2 Eylül 2012 Pazar

HTC One X Root

 

 

HTC One X model telefonunuzun sahibi ROOT işleminden sonra tam anlamıyla siz olacaksınız. Android işletim sistemine sahip cep telefonları sahip olduğu Linux’a benzer işletim sitemi sayesinde açık kaynak kodlu telefonlardır. Ancak telefon üreticileri bazı kısıtlamalar getirebilmektedir. İşte bu kısıtlamaları tama anlamıyla kaldırabilmeniz için bu yazıda HTC One X için ROOT işlemi anlatılmıştır.

ROOT işlemi ile var olan uygulamalarınızı cracklayabilir veya silinmesi engellenen uygulamaları kaldırabilirsiniz.

ROOT işlemine başlamak için öncelikle HTC driver dosyasını bilgisayarınıza indirmelisiniz. Eğer bilgisayarınızda HTC Sync yüklü ise bu işleme gerek yoktur. Daha sonra yüklemek istediğiniz güncel ROOT dosyasını edinmelisiniz. Bilgisayarınıza indirdikten sonra ROOT dosyasını ZIP’ten çıkartınız. Ardından telefonunuzdan Ayarlar > Geliştirici Seçenekler’ e girerek USB Debugging modunu aktif edin. Cihazı USB ile bilgisayarınıza bağlayın ve telefondan şarj seçeneğini seçin.

Bilgisayarınızda bulunan .bat uzantılı ROOT dosyasına çift tıklayarak işlemleri başlatın. Eğer işlem başarı ile tamamlanır ise cihazınız kendini yeniden başlatacak ve uygulamaların içerisinde “SuperUser” uygulamasını göreceksiniz. İşlem başarısız olursa başka bir ROOT dosyası ile tekrar deneyebilirsiniz.

Linkler:

HTC güncel driverlar: http://tr.driver-downloader.com/htc/

Superboot : http://uploaded.to/file/ptwjlh9a

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab