13 Ağustos 2012 Pazartesi

Launcher - GO Launcher EX


Android tabanlı akıllı telefon ve tabletlerin en sevilen yanları açık kaynaklı olması ve geliştirilebilir olması.

Sizin önünüzde kimse bir engel oluşturmuyor. O kadar meblağlar ödediğiniz cihazın nasıl görünmesine siz karar vermeniz gerekiyor.Android'de de bunları pek çok şekilde yapabiliyorsunuz. Bilgi birikimi yüksek kullanıcılar istedikleri gibi ROM yükleyebiliyorlar. Cihazlarında pek çok değişiklik yapabiliyorlar. Fakat tema ya da launcher değiştirmeninkolay yolu yok mu? Tabiki de var.

İncelediğimiz Go Launcher ExAndroid dünyasının en meşhur launcheryazılımı. Ücretli ve ücretsiz pek çok temanın bulunduğu Go Launcher Ex, pek çok özelleştirme ayarına da sahip.
Dilerseniz programı kuralım ve kullanmaya başlayalım.



Google Play Store'da indirdiğiniz temalar, ana ekranda seçeneklertuşuna bastığınız zaman karşınıza çıkıyor. Seçenek kısmından duvar kağıdı, temalarGo Mağaza, DüzenleTercihler ve ayarlar gibi alanlar bulunuyor. En önemli ayarlar ise efektler kısmı.














Seçeneklerden Temalar kısmına girdik ve yüklediğimiz Cyanogen temasını aktif ettik. Ayrıca burada yüklü olan temalar ve indirebileceğiniz temalar bulunuyor.
Temayı yükledik ve Standart TouchWiz görüntüsü yerine gelen Cyanogenteması.
Programın görsel ayarlar kısmı da epey zengin. Sayfaların geçiş hızlarından tutun, nasıl efektler verebileceğinizden tutun pek çok ayar bulunuyor.

Ekran Görüntüleri
  
  
Videosu:

MARKET LİNKİ

Kaynak:shiftdelete.net

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab