlarda düşünülerek minimum sistem alanı maksimum performans ilkesine göre oyun inşa edilmiş.


 

 

Oyun Resimler

Temple Run 2 a Temple Run 2 v

Super Knights - Şövalye Oyunu

Oyun Tanıtım

Çılgın şövalye ile muhteşem bir maceraya hazır mısınız. Super Knights oyununda amacınız şövalyenin bir ip yardımı ile elmasları toplamasını sağlamak.

Oyun Video



Oyun Resimler

Super Knights 2 Super Knights

 

Android Super Knights İndir

 

 


Knock Down

Oyun Tanıtım

Angry Birds oynamayı seviyorsanız kesinlikle bu oyunu da seveceksiniz. Mantık olarak Angry Birds ile aynı olan Knock Down oyununda amacınız renkli kutuları sapanınız ile vurmak. Oyunda birbirinden güzel 22 farklı bölüm bulunuyor.

Oyun Resimler

knock down 1 knock down 2

 

Android Knock Down İndir

 

 


Samsung Galaxy S3 Premium Suite Güncellemesi Türkiye'de

Samsung amiral gemisi Galaxy S3 için Premium Suite güncellemesini duyurdu. Yeni güncelleme kullanıcılara yenilikçi ve pratik özellikler sunuyor. Galaxy Note modelinde bulunan bir çok özelliği Galaxy S3'e getiren Premium Suite güncellemesi ve getirdikleri hakkında isterseniz daha detaylı bilgiler verelim:

Samsung galeri uygulamasında çoklu video yükleme ve kategorilere düzenleme yapma yetkisi.

Paper artist uygulaması ile fotoğraflarınıza hoş efektler verebilme özelliği.

Group Cast özelliği ile arkadaşlarınızla belge paylaşımı ve ortak çalışma seçeneği.

Smart Rotation özelliği ile kullanıcının yüz konumunu otomatik olarak algılama ve ekranı çevirme özelliği.

 

24 Ocak 2013 Perşembe

LG Nexus 4 Turkcell Ön Siparişinde

Bu senenin en iddialı telefonlarından biri olan LG Nexus 4 Türkiye'ye Teknosa tarafından sınırlı stokla gelmişti. Stoklara girer girmez dakikalar içinde tükenen Nexus 4 bugün Turkcell tarafından ön siparişe sokuldu. Turkcell telefonu alan müşterilerine 1 ay süresince kullanabilecekleri 1 gb internet hediye edecek. Nexus 4'ün Türkiye satış fiyatı Turkcell tarafından 1399 lira olarak belirlenmiş.

22 Ocak 2013 Salı

Oyun - Zombie Highway (Full APK)


Zombie Highway oyunu Android kullanıcılarının favorisi olmaya aday, küçük ama eğlenceli bir oyun. 20 MB'lık bir boyuta sahip olmasına rağmen hiç sıkılmadan saatlerce oynayabileceğiniz oyun, aracınızla çölde giderken size yapışan zombilerden kurtulabilmek üzerine kurulu ve oynadıkça daha da bağımlılık yapan bir yapıya sahip.


Her ne kadar çok detaylı grafiklere sahip olmasa da  içinizdeki arcade oyuncuyu ortaya çıkarabileceğiniz ve basit bir yapıyla eğlencenin nasıl olabileceğini görebileceğiniz oyunda sadece aracınız değil aynı zamanda silahlarınız da var ve zombileri isterseniz silahlarınızla, isterseniz yoldaki diğer araçlara çarparak aracınızdan atabiliyorsunuz. 


Giderek zorlaşan ve karşınıza hem daha çok hem de daha güçlü zombiler çıkaran bu oyunun müdavimi olacağınıza inanıyorum. Bu oyunu denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Galaxy Note 8 Yolda

Samsung cephesinde söylentiler bitmiyor. Sammobile sitesinin iddasına göre Samsung yeni 8' ekrana sahip yeni bir Galaxy Note modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni Galaxy Note 8 modelinin sahip olacağı iddia edilen özellikler ise şunlar:

  • 2 GB RAM,

  • 16GB veya 32GB depolama alanı,

  • Android 4.2,

  • 1280x800 çözünürlük,

  • 5 megapiksel arka yüz kamera

  • 1.3 megapiksel ön yüz kamera


Yeni Note modelinin şubat ayı içerisinde MWC'de tanıtılacağı konuşuluyor. İlerleyen günler neler getirir bilinmez. Hepimiz bekleyelim ve görelim.


 

LG Optimus G Japonyada

LG'nin Nexus serisinden ilham aldığı Optimus G modeli 1 milyon satış barajını kısa sürede aştı. Yoğun ilgiden dolayı LG başta Japonya olmak üzere 50 farklı ülkede daha yeni amiral gemisini satışa sunmaya hazırlanıyor. Modelde 4 çekirdek Qualcomm çözümü APQ8064 işlemci kullanılması onu güçlü android işletim sistemli telefonlar arasına sokuyor. Diğer donanım özelliklerinden dikkat çekenler ise şunlar:

  • 1.7GHz saat hızında çalışan Snapdragon S4 Pro APQ8064 işlemci

  • Adreno 320 grafik birimi

  • 5 inçlik Full HD LCD ekran,

  • Android 4.1 işletim sistemi,

  • 3000mAh batarya,

  • microSDXC girişi,

  • LTE desteği,

  • 2GB RAM,

  • 13MP çözünürlükte kamera

21 Ocak 2013 Pazartesi

Android Telefonların Tuşları ve İşlevleri

Android telefonların çoğunda ekranın alt kısmında 3 ya da 4 adet tuş bulunur. Bu yazımızda telefonunu yeni alanlar için bu tuşların isimlerini ve ne işe yaradıklarını anlatacağız. İşte android tuşları ve işlevleri:



 

geri Geri Tuşu: Bu tuş ile yapmakta olduğunuz işlemin bir adım gerisine gidersiniz. Mesela web tarayıcısında bir önceki sayfaya gitmek için ya da oyundan çıkış yapmak için bu tuşu kullanırsınız.



menü Menü Tuşu: Uygulamaların ve oyunların ayarlarına gitmek için bu tuşu kullanırsınız. Ana sayfadayken bastığınızda telefonunuzun size sunmuş olduğu duvar kağıdı ekleme, ekrana uygulama ekleme, ayarlara gitme gibi seçeneklere ulaşırsınız.



arama Arama Tuşu: Ana ekrandayken bastığınızda karşınıza bir kutucuk gelir. Aramak istediğiniz kelimeyi bu kutucuğa yazıp arama yapabilirsiniz. Web üzerindeki bulmak istediklerinize hızlıca erişmek için oldukça işlevsel bir tuş denilebilir.



home Home Tuşu: Bu tuşa basıldığında nerede olursanız olun ana ekranınıza geri dönersiniz. Mesela oyun oynarken bu tuşa basarsanız oyundan anında çıkış yapar ve kendinizi ana ekranda bulursunuz. Daha sonra oyuna kaldığınız yerden devam etmek için oyuna giriş yapabilirsiniz. Ayrıca bu tuşa uzun süre basılı tutarsanız son gezdiğiniz uygulamalar ekranda sıralı biçimde belirir.

Rail Rush - Altın Avı

Oyun Tanıtım

Karanlık mağaralarda soluk kesen bir maceraya hazır mısınız? Rail Rush oyununda karakterimiz madende rayların üzerinde hızla ilerliyor. Raylardaki kesiklerden kurtulmak için sağa sola atlamanız gerekiyor. Madende ilerlerken karşınıza bir çok değerli taş çıkıyor. Oyunda puan kazanmanız için bu taşları toplamalısınız.


Oyunun Özellikleri:

  • 4 farklı karakter

  • Kaliteli 3D grafikler

  • 6 farklı level

  • Online liderler tablosunu görebilme.


Oyun Video



Oyun Resimler

Rail Rush 2 Rail Rush

 

Android Rail Rush İndir



 


20 Ocak 2013 Pazar

USB Hata Ayıklama Modu Nedir ? Ne İşe Yarar ?

Android işletim sistemli cep telefonu kullanıcı sahiplerinin sıkça duyduğu terimlerden biri olan USB Hata Ayıklama Modu yani USB Debugging nedir , ne işe yarar sorusunu çoğu kullanıcı kendine sormuştur. Bu makalemizde bu soruların cevabını yalın bir dil ile vermeye çalışacağız. USB Hata Ayıklama Modu kulağa ilk geldiğinde sanki sadece uygulama geliştiricilerine özel olarak konulan bir seçenek gibi gelse de aslında bu tamamen doğru değil. Bu işlev geliştiricilerin işine yaradığı gibi standart kullanıcıların da oldukça fazla işine yarıyor. Bu işlev sayesinde bilgisayarınız ile telefonunuz arasında bir bağ kurabiliyorsunuz. Yani bilgisayarınızdan telefonunuza bir komut vermek isterseniz bu modun açık olması gerekiyor. Bu işlevi açtıktan sonra biligsayarınızdan android telefonunuzun yedeğini alabilir, ya da ekran görüntüsünü kaydedebilirsiniz. Bunlar sadece yapılabileceklerden bir kaçı. Eğer android ile uğraşmaktan ve telefonunuzu tanımaktan hoşlanıyorsanız Google'dan ya da android forumumuzdan android adb komutları hakkında bilgi alabilirsiniz. USB hata ayıklama modu ve adb komutları telefonunuza bilgisayarınızdan tam hükmedebilirsiniz. Google android 4.2 sürümünden sonra usb hata ayıklama moduna girişi biraz daha gizledi denilebilir. Önceki sürümlerde Ayarlar/Uygulamalar/Geliştirme seçeneklerinde yer alan bu moda android 4.2 sürümünden itibaren Ayarlar/Hakkında/Yapı numarasına 7 kez dokunduktan sonra erişilebiliyor.

18 Ocak 2013 Cuma

Sexy Etek Üfleme Uygulaması



Uygulama Tanıtım

Ekrandaki birbirinden sexy kızların eteklerini üfleyerek açmak ister misiniz? O halde Seksi kızın etek Üfleme uygulaması tam size göre. Uygulamayı yükleyin ve üflemeye başlayın. Yeterince üflediğinizde sizi sexy bir sürpriz bekliyor olacak.

Uygulama Resimler

 Seksi kızın etek Üfleme 2 Seksi kızın etek Üfleme



Android Seksi Etek Üfleme Uygulamasını İndir









17 Ocak 2013 Perşembe

Daha Sağlıklı Nesiller İçin Hijyen Haftası


Çocuklarımızın sağlığı her şeyden önemli. 16 Ocak 2013 Dünya Hijyen Günü kapsamındaki Ellerinize Sağlık projesi ile, Dettol, Türk Pediatri Kurumunun desteği ile ilkokul çağındaki binlerce çocuğa 6 adımda el yıkamayı öğretti ve öğretmeye devam ediyor. Siz de Dettol ile çocuğunuza bir hayat boyu taşıyacağı el yıkama alışkanlığını 6 adımda eğlenerek öğretin. Annelerimizin ellerine sağlık! Hijyen haftanız kutlu olsun!

Bir bumads advertorial içeriğidir.

16 Ocak 2013 Çarşamba

Daha Sağlıklı Nesiller İçin Hijyen Haftası

Çocuklarımızın sağlığı her şeyden önemli. 16 Ocak 2013 Dünya Hijyen Günü kapsamındaki Ellerinize Sağlık projesi ile, Dettol, Türk Pediatri Kurumunun desteği ile ilkokul çağındaki binlerce çocuğa 6 adımda el yıkamayı öğretti ve öğretmeye devam ediyor. Siz de Dettol ile çocuğunuza bir hayat boyu taşıyacağı el yıkama alışkanlığını 6 adımda eğlenerek öğretin. Annelerimizin ellerine sağlık! Hijyen haftanız kutlu olsun!


Bir bumads advertorial içeriğidir.

15 Ocak 2013 Salı

TightRope Walker 3D - Android İp Cambazı Oyunu

Oyun Tanıtım

TightRope Walker 3D oyunu Unity platformunun desteği ile üretilmiş güzel bir denge oyunu diyebiliriz. Oyundaki amacınız karakterinizi ip üzerinde dengede tutarak karşı tarafa geçirmek. Telefonunuzu sağa sola hareket ettirerek karakterinizin dengesini sağlıyorsunuz. Yani oyun sensör yardımı ile oynanıyor. Ayrıca ekranda 3 adet tuş da bulunuyor. Bu tuşlar engellerin üzerinden atlamanızı, eğilmenizi sağlıyorlar. Genel olarak eğlenceli bulduğumuz oyunu aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

 

Oyun Video



Oyun Resimler

TightRope Walker 3D 2 TightRope Walker 3D



TightRope Walker 3D İndir




 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab