25 Ağustos 2012 Cumartesi

TeamViewer for Remote Control Uygulama İncelemesi

 

TeamViewer for Remote Control bilgisayar sürümden sonra Android cihazlar için de kullanılabilir hale geldi. Google Marketten ücretsi olarak edinebileceğiniz bu program sayesinde başka bilgisayarlara, başka akıllı telefonlara hatta tabletlere bağlanabilir, dosya alışverişi, uzaktan yardım, düzenleme ve veri alış verişi sağlayabilirsiniz.

Uygulamanın çalışabilmesi için karşı tarafta da TeamViewer for Remote Control uygulamasının kurulu olması gerekiyor ve açılış ekranında bağlanacağınız cihazın numarasını girmeniz gerekiyor. Uygulama dosya veri paylaşımı ya da casusluk için kullanılabiliyor.

Kullanıcılarından gayet olumlu yorumlar alan uygulamanın herhangi bir eksik yönü yok gibi görünüyor. Google Market kullanıcı oylamasında 5 üzerinden 4,7 gibi bir puan alan uygulama bu konudaki başarısını da gözler önüne seriyor.

Özel bilgisayar tuşları diye nitelendirilen Ctrl, Alt ve Windows’u kullanabilmenize olanak sağlayan uygulama ile bağlandığınız cihaza uygun olarak tuş takımını kullanabiliyorsunuz. Bilgisayarların güvenlik duvarı ile hiçbir sorun olmadan çalışabilen TeamViewer for Remote Control 4,1 MB boyutunda ve 1,6 ile üzeri Android sürümleri için sorunsuzca çalışabiliyor.

 

Google Play'den İndirmek İçin Tıklayınız

 

 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab