21 Şubat 2012 Salı

Çinli ZTE Yeni Androidli Modelini Tanıttı

[img]http://www.androidforumun.com/resim/images/48151649648922044675.jpg[/img]

Çinin tanınmış akıllı telefon üreticisi ZTE haftaya düzenlenecek olan MWC 2012 fuarına iddalı olarak katılmayı düşünüyor. Bu fuarda tanıtacağı iki modelden ilki olan Mimosa'yı tanıttı. ZTEMimosa gelişmiş özellikleri ile dikkat çekiyor. NVIDIA Tegra 2 işlemcisi ve Ge Force grafik ara birimi en dikkat çeken özelliklerinin başında geliyor. Ayrıca açıklanan diğer özellikleride şunlar:
4.3 inç 960*540 qHD ekran
5MP arka kamera,
Görüntülü konuşmalar için tasarlanmış ön kamera
32gb kadar harici hafıza desteği
HD video kaydı
Dolby ses sistemi
ve Android 4.O işletim sistemi

ZTE'nin yeni amiral gemisi Mimosa'nın bu yılın ikinci çeyreğinde tüketicilerle buluşması bekleniyor.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab