24 Ağustos 2012 Cuma

Samsung Galaxy S2 Root

 

Samsung Galaxy S2 akıllı cep telefonunuzu Root edebilmek için öncelikle cihazın Kernel sürümünü öğrenmeniz gerekmektedir. Bunun için Ayarlar seçeneğine girip ” Telefon Hakkında “ kısmına bakabilirsiniz.

Bu işlemden sonra yüklemek istediğiniz güncel ROOT dosyasını, Kernel sürümünüz ile uygun olacak şekilde bilgisayarınıza indirmelisiniz. İndirmiş olduğunuz dosyayı ZİP’ ten sadece bir kez çıkartın. Şimdi bu dosyayı telefonunuza entegre etmeniz gerekiyor. Bu işlem için de bilgisayarınıza Odin programını indirmeniz gerekiyor.

Telefonunuzu kapatıp, aynı anda ses kısma tuşuna + home tuşuna ve güç tuşuna basarak açın. Karşılama ekranına onay vermek için ses açma tuşuna bir kere basın ve telefonunuzu “ DOWNLOAD ” moduna getirin. Şimdi telefonunuzu bilgisayara USB kablosu ile bağlayın ve Odin programını başlatın.

ROOT işlemine başlamadan önce Odin’in sol üst kısmında ki ID:COM kutusunun sarı renkte olması gerekmektedir. Eğer buraya kadar sorunsuzca geldiyseniz yine Odin’de PDA kısmına gelip indirmiş olduğunuz ROOT dosyasını buraya koymalısınız. Son olarak “Start” butonuna basıp ROOT işlemini başlatabilirsini. En fazla 10 saniye sonra telefonunuz ROOT edilmiş olacaktır.

Linkler:

Galaxy S2 ROOT : http://download.chainfire.eu/173/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_XW_OXI_LPF-v5.5-CWM5.zip

Odin : http://forum.xda-developers.com/attachment.php?s=ed71ad4f8a1c7b4eb9c3e2fda5865baa&attachmentid=1110471&d=1338981159

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab