18 Şubat 2012 Cumartesi

Türkiye'nin En Bilge Android Forumu


Android işletim sistemli telefonların çoğalması ile bu alanda Türkiye'de büyük bir boşluk doğdu. Ayrıca mevcut kurulu olan yapıların ve forumların gerek bilgi yönünden gerekse yönetim yönünden bir sürü aksaklıkları vardı. Forumumuz kuruluşundan 3 ay sonra Hürriyet/Bumerang'ın düzenlemiş olduğu yarışmada "En Bilge Forum" dalında Türkiye'de ilk üçe girdi ve ödül aldı. Bizde tüm bunlardan yola çıkarak parolamızı belirledik ve "Türkiye'nin En Bilge Android Forumu" biziz dedik. Şu anda forumda açılan her soruya alanında uzman kişiler aynı gün içerisinde cevap verip android desteği tam anlamıyla gerçekleştiriyorlar. Şu an itibari ile forumda rom ve root anlatımları konusunda %90'lık bir bilgi birikimimiz oluştu ve gün geçtikçe katlanarak devam ediyor. Türkiye'de bulunan android destek sitelerinin içinde ilk android kitchenı kurup bu konuda en büyük desteği vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Forum içerisinde hem android uygulama geliştirme hem custom rom yapımı hakkında her türlü anlatımı ve desteğini bilgimiz dahilinde takipçilerimizle paylaşmaya devam ediyoruz. Ayrıca biz ismimizi "androidforumun.com" koyduk çünkü bizim hedefimiz Türkiye'nin yani sizlerin android forumu olmaktır. Kurduğumuz bu forumda en güncel android haberleri, en yeni android oyun ve uygulamaları, telefonlarınız için en güzel temaları ve daha fazlasını sizlerin beğenisine sunuyoruz. Eğer hala bu iddaalı proje ile yani bizle tanışmamışsanız forum sitemizi gezip görmenizde fayda var.

 

Herkes Burda Sen Nerdesin?

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab