11 Şubat 2012 Cumartesi

Android Telefonları Artık Root ve Unroot Yapmak Çok Kolay

[img]http://www.unlockroot.com/images/btu.gif[/img]

Açık kaynak kodlu olan mobil platformun en önemli işletim sistemi olma yolunda sağlam adımlarla ilerleyen google’un Android‘i nimetlerinden daha fazla yararlanabilmemiz için Root erişimini sağlayacak kolay ve geniş kapsamlı bir uygulama görücüye çıktı.

Root işlemi için onlarca uygulama mevcut olmasına karşın, her bir uygulama belirli model ve versiyonlara destek veriyordu. Fakat yayınlanan program sayesinde Samsung, HTC, LG, Motorola, Sony Ericsson‘dan tutun da Çin malı markasız ürünlere kadar neredeyse tüm Android cihazlarını tek tıklamayla kolayca rootlayabileceğiz.

Kullanım kolaylığıyla da öne çıkan uygulama Android 1.5, Android 1.6, Android 2.1, Android 2.2, Android 2.3, Android 3.0, Android 3.2 veya Android 4.0.x versiyonlu olması farketmiyor, bir cihazın her türlü versiyonunda root işlemini sorunsuzca gerçekleştirebiliyor.
Uygulamaya [url=http://rom.anshouji.com/root/unlockroot23-eng.exe]Buradan[/url] Desteklediği Cihaz Listesinede [url=http://www.unlockroot.com/unlockroot.php]Buradan[/url] Ulaşabilirsiniz.

Not : Bütün işletim sistemlerinde çalışmaktadır.

Uyarı: Bu yazı bilgilendirme amaçlıdır, yapacağınız işlemler için androidforumun.com hiç bir mesuliyet almaz!

Son bir uyarı; eğer cihazınız HTC marka ve S-ON ise; program cihazınızı rootlamayacaktır. S-OFF olmak için HTC'nin resmi aracını ya da forumdaki diğer konuları ziyaret edebilirsiniz.

Forumdan Xperia isimli yöneticimize teşekkür ederiz bu anlatım için

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab