9 Eylül 2012 Pazar

Croco Runner Oyun İncelemesi

 

Oyun Amacı

Croco Runner isimli Android oyununda amacımız yol üzerindeki meyveleri toplayarak aç timsahımızı doyurmak .

Oynanışı

Oyun ekranının üst kısmında yer alan katedilen mesafe, toplanılan meyve ve paralar hakkında bilgiler yer alıyor. Kahramanımız Croco durmadan koşuyor ve bizim onu doğru şekilde yönlendirmemizi istiyor. Eğer Croco'yu zıplatmak istersek üzerine dokunmamız gerekiyor. Meyvelerimizi toplarken karşımıza çıkan kaktüslerden kahramanımızı uzak tutmamız gerekiyor. Engeller tabi ki sadece kaktüsler değil. Yol üzerinde çeşitli hayvanlar da karşımıza engel olarak çıkabilir.

Teknik Bilgiler

Oyunda 4 farklı bölüm mevcut

Oyun boyutumuz 4.7 MB

Google Play Skor Ortalaması : 5 üzerinden 4.2

Oyunu oynayabilmek için Android 2.1 ve üzeri bir sürüme sahip olmanız gerekli

 

Google Play'den İndirmek İçin Tıklayınız

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab