30 Ağustos 2012 Perşembe

Zedge Uygulama İncelemesi

 

Milyonlarca ücretsiz zil sesleri, duvar kâğıtları, alarmlar, canlı ekran koruyucuları ve oyunlar… Hepsine Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınız için tasarlanmış Zedge isimli bu program ile ulaşabilmeniz mümkün.

Bilişim dünyasının liderlerinden olan CNET’in yorumları ile de bu alandaki başarısını kanıtlayan Zedge çok geniş bir yüksek çözünürlüklü duvar kâğıdı & zil sesi veritabanına sahip. Milyonlara ulaşan ve her geçen gün kapasitesini arttıran Zedge sahip olduğu içerikler ile kullanıcılarını şaşırtmaktadır.

Hem kendi oyun arşivini hem de Google Marketteki oyunları tek bir bünyede toplayan bu uygulama en çok indirilen – en çok oylanan – en çok aranan şeklindeki kategorileri ile bu alanda etkili bir şekilde hizmet veriyor.

Zedge ile ulaşabileceğiniz başlıca özellikler şu şekilde; Zil sesleri, uyarı sesleri canlı ve durağan ekran koruyucuları edinme, sizin için oylanan yeni oyunlara göz atma. Program aracılığıyla oyun oynayarak çevrimiçi bir rekabet ortamına sahip olma, indirdiğiniz içeriği tek bir pencereden kontrol edebilme, eşleme ve otomatik değişen arka planlar, masa üstü eklentileri ve daha fazlası…

Google Play'den İndirmek İçin Tıklayınız

 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab