20 Ağustos 2013 Salı

Windows 7 X4 New Edition 32 Bit Türkçe Multilang



Yeni farklı bir windows 7. Daha bir görselleştirilmiş ve daha bir güzelleştirilmiş bir windows 7. Ocak ayı güncell. Full windows 7 32bit otomatik lisans ve dahası.. Tam bir görsellik şöleni..

Windows 7 X4
Yeni başlangıç ORB başlatı
- Yeni temalar
- Yeni BootScreen
- Yeni yazılımlar
- Yeni oturum açma tarzı
- Yeni Özellikler

Language : Choose Language At Instillation Time ( Support All Languages ) Kurulum ingilizce nete bağlanıp
tr dil ile tamami ile orj tr yapabilirsiniz..
almanca vb tüm diller dahil
Version : 6.1.7601
Service Pack : 1
10yeni program
15 gadged içermekte


Windows 7 X4 New Edition 32 Bit Türkçe Multilang Tek Link

UPLOADED İNDİR




Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab