22 Nisan 2012 Pazar

HTC One S Recovery Yükleme




Gerekenler:
adb.zip
Recovery.img Dosyası Tıkla İndir

Yapılışı:
Uyarı: Bu işlemleri yapabilmeniz için boot kilidinizin açık olması gerekmektedir. Buradan faydalanarak yapabilirsiniz

1.Telefonunuzun şarjının en az %50 olduğundan emin olunuz.
2.Yukardaki gerekli dosyaları indiriniz.
3.İndirmiş dolğunuz adb.zip dosyasının içindekileri adb klasörü içinde C/ anadizine atıyoruz. Yani dosya şekli aynen şöyle olacak:

Kod:

C:adb


4.İndirmiş olduğumuz Recovery.img Dosyası Tıkla İndir zip dosyasının içindeki r2-modaco-recovery-clockwork-touch-ville.img dosyasını adb klasörüne kopyalıyoruz.
5.Telefonumuzdan Ayarlar>Uygulamalar>Geliştirme>Hata ayıklama modu' nu aktif hale getiriyoruz
6.Telefonu usb ile bilgisayara Yanlızca Şarj Et olarak bağlıyoruz.
7.Bilgisayarımızdan Başlat/Çalıştır/cmd'ye giriyoruz.
8.Karşımıza çıkan siyah ekrana aynen aşağıdakileri kopyalayın yapıştırın ve enter tuşuna basın:

Kod:

cd c:adb


9.Daha sonra yine aşağıdaki kodu siyah ekrana kopyalayın:

Kod:

adb devices


10. Bu komuttan sonra telefonunuzun seri numarası siyah ekranda çıkması gerekli. Eğer çıktı ise aşağıdaki yazanı aynen kopyalayıp enter tuşuna basın:

Kod:

adb reboot bootloader


11.Telefon bootloader modunda tekrar başlamış olmalı . Bundan sonra tekrar aşağıdakini siyah ekrana olduğu gibi kopyalayın ve enter tuşuna basın:

Kod:

fastboot flash recovery r2-modaco-recovery-clockwork-touch-ville.img


12.Bu işlem telefonunuza recovery yükledi. İşlem bitiminde tel yeniden başlar.
13.Kontrol etmek için telefonu tekrar boot modunda başlatıp recoverye girin .


BU REHBER BİR "android"Forumun.Com YAPIMIDIR VE KAYNAK OLARAK AÇIK SİTE ADRESİ VERİLMEDİĞİ SÜRECE YAYINLANMASI YASAKTIR.


Yasal Uyarı:Anlatılanlardan doğabilecek tüm sorumluluk uygulayıcıya aittir ve bu işlemler telefonunuzu garanti dışı bırakır.


Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab