31 Ocak 2013 Perşembe

Sultanın Fedaileri




Oyun Tanıtım

Bu oyunda amacın sürebildiğin kadar uzağa at sürerek düşman casuslarını mümkün mertebe oyalamak. Atını sürerken yol üstündeki engellerden kaçınmalı ve sağa sola saklanmış düşman okçularını bertaraf etmelisin!
İmparatorluğun belki de yüzyıldan fazla bir süredir karşılaşmadığı büyük ve ölümcül bir savaş kapıya dayandı. İstila orduları önüne gelen her şeyi yok ederek, doğu sınırına yaklaşıyor. Korkusuz savaşçılardan oluşan ölüm ordusu batıdaki muhteşem zenginlikleri yağmalamak istiyor. Sınır boyundaki kahraman cengaverler ve bir avuç fedai, düşmanı oyalıyor ama vakit giderek daralmakta.
Acımasız düşmanı durdurmaya kararlı olan Osmanlı Sultanı elindeki tüm güçleri bir araya toplamak zorunda. İstanbul’un her tarafında mehter marşları çalınıyor ve zamana karşı yarış başladı. Ancak eldeki tüm kuvvetler bir araya toplanırsa, bu acımasız ve ölümcül düşmana karşı bir şans olabilir. Sultan imparatorluğun her tarafındaki sipahiler, yeniçeriler ve savaşa hazır tüm askerlerin bir araya gelmesi için ferman hazırladı. Özellikle kuzeyde seferde olan seçkin birliklerin, gözü pek akıncıların ve yiğit yeniçerilerin düşmana dur demek için bir an önce ordunun kalan kısmına katılması gerekiyor ama düşmanlar, casuslar ve hainler bu zayıf durumdan faydalanmak niyetinde.
Malkoçoğlu ve diğer kahraman akıncı beylerinin uzakta seferde olması her tarafa ölüm saçan hain düşman için çok büyük bir fırsat. İstilaya çok önceden hazırlanan düşman casusları imparatorluğun içlerine kadar sızmış durumda. Ancak Sultan ve Malkoçoğlu casusların varlığından haberdar oldukları için seferden önce gerekli tedbirleri aldılar. Acil durumda gerçek mesaj gizli bir ulak tarafından iletilecektir. Bu haberin gizliliğini korumak için sahte mesaj taşıyan cesur ve yiğit Osmanlı süvarileri yola çıkartılacaktır. Bu kahraman ve gözü kara fedailer tüm hainleri üzerlerine çekerek onları oyalayacak, gerektiğinde ölümü veya esir alınmayı göze alarak, cesaretle at sürecek ve gizli ulağın mümkün mertebe güvende kalmasını sağlayacaktır. Arkasında bir eşi, oğlan veya kız çocuğu olmayan ölümü göze almış fedailer bu tip tehlikeli görevlere her daim hazır beklemektedir. Bu çok zorlu görevde Malkoçoğlu ailesi tarafından yetiştirilmiş cesur ve kahraman Osmanlı fedailerine yardım etmeye hazır mısın? Amacın yoldaki engeller ve düşman okçularından kaçarak olabildiğince uzağa at sürmek ve dikkatlerini üzerine çekerek düşmanları oyalamak. Giderek artan bir tempoda at sürecek, yoluna çıkan düşmanları ok ile vuracak ve toplayabildiğin kadar akçe toplayacaksın. Bu çok zorlu görevde atın, kılıcın ve yayın en büyük yardımcın. İstersen topladığın akçelerle veya yeni akçe satın alarak çeşitli özellikler alabilir ve bunları kullanarak daha uzak mesafelere at sürebilirsin. Yoldaki engellerden kaçmak için sağa ve sola manevra yapmalı ve gördüğün düşman okçularını yaklaşmadan önce vurmalısın.
Haydi, zorlu ve çok tehlikeli bir yolculuk seni bekliyor! Atına atla, yay ve kılıcını kuşan, herkese Sultanın fedaisinin kahramanlığını göster. Unutma, bu muhteşem macerada ne kadar uzağa gidebilirsen görevini o kadar iyi yapmış olacaksın.
Artık oyunu ücretsiz olarak yükleyebilir ve keyfini çıkartabilirsin. Eğer beğendiysen oyunun geliştirilmesine destek olmak için yıldız verebilir ve yorum yapabilirsin. Unutma oyunun yeni sürümleri çok yakında geliyor.

Oyunun özellikleri:
# Bitmeyen oyun keyfi, ilerleyebildiğin kadar at sür
# Ok at, düşmanları öldür
# Sağa ve sola manevra yap, engellerden kaç
# Ekranın altındaki güç özelliklerini kullan daha ileriye at sür
# Akçe topla ve bunlarla yeni güç özellikleri satın al
# Görünmezlik özelliğini kullan bir süre zarar görmeden at sür
# Yık geç özelliğini kullan önüne gelen engelleri parçala ve geç
# Bol akçe topla özelliğini kullan daha fazla akçe topla
# Kalkan özelliğini kullan ve engellere çarpınca veya yara alınca daha az zarar gör
# Yeni özellikler çok yakında sizlerin desteği ile...

Oyun Video



Oyun Resimler



Google Play'den İndir

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab