4 Ağustos 2012 Cumartesi

Galaxy S3 Android 4.1 Yükleme Rehberi

 



Android’in 4.1 sürümü, Jelly Bean kodları kullanılarak yapılmış ilk Android Rom’u özelliğini taşımaktadır. Ancak bazı eksik noktaları bulunmaktadır. FM radyo hatası, kararsız çalışan kamerada tutukluklar ve bazen wi – fi kesintisi gibi hatalar düzeltilmeye çalışılıyor.

Samsung Galaxy S3 akıllı telefonunuza Android 4.1 sürümünü yüklemek için öncelikle Android 4.1 ROM dosyası indirilmelidir. Bu dosya genellikle ZIP formatında olur. Yeni sürüm yükleme de yardımcı olacak CWM Recovery programını da indirip kullanımını öğrenin. Önemli dosyalarınızı yedekledikten sonra versiyon yükleme işlemi için dikkat etmeniz ikinci bir husus şarj seviyesinin %30’un üzerinde olmasıdır.

CWM Recovery kullanımını ayrıntılı bir şekilde öğrendikten sonra ( destek forumlarında mevcut ) var olan sürümü yenisiyle değiştirme işlemlerine başlayabilirsiniz.

Android telefonunuzun sürümünü değiştirmeden önce her ihtimale karşın geri dönüş yollarını öğrenmelisiniz. Çünkü bazen düşük bir android versiyonundan yüksek bir versiyona geçişlerde telefon açılmayıp ROM yüklemesini yarıda kesebiliyor. Bu gibi durumlar için öncelikle onaylı ROM’ları yüklemekle başlamalısınız. Android 4.0 gibi.

Linkler:

Android 4.1 ROM : http://hotfile.com/dl/161550288/bfbc6ca/Android-4.1-JellyBean-GNex-OTA-Port.zip.html

CWM Recovery : http://u8800-miui.googlecode.com/files/CWM%20Recovery%205.0.2.3-new_install.zip

 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Uygulama Türkiye.YASAL UYARI: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, altuntech@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır.Altuntech

Tema için teşekkürler Templateism | MyBloggerLab