12 Ağustos 2012 Pazar

Pencil Sketch Uygulama İncelemesi



Pencil Sketch uygulaması ile fotoğraflarınıza karikatür efektleri verebilirsiniz. Birçok etkileme seçeneğini kolay bir şekilde uygulamanıza olanak sunan Pencil Sketch, yalnızca 441 kilo bayt gibi küçük bir boyuta sahip. Akıllı telefonunuzun çerezlerle kirlenmemesi, yavaşlamaması için uygulama boyutları çok önemli.

Google Android Market’ in fotoğrafçılık kategorisinde kullanıcılara sunulan Pencil Sketch, Android sürümlerinden 2.3.3 ve üstü için çalışıyor.

Ücretsiz bir uygulama olmasına rağmen kullanıcılardan olumlu puanlar toplayan Pencil Sketch kullanıcı dostu ara yüzü ile de kullanımı kolaylaştırıyor. Uygulamayı başlattığınızda galeriye gidip var olan resimlerden bir tanesini seçebiliyorsunuz ya da direkt kamerayı açıp yeni bir fotoğraf çekmekle işe başlıyorsunuz. Düzenlediğini fotoğrafları sosyal ağlarda paylaşabilme imkânı da sunan Pencil Sketch bu alanda da başarısını kanıtlamıştır.

Son 1 ayda ortalama 2 buçuk milyon kez yüklenen uygulama özellikle kullanıcılarından sosyal ağlar için profil resmi oluşturma konusunda oldukça başarılı. Google Market’ te beş üzerinden 3,8 puan alan Pencil Sketch, Dumpling Sandwich uygulama stüdyoları tarafından geliştirilmiştir ve kullanıcı yorumlarına & taleplerine göre geliştirilmeye devam etmektedir.

 

Google Play'den İndirmek İçin Tıklayınız

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab