6 Ağustos 2012 Pazartesi

fizy Uygulama İncelemesi

fizy

 

Turkcell’in yakın bir zamanda satın aldığı fizy’nin mobil uygulaması Android işletim sitemine sahip mobil cihazlarda kullanılabilir hale geldi. Mashable ödüllerinde en başarılı müzik servisi olarak seçilen fizy kısa sürede en çok tercih edilen uygulamalar arasında yer alarak ilgileri üzerine çekmeyi başardı.

Bilgisayar ortamındaki hızlı müzik servisi olayını mobil ortamda da sürdüren fizy, sadeliği ve kolay kullanımı sayesinde tavsiye edilen uygulamalar arasında yer alıyor. Kullanıcıları tarafından tasarım olarak hiçbir şey yapmaması bu müzik dinleme uygulamasını çekici kılıyor.

Uygulama hiçbir üyelik istemeden çalışıyor ve Android marketten ücretsiz olarak indirilebiliyor. Uygulamanın size sağladığı özellik ise çevirim içi olarak internette müzik arama ve anında dinleme. Uygulamanın eksik yanları da yok değil. Örneğin bazen arka planda çalışan başka bir program uyarı sesi verdiğinde fizy müzik çalmayı anide kesebiliyor.

Kullanıcı yorumları göz önüne alınarak geliştirilmeye devam edilen fizy müzik uygulaması Google Android Markette 5 üzerinden 3,7 puan ile değerlendirilmiş. Uygulama 2 MB boyutunda ve çalışabilmesi için mobil cihazınızda internet erişiminin olması gerekiyor.

 

Google Play'den İndirmek İçin Tıklayınız

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab