20 Ağustos 2012 Pazartesi

Real Football 2012 Oyun İncelemesi

real football 2012

Gün geçtikçe gelişen telefon özellikleri, bu telefonlar için tasarlanan uygulamalarında kalitesini arttıracak yönde etki ediyor. Futbol oynamak anlamında mükemmel bir görsel şölene şahit olmak için Real Football 2012’ yi hemen denemelisiniz.

Real Football 2012, üstün kaliteye sahip grafik ve sesleri sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Geçek bir futbol deneyimi yaşayabileceğiniz Real Football 2012 ile 14 farklı ligde, 350 farklı futbol takımı ve binlerce futbolcu sizin için oynayacaklar.Ayrıca kişiselleştirilmiş takımlar oluşturmanıza da olanak sağlayan oyunda bir çok farklı stada ve hava koşulunda maç keyfini tadabilirsiniz. Anterenman, tekil, lig, kupa gibi modları bulunan oyunda isterseniz profesyonelleşmek için master modda da oynamaya başlayabilirsiniz.

Hatırlatmak gerekir; oyun kendi kendini devamlı iyileştirmekte, her an yeni özellikler açılmaktadır. Bu nedenle internet bağlantınız eğer açık kalacak olursa kota sorunu yaşayabilirsiniz.

Futbol fanatiklerinin kesinlikle oynaması gereken bu oyun en iyi geliştiriciler arasında bulunan Gameloft oyun stüdyoları tarafından hazırlanmış ve Google Markette kullanıcılarından 5 üzerinden 4,6 puan almıştır.

 

Google Play'den İndirmek İçin Tıklayınız

 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab