23 Ağustos 2013 Cuma

Çekiliş - Blog Hocam Tablet Hediye Ediyor!

           Blog Hocam, okuyucularına tablet hediye ediyor! Ukash kartın adresi KartTR sponsorluğunda düzenlenen çekilişle 3 kişiyi birbirinden güzel ödüller bekliyor. İsteyen her bloggerın katılabileceği bu çekiliş sonunda birinciye tablet bilgisayar, ikinciye MP3 çalar, üçüncüye ise kitap seti verilecek. Çekiliş sayfasına gitmak için buraya tıklamanız yeterli.

- Piranha Tablet Bilgisayar 

piranha-tablet
Android işletim sistemi, 7” ekranı, 8 GB hafızası sayesinde yüksek performansla kullanabileceğiniz bir cihaz. 2 MP dijital kamerası ile sevdiğiniz herşeyi fotoğraflayabilir, en güzel anlarınızı filme alabilir, n kamerası ile görüntülü konuşma yapabilirsiniz. Film ve oyun meraklıları bu ürünü yanlarından ayırmak istemeyecekler. 


 - Philips MP3 Çalar 

philips-mp3calar

FullSound özelliğiyle MP3’lere hayat veren küçük ve eğlenceli bir ürün. Songbird ile müzik dosyalarını kolayca keşfedebilir, oynatabilir ve senkronize edebilirsiniz. LikeMusic ile uyumlu şarkılardan çalma listeleri oluşturabilir ve 15 saat boyunca kesintisiz müzik keyfi yaşayabilirsiniz.



- Açlık Oyunları Kitap Seti 

aclik-oyulari-kitap
Bilimkurgu, heyecan, gerilim ve aşkın zekice kurgulanması sonucu oluşmuş oldukça akıcı bir seri. Şuana kadar yazılmış en iyi üçlemelerden biri ve her kesme hitap eden bir seri. Bağımlılık yaratan Açlık Oyunları’nın 3 kitabından oluşan süper bir set. 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab