24 Nisan 2012 Salı

Yazılım - T20 için Clockworkmod Recovery 5.0.2.7

Bildiğiniz gibi telefonumuzda custom-rom (cyanogen, miui, vb.) kullanabilmek için Clockworkmod Recovery kurulu olması gerekiyor.Zip'li rom dosyaları için kullanılır. Bu yazıda bu yazılımın nasıl yükleneceğini anlatacağım...


Evet Arkadaşlar şimdi ilk önce altta bulunan linkten dosyaları indiriyoruz...

Burdan İndir

-Evet şimdi linkte verdiğim dosyayı indirip masaüstüne çıkartıyorsunuz...
-Çıkartıktan sonra telefonunuzu kapatın ve ses kısma(-) ve power tuşuyla telefonunuzu açıyoruz....
-İlk önce içinden driverler çıkıcak sisteminiz neyse ona uygun olan diriveri Android ADB Driverin içine atıcaksınız...
-Bu yolu izliyoruz Bilgisayarım>Özellikler>Donanım>Aygıt Yöneticisi>Android Phone tıklıyoruz Android yazıcak ona sağ tıklayıp Sürücüyü Güncelleştir diyoruz ve verdiğim "adb_driver" gösterip yüklüyoruz..
-Sonrada Clocworkmod 5.0.2.7(Nirvana).bat tıklıyoruz.Yuklemeye başlayacak ve telefonu yeniden başlatacak başlatacak ve ClocworkMod 5.0.2.7 açılacak direk bu kadar..

Yapamayanlar için videolu anlatim altta.

Cwm5 Yukleme Videolu Anlatim.(ozberk e video icin tesekkur ederim)

Not:Yazı ve video alıntıdır.


Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab