10 Ağustos 2012 Cuma

HTC HD 2’ye Android 4.1 Yükleme

 

Jelly Bean kodları kullanılarak tasarlanan ilk ROM olan Android 4.1 sürümünü HTC HD 2 akıllı telefonunuza yüklemek için bu ROM’un bazı eksiklerinin henüz giderilmediğini bilmeniz gerekmektedir. Örneğin yeni sürümde radyo hatası, kamera hataları veya kablosuz bağlantı kopmaları olabilmektedir. Sürümün daha da iyileştirilip sorunlarından kurtulmasını bekleyebilirsiniz.

HTC HD 2’ye Android 4.1 Yüklemek için gerekli olan ve en güncel olan ROM dosyasını bilgisayarınıza indirin ve CWM Recovery programını indirip kurun. Android 4.1 yükleme işlemi yapmadan önce cihazınızın şarj seviyesinin %50’nin üzerinde olmasına dikkat etmelisiniz. Ayrıca yükleme sonunda telefonunuzdaki dosyalar silineceği için yedeklemelerinizi mutlaka yapmalısınız.

HTC HD 2’ye Android 4.1 yüklemek için destek forumlarından CWM Recovery kullanımını öğrenip telefonunuz ile bilgisayar arasındaki Recovery modunu başlatıp işlemleri tamamlayabilirsiniz. Ancak bazen sürüm yükseltme işlemleri yarıda kesilip telefonlar çalışamayabiliyor. Bu gibi bir durumla karşılaşırsanız standart ve resmi ROM’lara tekrar dönüş yapmalısınız. Android 2.3 ya da Android 4.0 gibi ROM’lar standart Rom’lardır ve kurtarma işlemleri için kullanabilirsiniz.

Linkler:

Android 4.1 ROM : http://hotfile.com/dl/161550288/bfbc6ca/Android-4.1-JellyBean-GNex-OTA-Port.zip.html

CWM Recovery : http://u8800-miui.googlecode.com/files/CWM%20Recovery%205.0.2.3-new_install.zip

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab