29 Nisan 2012 Pazar

Uygulama - ZEDGE™



Ücretsiz duvar kağıdı, zil sesi ve bildirim zil sesi indirebilirsiniz.

Kişiselleştirme, mobil ürünler için olmazsa olmaz özelliklerden biridir. Kişiselleştirmenin bir parçasını ürünün ekranında yer alan duvar kâğıdı ve ürünün bünyesindeki zil, bildirim sesleri oluşturur. Zedge de bu iki içeriği ücretsiz olarak çok geniş bir arşiv üzerinden Android kullanıcılarına sunuyor.
Zedge uygulamasının kurulmasının ardından Android temelli mobil ürüne istediğiniz duvar kâğıdını ya da zil, bildirim sesini indirebilirsiniz. İndirmeden önce duvar kâğıtlarının ön izlemesini yapabilir ya da zil, bildirim seslerini dinleyebilirsiniz.
Her Android üründe bulunulması önerilen bu ücretsiz uygulama ile dilediğiniz zil seslerini arama özelliği üzerinden arayıp sahip olabilirsiniz de.
Telefonunuzdan Android Market üzerinden indirebilirsiniz.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab