13 Ağustos 2012 Pazartesi

HTC One S Root

Tayvanlı cep telefonu üreticilerinin tasarladığı HTC marka akıllı cep telefonlarının amiral gemisi konumundaki HTC One S model telefonunuza ROOT işlemi uygulayarak uygulama kısıtlamalarını kaldırabilmeniz mümkündür. Linux tabanlı olarak geliştirilen işletim sistemleri aşlında açık kaynak kodludur yani tüm haklar kullanıcılara aittir. Cep telefonunuzun haklarını elinize alabilmek için ROOT etmeniz gerekmektedir. Ancak bu işlemi uygulamadan önce geri dönüş yöntemlerini öğrenmeniz gerekmektedir. Çünkü ROOT işlemi telefonunuzu garanti kapsamı dışında bırakmaktadır. ROOT işlemi uygulanmış bir telefonu eski haline getirebilmek için stok rom’u geri yüklemeyi öğrenmelisiniz.

HTC One S’i ROOT etmek için telefonunuzun bootloader kilidinin açık olması gerekmektedir. Eğer açık değilse ROOT uygulanamaz. ROOT işlemi için HTC One S Superboot dosyasını bilgisayarınıza indirip kolayca ulaşabileceğiniz bir yere çıkarttıktan sonra telefonunuzu kapatınız.

Aynı anda ses kısma ve power tuşlarına basarak telefonunuzu açınız. Telefonunuz bootloader moduna geçecektir. Bu işlemden sonra telefonunuzu USB kablo yardımıyla bilgisayarınıza bağlayıp indirmiş olduğunuz “install-superboot-windows.bat” dosyasına çift tıklayınız. Yükleme tamamlanınca USB kablo bağlantısını kesebilir ve ROOT işlemini bitirebilirsiniz.

Linkler:

HTC güncel driverlar: http://tr.driver-downloader.com/htc/

Superboot : http://uploaded.to/file/ptwjlh9a

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab