11 Ağustos 2012 Cumartesi

Highway Rider Oyun İncelemesi

highway rider oyunu

Daha önce oynamış olduğunuz motosiklet oyunlarını unutturacak nitelikte bir oyun oynamak ister misiniz? Highway Rider, yarış ve aksiyon platformlarında denenmesi gereken gerçekten etkileyici bir oyundur.

Caddede, sokakta veya otobanda motosiklet ile başladığınız oyunda amacınız araçların arasından tehlikeli bir şekilde geçerek puan toplamak. Highway Rider oyununda hemen fark edeceğiniz üzere motosikletinizde fren bulunmamaktadır. Zaten oyunun amacı da tehlike yaratmaktır. Ne kadar tehlike saçarsanız o kadar hız kazanıyorsunuz ve nitro sisteminiz de aktif hale geçip dolmaya başlıyor.

Böyle bir ortamda kaza yapmanızın kaçınılmaz hale geldiği doğrudur. Ancak oyunun puanlama sistemine yaptığınız kazanın büyüklüğü de dâhil olunca kafanızdaki soru işaretleri kayboluyor. Ayrıca kullanmak istediğiniz motosikleti de ayarlar bölümünden kişiselleştirebilir bu şekilde oyuna başlayabilirsiniz.

2,2 ve üstü Android sürümleri için oynanabilir nitelikte olan Highway Rider, Google Markette ücretsiz olarak sunulmaktadır. Android platforma girdiği günden beri büyük beğeni toplayan bu aksiyon – yarış karışımı oyun 5 milyon indirilme sayısına ulaşmış durumda. Kullanıcı puanı ise 5 üzerinden 4,3.

 

 

Google Play'den İndirmek İçin Tıklayınız

 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab