2 Ağustos 2013 Cuma

Samsung Galaxy S3 UnRoot Yapma



Daha önce Galaxy S3 telefonumuzu root yapma işlemini anlattmıştım. Olduya root yapmaktan vazgeçtiniz. Baktınız root yapmak pek işinize yaramadı. Ben bu telefonu normal kullanmak istiyorum diyorsunuz.İşte yazımız tam size göre
Yazımıza devam etmeden önce ve işlemlere başlamadan önce şarjınızın en az %40 olduğundan emin olunuz !!!
Gerekli dosyalar ile işe başlayalım:
1- Odin3 v1.85
2- Türkiye için çıkan en son S3 firmware dosyası
Bunları indirdikten sonra…

Telefonumuzu download moduna alıyoruz. Download moda almak demek telefonu kapatıp "Ses Kısma+Menü(ortadaki fiziksel tuş) + Güç" tuşlarına aynı anda basarak telefonu başlatmak demektir.
İndirmiş olduğumuz Odin3 v1.85 dosyasını açıp yüklüyoruz bilgisayarımıza. Yukarıdaki orijinal romu indirip zip dosyasından içerisindeki .tar uzantılı dosyayı çıkarıyoruz.  Çıkardığımız dosya eğer tek parça ise Odinde PDA kısmına tanıtıyoruz. Eğer 3 parça ise hepsini ait olduğu kısıma tanıyoruz. Örneğin Phone.tar dosyasını Phone kısmına gibi..

Bunları tamamladıktan sonra telefonumuzu USB kablosu ile bilgisayarımıza bağlıyoruz.  Odinde Auto Reboot ve F.Reset Time seçeneklerini seçiyoruz ve START diyoruz.  İşlemin sonunda kutucuk yeşil olup PASS! yazısı geldi ise işlem bitmiş demektir.Kontrol etmek amacıyla telefonumuzu açıp Ayarlar>Cihaz Hakkında>Durum menüsünü açıyoruz.

Eğer aygıt durumu Normal ise işlem başarılıdır. Eğer Modifiye yazıyorsa telefonumzu Yedekleme ve rom yükleme işlemlerinin yapıldığı yer recovery modda açıp wipe seçeneklerini yapıyoruz. Daha sonra telefonu tekrar başlatıp aynı şekilde kontrol ediyoruz.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab