23 Ağustos 2012 Perşembe

Skater Boy Oyun İncelemesi

skater boy

Google Android Markette en çok indirilen bir diğer uygulama olan Skater Boy, kısa bir zamanda en çok indirilen ücretsiz uygulamalardan 2. Sırayı almayı başarmış durumdadır. Çok eğlenceli bir oyun olan Skater Boy’u denediğinizde bu duruma siz de hak vereceksiniz.

Skater Boy oyununda karakterinize ait kayak ile size verilen görevleri yerinize getirmeniz isteniyor. Görevleri tamamlarken size verilen hakları ihlal etmemeniz gerekiyor. Oynanış bakımından oldukça kolay olan Skater Boy, siz oynadıkça yeni bölümler açacak ve zamanla oyunun gelişticileri tarafından yapılan güncellemeler ile kendini daha da geliştirecektir. Yeni sürümünün de çok yakın bir zamanda çıkarılacağı duyurulan Skater Boy’u hemen oynayarak hazırlığınızı yapabilirsiniz.

Gayet başarılı grafiklere sahip olan oyun RUNNERGAMES tarafından geliştirilmiştir. Android platforma sunulduğundan beri yaklaşık 40 milyon kez indirilen oyun kullanıcılarından 5 üzerinden 4,7 gibi üstün bir puan almayı başarmıştır. Oynayanlar tarafından “ bağımlılık yapıcı ” olarak nitelendirilen oyun Android işletim sistemine sahip cihazlarda 2,1 ve üzeri sürümlerde sorunsuzca oynanabilmektedir.

 

Google Play'den İndirmek İçin Tıklayınız

 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab