7 Ağustos 2013 Çarşamba

Oyun - Sine Mora v1.22 (APK+DATA)

Sine Mora v1.22 (APK+DATA) | Androidliyim Blog
Cover art
80’li yılların sonlarına doğru hayatımıza giren Shoot Em Up oyun türü, Sine Mora oyunu ile o eski popülerliğini geri kazanmaya geliyor. 2012 yılında ilk olarak Xbox 360 konsolu için geliştirilen Sine Mora, daha sonra PCPS3ve PS Vita platformlarına gelmişti.Günümüzde mobil oyunculuğun önemli bir yer edinmesinden sonra Sine Mora, Digital Reality Software Kft tarafından Android platformu için de uyarlandı. Grafikleri ve fantastik bölümleri ile dikkatleri üzerine çeken Sine Mora, konsol tadında bir oyun deneyimi sunuyor.

Sine Mora - screenshot Sine Mora - screenshot
Hepsini vur!
Sine Mora, oyunculara sunduğu fantastik bölümleri, birçok hava aracı ve pilotu ile göz dolduruyor. Oyunda bulunan 3 farklı uçaktan dilediğinizi seçip kullanabilirsiniz. Seçtiğiniz bu uçaklara farklı özellikler eklemek için hikâye modunda ilerlemeniz gerekiyor. Bünyesinde bulundurduğu 7 farklı pilot ve diğer ekstra özellikleri açmak için yine hikâye modunda bölümleri geçmeniz gerekiyor.
Sine Mora’da 2 farklı zorluk seviyesine sahip ana hikâyenin yanında,arcade ve skora odaklı atak modu adında iki farklı mod bulunuyor. Oyunun ana hikâyesini oynamaya başladığınızda sizleri küçük bir rehber karşılıyor. Öğretici modu başarılı bir şekilde tamamlayıp oyunun az çok nasıl oynandığını kavradığınız zaman 7 farklı bölüm sizleri bekliyor olacak. Yazı: shiftdelete.net
Sine Mora - screenshot Sine Mora - screenshot
APK LİNKİ
DATA LİNKİ
1. Cihazınızla uyumlu olan APK dosyasını ve DATA dosyasını indirin.
2. İndirdiğiniz DATA dosyasını .rar'dan çıkarın. (Sağ tık 'Buraya Çıkart/Extract Here')
3. .zip'ten çıkarmış olduğunuz 'com.digitalreality.sinemora' adlı klasörü 'SDCard/Android/obb' içerisine atın.
(Hafıza kartınızın içindeki Android klasörünün içindeki obb klasörü)

3.1. Eğer cihazınızda obb klasörü bulunmuyorsa kendiniz obb adlı bir klasör oluşturarak içine atabilirsiniz. 
4. APK dosyasını hafıza kartınızda herhangi bir yere atın.
5. APK dosyasını yükleyin.
6. Oyunu çalıştırın.
7. Androidliyim Blog iyi eğlenceler diler :)

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab