14 Ağustos 2013 Çarşamba

Uygulama - Handy Photo v1.1.5 (APK)

Handy Photo v1.1.5 (APK) | Androidliyim Blog


Cover art
ADVA Soft tarafından geliştirilen Handy Photo, iOS ve Android işletim sistemleri için yayınlanan yeni bir fotoğraf düzenleme yazılımı. Oldukça modern ve dokunmatik ekranlar için kullanımı kolay bir yapı sunan uygulama, fotoğraflar üzerinde kesme, 20 tane yüksek kaliteli filtre seçenekleri, çerçeve ekleme, kontrast ve renk ayarları, istenmeyen objelerin çıkartılması ya da kopyalama gibi özellikler yanında oldukça kaliteli HDR özelleştirme ayarları içeriyor.


Handy Photo - screenshot Handy Photo - screenshot

Akıllı cep telefonları ya da tablet bilgisayarlar ile fotoğraf çeken kullanıcısı arttıkça, iOS ve Android işletim sistemi üzerinde yer alan fotoğraf düzenleme yazılımları da artıyor. Bu doğrultuda geliştirilen Handy Photo, kullanıcılara hepsi bir arada fotoğraf düzenleme imkanı sağlıyor.

Düzenlenen fotoğrafların sosyal paylaşım siteleri yanında e-posta yardımıyla da paylaşılmasına imkan veren Handy Photo uygulaması, 30MP büyüklüğünde ve RAW formatındaki fotoğrafların da düzenlenmesine imkan sağlayabiliyor.

Handy Photo - screenshot Handy Photo - screenshot

Oldukça başarılı bir fotoğraf düzenleme uygulaması olan Handy Photo, Google Play Store üzerinde 2,04$ gibi bir ücretle bulunuyor. Androidliyim Blog üzerinden ücretsiz sahip olabilirsiniz. Ayrıca uygulama hakkında hazırlanmış tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz. Yazı: donanimhaber.com


Yenilikler v1.1.5 ile
- Bazı Raw dosyalarının açılması düzeltildi
- Diğer küçük düzeltmeler ve iyileştirmeler yapıldı

APK LİNKİ
Handy Photo (v1.1.5)

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab