14 Ağustos 2012 Salı

Ice Age Village Oyun İncelemesi

ice age village

 

Ice Age Village, Buz devri filmini izleyenlerin aşikâr olacağı, filmin resmi oyunudur. Köy kurma amacına dayalı oyun da filmin karakterleri ile birlikte çalışarak bir köy inşa etmeniz isteniyor. Başarılı olabilmeniz için en iyi ve en büyük köyü kurmanız gerekiyor.

Oyundaki bölümleri ilerleyerek filmde geçen karakterlerden daha fazlasını köyünüze ekleyebiliyorsunuz. Tek başına ya da ağ bağlantısı ile çoklu seçeneklerle oynayabileceğini Ace Age Village, animasyon filmi hakkında önemli bilgiler de veriyor. Ayrıca Scrat modu ile mini oyunlar oynayıp farklı maceralara da yönelebilirsiniz.

En iyi uygulama geliştiricileri unvanına sahip Gameloft stüdyoları tarafından hazırlanan oyunun çevirim içi oynayabilme özelliği ile de arkadaşlarınızın köylerini ziyaret edebiliyor, onları puanlayabiliyorsunuz.

Oyunun boyutu bir oyun için fazla gelebilir. Google Markette ücretsiz olarak sunulan Ace Age Village 94 MB boyutunda. Mobil şebekeden değil de kablosuz ağdan indirmeniz daha iyi olacaktır. Kullanıcıları tarafından 5 üzerinden 4,6 puanla değerlendirilen oyun Android işletim sistemine sahip akıllı telefonların 2,0 ve üzeri sürümlerinde sorunsuzca oynanabiliyor.

 

 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab