26 Ağustos 2012 Pazar

Soccer Coins Oyun İncelemesi

 

İngilizce bilenlerin az çok anlayacağı üzere Soccer Coins küçüklüğümüzden de aşikâr olduğumuz bozuk para ile futbol oynama oyununun akıllı telefonlar için geliştirilmiş halidir.

Oyunu bilmeyenler için biraz açıklama yapmak gerekirse, bir masa üzerinde üç adet bozuk para vardır ve her hamlede biri diğer ikisinin arasından geçecek şekilde oluşturulan kaleye gol atmanız istenir. Direkt olarak kaleye şut çekemezsiniz. En az iki hamle yaptıktan sonra şut çekmenize izin veriliyor.

Grafik yönünden pek de fazla gelişmiş olmayan uygulama nostaljiyi hatırlamak daha da önemlisi unutmamak üzere oynanabilir. Hareket sensörleri hepinizin bildiği Angry Birds gibi çekip bırakma üzerine programlanmış. Boş zamanlarınızda geçmişe dönmek adına iyi bir fırsat gibi duruyor. Ayrıca kullanıcı geri bildirimlerine göre de düzenli olarak güncellenen bir oyun.

Google Markette ortalamanın üzerinde bir puanı olan oyun Android 2,1 ve üzeri sürümlerde oynanabilir. Ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan bu oyunun boyutu yaklaşık 4 MB ve bireysel oyun geliştiricileri için örnek olabilecek nitelikte. Oyun Alessio Barducci tarafından geliştirilmiştir.

 

Google Play'den İndirmek İçin Tıklayınız

 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab