25 Nisan 2012 Çarşamba

Android Cihazınızı Güzelleştirin

Android Cihazınızı Güzelleştirin

Google mobil cihazlar ve tablet bilgisayarlar için geliştirdiği Android işletim sistemi ile Apple'ın başını çektiği piyasaya güzel bir rekabet getirdi. Özellikle son günlerde eski Android Market'in yerini alan Google Play ile hem uygulama sağlarken hem de aynı zamanda film, müzik ve elektronik kitaplara yönelmeyi amaçlayan Google büyük bir atılımla işletim sisteminin yeni fonksiyonlar ve özellikler kazanmasını sağladı.

Eğer sizler de bir Android tablet bilgisayar kullanıyorsanız bazı güzel dokunuşlarla cihazınızı çok güzel bir hale getirerek tamamen kişiselleştirebilirsiniz. Örneğin tabletiniz öncelikle eğer ki son sürüm Android versiyonu ile beraber gelmemişse yeni sürümleri yükleyebilmek adına bir araştırmaya girişin ve böyle bir olanağınız varsa bu olanağı değerlendirmekten kaçınmayın. Bu tercih hem daha stabil hem de daha özellikli bir işletim sistemi sağlayacaktır zira. Bunun dışında özellikle müzik dinlemeyi seven biriyseniz Android için üretilen belki de dünya üzerindeki en iyi müzik çalar olan PowerAmp isimli programı yüklemenizi öneririm. Program gerek FLAC gerekse mp3 gibi pek çok formatı rahatlıkla çalabilmekte. Bunun dışında ebuddy messenger sayesinde tüm sohbet hesaplarınızı bir arada toplayabilirsiniz.

Elektronik kitaplara ilgili iseniz tabletiniz bu konuda da büyük işlev taşımakta. Örneğin İdefix'in bu konuda ürettiği kitaplık uygulamasını indirerek güzel kitap alışverişi yapabilirsiniz. Bunun yanında Drop Box isimli uygulama ile tüm verilerinizin senkronizasyonunu rahatlıkla sağlayabilmek üzere mükemmel bir çözüm oluşturabilme şansınız da var.

Android cihazınızı güzelleştirmek için daha bu tip pek çok olanağınız bulunmakla beraber kişisel ihtiyaçlarınız dahilinde güzel bir araştırma yaparak Google Play üzerinden yeni uygulamalar indirebilirsiniz.




Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab